Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Moj samochodzik osiągnął oczko, jeździ pewnie ale zdycha więc szukam nowego. Po wieeeelu pomysłach. Szuakm E46 Touring 2001-2003 :).

Jak zawsze Fora są skarbnicą wiedzy. Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

Piotr

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 650,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam!

Jestem tutaj nowy, pochodzę z woj. lubuskiego i jestem posiadaczem e91 320 2,0 D z 2006 r. bez żadnych modyfikacji:)

Opublikowano
czesc:) jestem ze śląska. Jakby ktoś miał problemy z zagadnieniami prawnymi to służę pomocą :)
Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie.Mam na imię Darek i jestem z okolic Rzeszowa.

Do tej pory błąkałem się po forum jako "cichociemny",ale koniec z tym - rejestracja - logowanie - jestem.

Na razie 1 nie posiadam, ujeżdżam X5 E53,ale mam nadzieję,że z Waszą pomocą to się zmieni.

Witam jeszcze raz :).

Opublikowano
Witam serdecznie. Jestem tutaj nowy, więc trochę zajmie mi odnalezienie się na tym forum. Latem tego roku zamierzam kupić swoje pierwsze BMW. Dlatego też potrzebuję w tej kwestii pomocy.
Opublikowano
:mad2:

Edytowane przez edzia010

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
siema edyia tu przewaznie jedynki sa :mrgreen:
Opublikowano
Ojtam ojtam jedynki trójki a co to za różnica :mrgreen:

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
Hej mam na imię Edyta, od miesiąca poszukuję BMW serii 3, a dokładnie e46 320 benzyna lub b+g. Pomyślałam, że na forum będzie więcej ciekawych i zadbanych egzemplarzy:) Mam nadzieję, że w najbliższym czasie będę już mogła użytkować takie wspaniałe autko :D Jeżeli sprzedajecie lub ktoś z Waszych znajomych egzemplarz warty polecenia to czekam na info:) Oczywiście najlepiej, jeżeli autko będzie z mazowieckiego, ale gdzieś dalej też mogę dojechać:)
Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem świeżym posiadaczem e91 z 11.2009r.

Jestem z Krakowa,

Pozdrowiam,

Łukasz

Opublikowano

Witam,

Dzięki za ten zbiór pomocnych informacji! Jak wszyscy tutaj i ja zamarzyłem o MOIM BMW. Myślę, że dzięki temu forum to marzenie uda nieco zbliżyć do rzeczywistości.

Opublikowano
Witam wszystkich z nowym czarnym X3 : :norty:
Opublikowano
Witam wszystkich. Zarejestrowany jestem już od jakiegoś czasu. Posiadam od 6 miesięcy e46 2.0 diesel 150 koni w sedanie i jestem jak na razie zadowolony. Pozdrawiam :)
Opublikowano

Witam wszystkich:)

Zarejestrowałem się ze względu na pomoc w zakupie bratu E39 530D w sedanie, kopalnia wiedzy klubowiczów jest na wagę złota więc liczę na dobrą współpracę.

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Witam jestem tu "stary" :mrgreen: ale pozdrawiam nowych kolegów na forum, a w szczególności koleżankę która ma

na imię Edyta

Jezuśku ale mam słabość do kobietek o tym imieniu :D .

Witamy w gronie maniaków BMW :cool2:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Witam :-) jestem nowy na forum. Jestem na etapie kupowania ladnej jedynki w dieslu ;-) mam nadziejr ze mozna liczyc na wasza pomoc! pozdr
Opublikowano
Witam w imieniu forumowiczów wszystkich nowych kolegów, zachęcam do lektury naszego forum :)

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano

Witam Was :)

To mój pierwszy post na forum. Zalogowałem się, ponieważ chciałbym w mam nadzieję niedalekiej przyszłości nabyć E90.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam. 1 maja odbieram moje e87 120D. informacje z forum bardzo sie przydały
Opublikowano
siema wszystkim ! zakupilem swoje drugie bmw ale w koncu postanowilem zalozyc konto na ktoryms z for i padlo na to ;p pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Witam, witam. Informacje na forum bardzo mi pomogły z drobnymi problemami z moim bmw

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Hey forumowicze,

Jako nowy e87 chciałem się z Wami przywitać :)

pozdrawiam Andrzej

Opublikowano
Pozdro,pozdro,pozdro dla wszystkich tu obecnych......:)