Skocz do zawartości

Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dzwoń do Zbyszka. Tel. 602-309-656. Najwyższa jakość za dobre pieniądze. Konstantynów Łódzki.
  • Odpowiedzi 728
  • Wyświetleń 289,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Najlepiej zdunska wola, ale moge jechac nawet do lodzi czy gdzie indziej byle lakiernik dobry i solidny
Opublikowano

Polecam warsztat w dobroniu, chłopaki montują instalacje gazowe i prowadzą serwis klimy. Ostatnio sam zakładałem tam gaz do mojej buni i smiga az miło. Chłopaki naprawde znają sie na rzeczy i nie chcą nabijac klienta na koszta. Wszyscy moi znajomi ich sobie chwalą. Jeden z nich ma 7 4.0 V8 wiec ogarnia temat ;)

Tel 729 415 251

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Siema, czy ktoś może mi polecić jakiś warsztat w woj. łódzkim ( najlepiej Zgierz, Łódź ) gdzie wymienią mi szybę w aucie ? Najlepiej jak ktoś poleci miejsce gdzie sam robił. Chciałbym żeby to było zrobione na prawdę dobrze i solidnie, żeby nie było mowy o jakimkolwiek świszczeniu po wymianie szyby. Mógłbym zaprowadzić do znalezionego warsztatu "Pana Mietka" ale chyba nie o to chodzi, może ktoś poleci coś na prawdę godnego
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tu robią solidnie.

Auto Szyby Z. F. Jabłońscy

Pojezierska 62

91-338 Łódź

42 612 22 99

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Witajcie

Muszę niestety swoje BMW wstawić na naprawę klimy.... cóż czynnik po miesiącu od napełnienia ulotnił się...

Chociaż, test przed nabiciem klimy nie wykazał nieszczelności.

Przeglądałem polecane warsztaty i znalazłem na forum namiar na serwis:

http://www.chlodnice.info.pl/?pages=firma

Wszystko jest ok, bo już tam dzwoniłem ale mają dwa minusy, mieszkam dokładnie po drugiej stronie miasta, a poza tym są czynni tylko do 18... dlatego podjechanie do nich po pracy na 17:30 jest bez sensu, a w soboty mam zajęcia do 12... oni pracują do 13, więc ta sama sytuacja

Znalazłem inny serwis, który po pierwsze jest 15min drogi ode mnie a poza tym czynny do 19, może ktoś miał z nimi do czynienia:

http://www.autoteam.com.pl/index.html

Prosiłbym o ewentualne opinie, ewentualnie namiar na jeszcze inny DOBRY serwis klimy w okolicach dzielnicy WIDZEW w Łodzi.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jedź do Grapowa na Śląską. Zdecydowanie najlepszy serwis chłodnic i klimatyzacji.
Opublikowano
Panowie szukam dobrego speca w Łodzi, Pabianice który założy jakieś zabezpieczenie, alarm, odcięcie zapłonu do bmw e90.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jedź do Robsona ---> "Car-El" Usługi Elektroniczne Robert Józefowicz, Ulica: Rozległa 6, 93-481 Łódź, tel. 426800635
Opublikowano
Panowie kogo możecie polecić w Pabianicach na przegląd przed zakupem i podpięcie kompa?
Opublikowano
Panowie, a polecicie jakiegos dobrego speca od BMW w okolicach Piotrkowa i Radomska?
Opublikowano
Podjedź do Opoczna do kliniki BMW. Znajdziesz ich stronke w googlach. Pasjonaci.
Opublikowano
Masz też Dominika w Bełchatowie :wink: :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Siemano, szukam fachowcy do mechanicznej naprawy dachu w cabrio. Jakby ktoś miał jakiś namiar i mógł polecić to byłbym wdzięczny.
Opublikowano
Panowie czy ktos w Łodzi zajmuje sie samochodami MINI cooper?Z góry dzieki za info.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Olech Service, Olechowska 11b, Łódź, tel. 426492294
Opublikowano
poleci ktoś lakiernika taniego, dobrego, który pomalowałbym nerki i listwy deski rozdzielczej w piano black w Łodzi/Pabianicach/Zgierzu?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dzwoń do Zbyszka. Tel. 602-309-656. Najwyższa jakość za dobre pieniądze. Konstantynów Łódzki.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie, wielka prośba, czy ktoś z Was moze podpiac w Łodzi BMW e91 pod kompa i zdiagnozować co sie dzieje? Chodzi mi o jutrzejszy dzień (niedziela 15.06.2014), jestem przejazdem w lodzi i wywalilo mi check engine - duza emisja spalin, samochód stracił przy tym moc. Oczywiście odwdziecze sie za pomoc!
Opublikowano
Szukam warsztatu niedaleko zdunskiej woli. Do zrobienia zawieszenie. Plus znalezenie przyczyny szarpania po puszczaniu sprzegla oraz w momencie dodawanua i ujmowania gazu. Do kliniki bmw troche daleko
Opublikowano
Szukam dobrego serwisu który zregeneruje mi przekładnie kierowniczą. Ktoś coś może polecić?

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Szukam warsztatu niedaleko zdunskiej woli. Do zrobienia zawieszenie. Plus znalezenie przyczyny szarpania po puszczaniu sprzegla oraz w momencie dodawanua i ujmowania gazu. Do kliniki bmw troche daleko

polecam ten warsztat

http://olx.pl/oferta/instalacje-lpg-serwis-bmw-elektromechanika-pojazdowa-CID619-ID6eNI7.html#79d6d6999f

pelna kulturka i fachowosc Były pracownik BMW Wiedza ogrooomna Wykoneje też swapy

Polecam !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie szukam dobrego warsztatu na sprawdzenie przedzakupowe auta.

Jest coś do polecenia w łodzi czy tylko tłokiński ?