Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich - od 2 dni posiadam swoja bunie 320d 2003r. Wczesneij bvyl passacik a teraz przeskok w elity :) :) Pozdrawim wszystkich
Opublikowano
Witam wszystkich. Jestem z Wrocławia i od 3 miesięcy posiadam BMW E90 320D 2006 r sedan i BMW X5 2007 r oba czarne metaliki. Interesuję się samochodami od początku lat 80-tych. Miałem już ponad 20 samochodów. Lubię przy nich robić praktycznie wszystko. Z racji tego, że pracowałem na warsztacie gdzie wszyscy mieli swoje zachodnie "bryki" i przy nich wszystko sami robili nauczyłem się praktycznie wszystkiego. W erze aut komputerowych staram się nadążyć z postępami i mam nadzieję, że znajdę odpowiedź na moje braki w wiedzy oraz mam nadzieję, że nie raz pomogę w miarę mojej wiedzy. Pozdrawiam wszystkich.
Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum.

Niestety byłem zmuszony rozstać się z moją e36.

Ale w planach mam zakupić e36 coupe. Najlepiej 328.

Jest ktoś kto mógłby mi doradzić co jak gdzie, bo na allegro to prawie same szroty... :shock:

Pozdrawiam :P

Opublikowano
Witam wszystkich jestem nowy na forum oraz świeżym użytkownikiem BMW.Posiadam e34 520i z 1991 roku.Zakupiłem ją parę dni temu to moje pierwsze BMW i mam nadzieje ze nieostatnie.
Opublikowano
Witam! Od dawna jestem fanem marki BMW, mimo iż nigdy nie posiadałem w garażu jej przedstawiciela... Jednak już niedługo się to zmieni. Nadszedł czas aby rozbić skarbonkę... Planuję zakup E36 i mam nadzieję, że ,,pełnoprawni`` użytkownicy tego forum mi w tym pomogą i również stanę się jego ,,pełnoprawnym`` użytkownikiem.. :)
Opublikowano
Witam od pewnego czasu jestem posiadaczem e38 jest to 2 auto ze stajni bmw 1-sze(e38) niestety zostało rozbite pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Opublikowano
Witam serdecznie forumowiczów BMW - zakupiłem E90 w silniku 1,8 d i mam nadzieje ze zagoszcze z wami na dłuzej :shock: :? :8) :lol: pozdro dla wszystkich
Opublikowano

Skoro tak nakazuje tradycja....

SIEMA wszystkim!

Od jakiegoś czasu podoba mi się E46 w kombiaczu, a jako że przyszedł czas na zmianę auta, w końcu się zarejestrowałem w tym zacnym klubie.

Do miłego!

M.

Opublikowano

Czesc,

Jestem tu nowy - szukam E46 z ekononicznym silnikiem, jak to mówią - gdzie jest miłosć tam nie ma rozumu i dlatego chcę kupić BMW :D

Marzy mi sięE60 530D z m-pakietem w beżu i po lifcie, ale cóż - cena to kosmos narazie dla mnie, a od czegos trzeba zaczac :)

Opublikowano

Witam was serdecznie, jestem posiadaczem 3 pięknych sztuk BMW, a od dawna to jest moja największa pasja:)

Mam nadzieje ze dowiem się od was ciekawych rzeczy i ciekawymi rzeczami sie podzielę;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja również chciałem się przywitać. Właśnie zostałem posiadaczem 520d z mojego profilu i postanowiłem dołączyć do grona szacownych forumowiczów.
Opublikowano

Witam wszystkich. Obecnie nie posiadam bmw ale rozglądam sie za 328ci lub 330ci. Kiedyś miałem przez rok 325 e36 i sentyment pozostal. Może szybko dołącze do was bo mam juz jedną na oku :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam, mam na imię Michał, od niedawna cieszę sie posiadaniem e90 328i z 2009r(wersja Usa). Wcześniej była 120d, subaru legacy, sti. Pozdrawiam
Opublikowano

Witam

Mam na imie Marcin i mieszkam w Holandii aktualnie. BMW jeszcze nie posiadam lecz zamierzam kupic w lecie. Wybór padł na e46 320 zbieram wszelkie opinie i porady na temat tego modelu aby kupic jak najlepszy egzemplarz.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich maniaków BMW serii 1

Od nie dawna jestem posiadaczem BMW 118d. Jestem bardzo zadowolony z autka.

Pozdrawiam z Beskidów

Paweł

Opublikowano

Witam wszystkim :) , od dwuch tygodni jestem właścicielką BMW 120d z 2007, kompletnie nic nie wiem na temat tego auta :oops: wiec napewno bede tu częstym gościem.

pozdrawiam