Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

W piątek zakupiłem ładną x3 3.0d z 2005 roku i przyłączam się do klubu.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 648,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam.

Jestem nowym posiadaczem zgrabnej X5. Po dwóch miesiącach rodzinnych dyskusji udało się przekonać moją lepszą połowę, że naszym / moim :-) / następnym autkiem powinna być beemka. Tydzień temu przywiązałem używaną E53 (2004) z Holandii, teraz załatwiam formalności rejestracyjne w kraju.

Jaki to fajowy wozik …. :lol:

Pozdro.

Opublikowano

Witam wszystkich :!:

W ostatni piątek wraz z żoną odebraliśmy z salonu świeżego X1 w kolorze Vermilion Red.

Jako nowy forumowicz, mam nadzieję, że będę mógł spędzać tu czas w miłej atmosferze i wymieniać się opiniami dotyczącymi naszych BMW.

Pozdrawiam z dalekiej północy :!:

:wink:

Opublikowano
Witam Kupiłem BMW e36 316 za 2400 zł ^^ liczę na pomoc we wszystkich sprawach :P
Opublikowano

Witam Wszystkich.

Co prawda już nie mam BMW (kiedyś E36 325i) ale niestety już zostałem zarażony nieuleczalną chorobą... :D

Najlepsze jest jednak to, że ojciec (E36 318is) zaraził brata (E36 316i compact) a brat mnie :D

Pozdrawiam i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT.

Opublikowano
Witam, jako posiadacz kolejnej Bavarskiej limuzyny postanowiłem się zarejestrować, forum śledzę od dawna. Mam nadzieje że uda mi sie może komuś kiedyś pomóc i że ktoś może kiedyś pomoże mi- nawet BMW czasem potrzebuje męskiej ręki :wink:

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

Opublikowano

Czesc !

jestem nowy :)

szukam u was inf na temat e90, bo chce takie kupic

Opublikowano

Witam wszystkich !

Jestem nowy i pisze właśnie swojego pierwszego posta :wink:

Od września jestem posiadaczem BMW E36, wiadomo, że takiego autka nie kupi się w idealnym stanie tylko trzeba sobie samemu dłubać i doprowadzać go do stanu jaki sobie wcześniej się założyło ( czyli igł :wink: ). Założyłem tutaj konto, bo męczy mnie już ciągłe, jeżdżenie od mechanika do mechanika i poprawianie ciągłych drobnostek, które można zrobić sobie samemu. Licze na kolegów z forum, na ich pomoc w różnych sprawach :wink:

Ogólnie nie siedze w temacie BMW po uszy, bo moja branża i życie to rajdy samochodowe, a BMW kupiłem m.in. dzięki dwóm super driverów z RSMP, a mianowicie Virnikowi i Puszkielowi, może ick kojarzycie ?

PZDR wszystkim :wink:

Opublikowano

Witam z Warszawy!

Zarejestrowałem się, ponieważ od lat jestem fanem marki BMW. Z powodów czysto finansowych dotychczas nie kupiłem auta tej marki, ale to - mam nadzieję - kwestia czasu :) Interesuje mnie zwłaszcza seria 3 w nadwoziu od E90 w górę!

pozdrawiam

Opublikowano
siema jestem z tczewa posiadam nie zawodną 1-ke 120d 163KM pozdrowionka
Opublikowano
Witam wszystkich, chciałbym się przywitać :) Mam na imię Michał, jeżdżę czarnym BMW E46 318ti Compact z 2003r. Jestem z Krakowa.
Opublikowano
elo wszystkim jestem Karol i jestem posiadaczem granatowej besti 520i e34 :8)
Opublikowano

Witam właścicieli i użytkowników BMW, a przede wszystkim fanów naszej ulubionej Marki! :D

Po długich rozważaniach którą serię wybrać w moim garażu zagościła trójka w wersji Idividual :P

W rodzinnym garażu jest też drugie E91 również w zacnej wersji i miłym wyposażeniu, stąd w opisie widnieją dwie. Sam przejechałem tym autem ładnych parę kilometrów po szybkich drogach zachodniej Europy, co było pomocne w wyborze auta dla mnie.

Pozdrawiam forumowiczów!

http://img408.imageshack.us/img408/6363/individualvisualizer3to.jpg

¿Te gusta conducir?

The Ultimate Driving Machine

Freude am Fahren

Opublikowano

Witam wszystkich!

Kłaniam sie posiadacz E36 Compact.

Opublikowano
Witam Serdecznie. :mrgreen:
Opublikowano
Hej wszystkim :) Jestem z Rybnika i posiadam od listopada 2008r 118d (remap177) z 2007 roku.
Opublikowano
Witam!! posiadam bmw e30 316i BAUR od tygodnia nie jest to pierwsze moje autko tej marki wczesniej bylo e36 320i a pasje do bmw zaszczeil we mnie moj ojciec kupujac na poczatku lat 90-tych 1991 BMW e23 !! zakochalem sie w tym autku po uszy i wciaz tak jest kiedys jak sie dorobie to takie sobie kupie ale nie od nas z kraju :) wracajac do BAURa jestem zadowolony narazie sie docieramy ale mysle ze razem spedzimy mile chwile. Jestem z krakowa i mysle ze milo nam sie bedzie spendzac czas na drogach i forum, czego zycze sobie i wam wszystkim. Pozdrawiam BAUR Krk (Bartek) aha i jeszcze ciekawostki potwierdzajaca moje zakochanie do marki moje imiona Bartek Michał Władysław..... ;)
Opublikowano
Witam wszystkich. Po 10 latach jazdy Audi postanowiłem przejść do konkurencji i kupić wiosną BMW. Padło na e90. Teraz siedzę nocami i latam po necie, czytając Wasze uwagi. Pewnie będzie to 325i lub 320i tak na 90%, ale i diesel jeszcze nie jest przekreślony. Już się nie mogę doczekać, kiedy zasiądę za kółkiem bemy i poczuję tą legendarną już przyjemność z jazdy. Witek
Opublikowano

Witam wszystkich! Przymierzam się do kupna bmw stąd moja obecność na forum... Obecnie jeżdżę motocyklem no ale tylko w sezonie... :D

ale z tą marką miałem kiedyś do czynienia - jeździłem E30...

Opublikowano
Elo :D Właśnie jestem nowym posiadaczem Bmw e36 316 compact 1995 :D Jestem bardzo zadowolony z zakupu :)
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów !!!

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E60 stąd moja tu obecność.:)

Opublikowano
Witam. Na forum już pisałem (a właściwie pytałem :) ), ale jeszcze oficjalnie nie przywitałem się... :norty:
Opublikowano

Witam,

od 10 miesięcy jestem posiadaczem BMW. Wcześniej jeździłem A3 z '00r i byłem fanem AUDI - uważałem, że jak samochód to tylko z czterema pierścieniami na masce do czasu aż wsiadłem do auta, które teraz posiadam... znajomy potrzebował gotówki i strasznie mnie męczył bym się przejechał -po całodniowej jeździe za kółkiem Bimer'a bez dłuższej chwili namysłu sprzedałem A3 i dopłaciłem drugie tyle bo zrozumiałem co oznacza zdanie: "BMW się kocha za to jak się je prowadzi"

Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Bimer'ów.

:D

Opublikowano

witam wszystkich

jestem szczesliwym posiadaczem bmw e30 318is ktore pomału szykuje do zabawy i moze kiedys rajdow...jest to moja juz druga buma jakies 4 lata temu miałem e36 318 touring z ktorego byłem bardzo zadowolony. oprocz e30 na codzien smigam audi s3 99 rok

pozdro all