Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poleci ktoś warsztat gdzie wymienią mi konwerter skrzyni?

Najlepiej okolice Kalisza,ale jesli macie jakiś sprawdzony warsztat gdzie naprawiają skrzynie to dojade dalej :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
edit przepraszam złe województwo Edytowane przez hapylu
Opublikowano
Hej,

mam auto do kupienia (e91 320d) w Gostyniu i chciałem je gdzieś sprawdzić przed zakupem, polecicie kogoś w okolicy?

pzdr

Łukasz

Kolego podleć do Rębowa ( 4 ok od gostynia) - Przemek Jańczak. Naprawia tylko Bmw i na pewno Ci pomoże

Opublikowano
Mechanika samochodowa w Poznaniu http://serwis.niedzwiedz-lock.pl Korzystam z serwisu od dłuższego czasu i mają dobrych mechaników. Zajmują sie instalacją gazu, klimatyzacjami i ogólną mechaniką. Terminy są niedługie a chyba nawet na czas naprawy można dostać auto zastępcze (przynajmniej kiedyś z takiej opcji korzystałem). Warsztat znajduje si w Luboniu, ale to tak naprawdę rzut beretem od Poznania. ul Powstańców Wlkp. 4A, tel: 61 813 1665
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Może któryś forumowicz z Poznania lub południa wlkp bawi się w kodowanie i zechciałby aktywować u mnie dziwnne światła w drogowych? Oczywiście płacę za usługę zgodnie z ustaleniami.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Może ktoś polecić jakiegoś dobrego blacharza/lakiernika z okolic Kalisza? Mam do zrobienia parę ognisk rdzy w E46 i chciałbym oddać auto w dobre ręce :)
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koledzy. Gdzie w Poznaniu, albo najbliższych okolicach, ktoś solidnie i w rozsądnych pieniądzach zajmuje się BMW? Chodzi o wymianę uszczelek pod pokrywą zaworów i podstawą filtra w E90 N46, ewentualnie inne pierdoły jeszcze w zawieszeniu itd.
Opublikowano

Witam,

Szukam e90 i mam kilka lokalizacji czy moze ktos polecic kogos na sprawdzenie auta przed zakupem, dobrze aby mial możliwość podlaczenia komputera. Lokalizacje:

Gniezno

Koło

Ostrów Wielkopolski

Czytalem opinie o Gnieźnie, ale ta sztuka stoi u prywatnej osoby wiec może się uda zeby nie bylo źle.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć koledzy,

Ostatnio w mojej e60 mam problem z radiem, bardzo gubi zasięg i szumi. W mieście jest jeszcze ok ale wystarczy trochę odjechać i pozostaje słuchanie szumów. Czy ktoś może mi polecić warsztat gdzie mogę to sprawnie naprawić ? Swego czasu myślałem o US Meverick ale nie wiem czy jeszcze warto.

Pozdrawiam i licze na odpowiedź.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

[MOD EDIT]

Jest specjalny dział "Nie polecam..." Proszę tam wylewać żale.

Sto razy bardziej wolę pojechać 20km do Moto-Car Oborniki do Karola Okupniaka. Warsztacik postawiony za 7 mln zł i bez problemu naprawiają na częściach klienta. Ten właśnie warsztat za Orlenem w Obornikach polecam w 100%.

http://motocar.pl/kontakt.php

Opublikowano

Witam. Nie wiedziałem w którym dziale zamieścić taką ofertę, więc z góry przepraszam.

Szukam osoby, która podejmie się podłączenia w moim BMW e39, podgrzewania foteli i pamięci foteli. Fabrycznie niestety nie było ani tego ani tamtego. Kontakt pod tel. 795440280 ;) Oby jak najbliżej Zielonej Góry

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje dobrego fachowca do wymiany rozrzadu w N47d20C. Z tego tematu wybrałem Dawida Klepackiego z Poznania, Czy robi tez te rzeczy ? Nie moge sie do niego dodzwonić.

Opublikowano
Kupiłem 2 sztuki nówki czujników Febi za 450zł, nowy wentylator-zamiennik Harta za 750zł z gwar 24msc i pojechałem do Obornik. :lol: Zrobili mi te dwie rzeczy NA MOICH CZĘŚCIACH za łącznie... 300zł.

Zamknąłem się więc w 1500zł, a ten chciał ode mnie 900zł za czujniki, 1800zł za wentylator + jeszcze robocizna! :lol:

A dopytywałeś się może co on proponował wsadzić? nie wiem ile teraz wentylator kosztuje ale do e39 poliftowej rok temu ori kosztował tyle. ty tutaj piszesz o zamienniku Harta gdzie to akurat wybitna firma nie jest...

U mnie w firmie też nie chętnie robimy na częściach klienta z kilku powodów. 1 główny to taki, że klient przywozi do nas swoje części, montujemy je, później coś się stanie z tym, popsuje się albo coś bo np był to najtańszy zamiennik i ma pretensje do nas, że coś źle zrobiliśmy. A 2gi to taki, że często jest kilka rodzai danego elementu i w momencie gdy coś nie pasuje mamy auto uziemione na podnośniku bo klient musi sobie przywieźć inną część itp.. a czas i pieniądze uciekają nam przez zajęte stanowisko i kilka by się jeszcze znalało ;)

Gdy klient jest świadomy ryzyka, że kupił np chiński rozrząd i to może się rozpaść po 500m to nie ma problemu, żeby to zamontować :)

Rozumiem twoje oburzenie ale postaw się też w sytuacji mechaników, którzy robią twój samochód.

Opublikowano

Szukam lakiernik poznan okolice ktoś coś poleci ,

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Może któryś forumowicz z Poznania lub południa wlkp bawi się w kodowanie i zechciałby aktywować u mnie dziwnne światła w drogowych? Oczywiście płacę za usługę zgodnie z ustaleniami.

Podłączam się pod pytanie, ktoś coś ??

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
Ustawianie Geometri w F11 okolice Wolsztyna,mozecie kogos polecic???

Bez wkladu serca i pracy,twoj lakier nie wyglada cacy ...

Wiele serc....jedno bicie..... BMW na cale zycie....

Opublikowano

Kolego mst [MODEL EDIT: Proszę przestrzegać regulamin!] , ceny miałeś podane za ori części zamienniki w twoim przypadku padaja albo nie działają ,przyjedź powiedz mi te obelgi w twarz pseudo beemkowiczu!

Przepraszam wszystkich czytających ale się uniosłem ale z drugiej strony nie każdy musi być zadowolony pozdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam warsztatu ktory w ogolicach Poznania przejrzy mi doszczetnie auto i sprawdzi pod katem usterek typu wycieki, zawieszenie itp? Chodzi o to aby zdiagnozowac ewentualne usterki, aby moc bezproblemowo jezdzic autem w dluzsze trasy.

Acb.pl jest naprawde godne polecenia czy znacie jeszcze lepszy warsztat?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję wymienić rozrząd w e60 M57N2 197 km.

I szukam rzetelnego mechanika który zna się na rzeczy.

Polecicie kogoś?