Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Marcin z Warszawy i już szukam e87, miło przywitać na forum jedyneczek. Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 648,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam, mam na imię Mateusz.

Aktualnie szukam e39 525i ;).

Pozdro z Rzeszowa ;].

Opublikowano
Witam. Od dawna chciałem mieć BMW...i mam nadzieję, ze niedługo będe już je posiadał;) Witam wszystkich
Opublikowano
Witam, od dawna przeglądam forum i w końcu się zebrałem żeby się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Opublikowano
witam nazywam się Artur jestem wieloletnim wielbicielem marki zaczynałem od e12 a teraz poszukuje e39
Opublikowano

witam kolegów

Posiadam BMW E61 535d Touring z 2005 roku 272KM automat

przebieg 155tys mil

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów, kontakt z marką BMW mam głównie przez motocykl (R1200GS Adv), teraz jednak przyszła kolej na zakup auta i tym razem będzie to BMW (aktualnie jeżdżę Hondą Accord) i mam nadzieję, że sprawi mi tyle samo radości z jazdy co motocykl tej marki :)
Opublikowano

witam wszystkich maniaków

nie posiadam BMW jeszcze, do tej pory jeździłem japońcami

obecnie śmigam drugim już Subaru i chodzi mi po głowie zmiana na BMW

pozdrawiam

Opublikowano
Hej :) pozdrawiam wszystkich :)
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczow. :D Od tygodnia jestem posiadaczem E60. Pozdrawiam.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Przygnębiające, że nikt Was tu nie wita... Więc może nie będę pierwszym, ale jednym z nielicznych. Witamy, to najlepsze forum, dowiecie się tu wszystkiego o swoich autach, a jeśli macie więcej wiedzy od starych forumowiczów, to się nią podzielcie. Do zobaczenia w działach.

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
...

Jednocześnie uprasza się o nieodpowiadanie na te powitania. Szkoda miejsca na serwerze, a kilka / kilkanaście / kilkadziesiąt odpowiedzi o treści "cześć", "witamy na forum" itd. chyba nie ma większego sensu. Dlatego będę takie posty usuwał.

:P :P :P

Opublikowano
Siemanko wszystkim! Jestem Tomek z Krakowa. BMW (jeszcze) nie posiadam, ale intensywnie rozglądam się... dlatego tu jestem :) Pozdrawiam!
Opublikowano
Witam wszystkich! Jestem z Warszawy, jeżdżę BMW 540 e39 Touring. Forum przeglądam od dłuższego czasu.
Opublikowano

Witam serdecznie :)

Na imię mam Bartek i jestem z okolic Rzeszowa.

Posiadam e39 523i.

Opublikowano

Cześć,

Kuba z Warszawy, rozglądam się za używanym F10 28i - tak tu trafiłem :)

Opublikowano

Witam forumowiczów, od tygodnia jestem posiadaczem BMW E90 320d, wcześniej przez dłuższy okres byłem użytkownikiem E46.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam wszystkich ;D calkiem niedwno kupilem e39 530i sedan :)) pozd
Opublikowano
Witam wszystkich gosiaa z Warszawy E87 :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Witamy Gosiu
Opublikowano
Jestem nowym użytkownikiem forum, ale sledze już od długiego czasu forum, i pewnie niebawem bede potrzebował pomocy odnośnie zakupu.. :) Aktualnie mieszkam w Szkocji ale mam nadzieje ze to sie kiedyś zmieni .Obecnie jeżdze E46 2001 330D, Pozdrawiam wszystkich.
Opublikowano

Siemaszka!

Nazywam się Michał, mam 30 lat i jestem z Warszawy, pracuje w kancelarii i jestem w trakcie aplikacji adwokackiej. Trafiłem tu ze względu na planowany zakup auta.

Miałem okazje użytkować kilka modeli BMW, ale nigdy nie byłem właścicelem żadnej, biorąc pod uwagę, że to będzie moje pierwsze auto, przygodę postanowiłem zacząć od "jedyneczki" i może w przyszłości "zaliczać kolejne numerki" (piękna gra słów :D ) Poluję na model 120 d - w roczniku od 2010, dobrze wyposażonej.

Serdecznie pozdrawiam Szanownych Użytkowników.

Pjontka!

Opublikowano
Witam, Wszystkich na forum, jestem szczęśliwym posiadaczem E30, którą przerabiam na turbo i E46 330D. Jak już prosiłem w innym wątku, proszę udostępnijcie mi changes_v2.iso do progmana bo mi dsc świeci w oczy i nie chce zgasnąć z powodu złego kodowania :(
Opublikowano

Cześć,

Ten model we wpisie to plan. Nie mam beemy, jeszcze, ale bardzo chcę. Mam nadzieję znaleźć pomoc w wyborze dobrego egzemplarza. Jako majsterkowicz-amator, oprócz czerpania z Waszych doświadczeń, może uda mi się też wnieść jakąś wartość?...Wątpliwe, ale postaram!

Opublikowano

Witam wszystkich

Jestem posidaczem bmw e60 535d od 3 tyg jest to moje pierwsze bmw :D Pozdrawiam