Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich,

jestem nowy na tym forum, i jak tylko uda mi sie kupić wymarzone BMW 7 to pewnie tu zostanę ;p

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 649,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Witam wszystkich, jestem z Warszawy i jezdze 335xi
Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie z Krakowa ponieważ tu mieszkam już 6lat. Jestem na forum od 2 lat a dop w weekend mi się przypomniało że się tu rejestrowałem :mad2: :mrgreen: . Znalazłem tu na forum wiele przydatnych informacji oraz jak naprawić coś samemu. Jako że nie jestem zwolennikiem oddawania auta do naprawy jak można coś samemu zrobić :norty: . Moje autko to BMW e39 525 TDS. Miałem małe problemy ale jak to w każdym aucie starszym niż 10 lat :D
Opublikowano
Witam Koleżanki i Kolegów - Grzegorz - Łódź - E60 520d
Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Piotrek, od końca grudnia zeszłego roku jeżdżę E36 :D .

EDIT/ Ups, już się witałem, ale cóż drugi raz nie zaszkodzi, jakby co to do usunięcia :P

Opublikowano
Witam jestem Darek i od dwóch dni szczęśliwym posiadaczem BMW E39 532i (chwilowo bmw jest na "dopieszczaniu") więc czekam aż będzie dopieszczona i się pochwalę :)
Opublikowano

Witam

Ponownie wróciłem do jedynej słusznej marki.

Witam serdecznie forumowiczow

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
czesc wam
Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich Klubowiczów, od kilku dniu jestem posiadaczem E91 2.0d 163KM. Przed zakupem byłem biernym użytkownikiem forum które pomogło mi zapoznać się z tematyką samochodu którego szukałem. De fakto samochodów został kupiony w Krak również od Klubowicza :)

Do usłyszenia

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów :D
Opublikowano
Witam społeczność forumowiczów. Liczę na pomoc i wasze doświadczenie. Pozdrwiam
Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów! Od dwóch dni jestem posiadaczem BMW E46 316i model z 1999roku. Mimo, że przejechałem nim dopiero 100km to już wiem, że szybko się z tym autem nie rozstanę. Pozdrawiam serdecznie :)
Opublikowano
Witam wszystkich. Jak na razie jestem posiadaczem W210 320CDI, ale mam zamiar stać sie szczęśliwym posiadaczem E39 530D :) Pozdrawiam :)
Opublikowano
Witam! Zmieniłem Audi na BMW :)
Opublikowano

hej hej

mam nadzieje być posiadaczka 1ki :)

Opublikowano

Witam. Na początku chciałbym sie przywitać bo jestem nowy :)

Mam nadzieje że znajdę tu czego potrzebuje na tym forum bo mam parę pytań ? :think:

i tez podziale się jakimiś doświadczeniami z wami z codzienna eksploatacją plusami i minusami :wink:

http://imageshack.us/a/img707/1444/d7qk.jpg

http://imageshack.us/a/img694/8852/kdxl.jpg

Tak jak widać na obrazku do wczoraj miałem bmw 530d przez rok ale jednym słowem za dużo sie psuła i pozbyłem się w piz..... wiec jakieś doświadczenie już z ta makrą mam

Obecnie przeskoczyłem na 330d trochę już wytarta w sumie dobrze wyposażona jak na ten rok hehe

ale narazie jedzie

moje wcześniejsze maszyny do przenoszenia się z punktu A do B

SĄ TU :arrow: http://www.polskajazda.pl/Account/Vehicles

Opublikowano
Czesc, witam, wiele lat jezdzilem cudownym autem jakim jest zadbana e36 328. Obecnie golf 4 tdi 110ps ale nie moge zapomniec o klimacie bmw. Zastanawiam sie nad kupnem jakiejs ladnej e46 lub e39 w dobrym, bezawaryjnym silniku z mysla o zrobieniu auta na klasyka, youngtimera. Pozdrawiam.
Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów. Czytam już od dłuższego czasu, na razie chłonę wiedzę z tego zacnego forum:). Pozdrawiam
Opublikowano
Witam klubowiczów, forum czytam już długo, nigdy nie musiałem o nic jeszcze pytać, aż do dzisiaj :?
Opublikowano
Witam jestem nowym starym forumowiczem.Jestem w klubie o 2006roku,ale nie działałem czynnie na forum.Witam serdecznie.
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów :) Od niedawna posiadam E36 w coupe, moje marzenie od paru latek :P
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczow! Jestem nowy na forum i od trzech tygodni posiadam E91 325i.
Opublikowano
Witam na forum! Jestem nowym forumowiczem, lecz nie świeżym posiadaczem BMW, aktualnie posiadam bmw e90 320d, to moje drugie BMW wcześniej było e36 M3, poszukam działu i wrzuce fotki niedługo! :D
Opublikowano

WItam serdecznie Jestem nowym forumowiczem i posiadam od niedawna BMW E 60 :)

Pozdrawiam