Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich,mam na imie Daniel i jestem nowy...
  • Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 650,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam wszystkich

jestem nowy pewnie wiele nie pomoge bo jestem mlody ale za to duuuzo skorzystam :D

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

GRACJAN

Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników BMW! Z przyjemnąścią wstąpie w wasze szeregi :) , moje autko to 750il 1989 jestem zadowolony chodź czeka mnie troszkę pracy. Z waszą pomocą napewno bedzie mi prościej poznać tajniki tego autka. Pozdrawiam Pio
Opublikowano
Zdrówka życzę Wam i Waszym maszynom. Po 2 latach "kretowania" po forum zdecydowałem się dołączyć... :)
Opublikowano

Serdeczne pozdrowienia do wszystkich zaglądających na forum.

Dzisiaj postanowiłem się zalogować , po dłuższym okresie podglądania.

Poruszam się 'Maluszkiem' - w kolorze Cosmoschwartz. Lubię go bardzo i co najważniesze Moja cudowna Pani też się w nim zakochała i też lubi nim jeżdzić.

A to że ''Maluszek" w mieście potrafi i 19 spalić to za to go kocham.

Pozdrowienia

Robert

Opublikowano
Witam i pozdrawiam wszystkich członków forum bmw-klub :clap:
Opublikowano
Witam, jestem jak widac kolejnym nowym userem na forum. Od dwuch dni jestem szczesliwym posiadaczem BMW 740i w budzie E32 ;)
Opublikowano

Witam serdecznie miłośników BMW. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem E39 3,0 Dautomatic :)

Muszę przyznać iż BMW produkuje najpiękniejsze samochody i cieszę się iż mogę prowadzić wóz tej marki :) :mrgreen:

Pozdrawiam fanów BMW :cool2:

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

Opublikowano
Cześć wszystkim! Jestem nowy! Pozdrawiam wszystkich!
Opublikowano
Witamy :!:
Opublikowano
Witam rowniez wszystkich forumowiczów! Pracowalem pracowalem pracowalem i w koncu bylo mnie stać na kupno samochodu... Spelnilo sie moje marzenie i od 2 miesięcy jezdze e-36 316i 1997r. Silniczek maly ale mimo to uwielbiam ten samochod... Pozdrawiam i zycze szerokiej drogi:)
Opublikowano

Pogratulować forum - dobra robota.

Ale troszkę tematy Porozrzucane - chodzi mi o marki pojazdów.

Pozdro.

Opublikowano

Bardzo Mocno Witam Wszystkich !!! Jestem nowy na forum ale swoją E32 jeżdżę już ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolony!!! Przeglądam forum bardzo często i wiele ciekawych i potrzebnych wiadomości tu znalazłem . Wreszczie zdecydowałem dołączyć do tego szacownego grona !

Pozdrawiam

BMW... and nothing else matters
Opublikowano
Witam Wszystkich Forumowiczów od wczoraj jestem posiadaczem BMW 520 E39 z sekwencyjnym gazem - dodam że przy doborze tej marki i podjęciu decyzji pomogło mi kilkudniowe czytanie opini użytkowników tego forum- na samochodach pod względem technicznym nie znam się w ogóle więc pewnie nikomu nie pomogę, ale myślę że fachowców jest tu tyle że i dla mnie wystarczy. Poza tym jest to moje pierwsze BMW ale prawdą jest to że z tych aut to się nie chce wysiadać, jeździ się wspaniale. Pozdrawiam Wszystkich a nowym nabywcom BMW życzę aby przed zakupem zaglądali na to forum to na pewno rozwieją swoje wszystkie wątpliwości na nurtujące pytania odnośnie tej marki. :clap:
Opublikowano
witam chyba zapomnialem sie przedstawic :doh: Mam na imie Kuba jestem z woj Lubuskiego moje auto to e36 318i 10.94r pozdrawiam całą załoge!
Opublikowano

Czesc wszystkim

Od miesiąca bujaka moją 320i E-36 i brak mi słów :D ...

Opublikowano
:D witam wszystkich i pozdrawiam,od dwoch tygodni jezdze bmw e 34 525i 24v :mrgreen: :mrgreen: dzisiaj mialem pecha,wymienialem wycieraczke przedniej szyby i nie opuscilem ramienia,samo spadlo,i co :?: :?: :?: :?: zbilo szybe w mojej beci :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
Opublikowano

witam z wyspy.

730 i z kierownica po prawej e32.

Opublikowano

Witam

e32, 735i, warmia :-)

Pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano

Witam wszystkich jestem nowym forumowiczem

BMW 730iM

Jeśli będę wiedział służe poradą z elektroniki :roll2:

Grochu27350

Opublikowano
Witam wszystkich - Kupiłem 2 tygodnie temu BMW E30 320i z 91 roku - Auto wyposażone w klimatyzacje , elektryke , szyberdach , alufelgi itp... Ogólnie silnik pod względem mocy nie robi wrażenia (jeżdżę także Celiką , jestem klubowiczem Celika Clubu) ale jeśli chodzi o charakterystyke i kulturę pracy jest naprawde OK. Pozdrawiam i raz jeszcze witamm.... Jeśli zrobie fotki napewno w podpisie i w galerii ukaże się również moja e30-stka.....
Opublikowano

Witam wszystkich.

Wreszcie wszedłem w posiadanie mojej pierwszej BMW - E34 535.

Audi S4 Avant 2,2T
Opublikowano
ELO WSZYTSKIM ! ! ! interesujacym sie bardzo a nawet bardziej BMW (BardzoMocnyWóz) jest posiadaczem 2 modeli 1 moge sprzedac ? e34 Tourning 92r 2,0 24v v6 sprzedam za 6tys ja by kto byl zaintereswoanym to walcie na 505295409
Opublikowano

Witam,

Niedawno drogą kupna nabyłem e39 540i. Pozdrawiam użytkowników oraz sympatyków.

DragStar

Opublikowano
Witam forumowiczów