Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak, obecnie nie ma osłon. Kolega jeszcze ma w g20, a ja miałem ostatnio 330e demo 2021 i już nie miało
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z osłonami dużo lepiej bo nie ma dziur między błotnikami a pasem ogólnie porządek pod maską ciekawe co jeszcze wywalili żeby zaoszczędzić.
Opublikowano
Na pewno nie ma wygłuszenia maski. Z tego co kojarze pierwsze modele jeszcze miały, a obecnie goła blacha :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pewno nie ma wygłuszenia maski. Z tego co kojarze pierwsze modele jeszcze miały, a obecnie goła blacha :duh:

Świetnie trzeba na własną rękę domowić :mad2:

Opublikowano
Haha. To samo mialem w 2010 przy zakupie skody. Pierwszy retrofit jaki zrobilem to wygluszenie maski. Ale jednak skoda byla duzo duzo tansza od g20.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Haha. To samo mialem w 2010 przy zakupie skody. Pierwszy retrofit jaki zrobilem to wygluszenie maski. Ale jednak skoda byla duzo duzo tansza od g20.

I skoda nie była w L&K tam chyba nawet kura nie robi tskich jaj. W 318d w podstawie można zrozumieć ale w M340i to już gruba przesada i dziadostwo.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

W benzynowych G20 raczej od początku nie było wygłuszenia, ja nie miałem w 330i, w F30 328i również brak, obydwa auta salon pl.

EDIT: W f30 była.

Opublikowano

Moje F30 328i było z 09/2014 i miałem wygłuszenie pod maską.

Poczekajmy... może do G20 pojawi się jako płatna opcja w cenniku...albo w pakiecie z tymi brakującymi plastikami pod maską :lol:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kurczę, faktycznie, odszukałem fotki i w F30 była więc przepraszam za zamieszanie. Znaczy że poważne oszczędności zaczęły się w g20 :roll:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poczekajmy... może do G20 pojawi się jako płatna opcja w cenniku...albo w pakiecie z tymi brakującymi plastikami pod maską :lol:

kolega od razu widac ze ma zadatki na dobrego managera :norty:

A tak bez ironii - mozliwe, ze jest lepsza izolacja przy grodzi pomiedzy silnikiem a kabina co w polaczeniu z akustycznymi, podwojnymi szybami z przodu daje efekt taki, ze w srodku nie slychac zadnej roznicy. A jak nie slychac roznicy to bez sensu doplacac i dokladac kg.

Ale to trzeba by bylo zrobic jakies pomiary dB w kabine zeby cos stwierdzic definitywnie.

Raczej nikt nie powie, ze G20 jest glosniejsze od F30 w srodku, nawet pomimo braku wygluszenia maski?

.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Oczywiście że w g20 jest ciszej, widocznie wygłuszenie maski daje raczej efekt kiedy stoimy obok auta. Mimo wszystko słabo wyglada maska bez wygłuszenia :roll: teraz w g01 również nie mam wygłuszenia a w aucie panuje cisza absolutna, naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dopoki nie beda wstawiali badyla zamiast silownika (jak w nowych golfach) ja bym nie narzekal (skoro cisza w kabinie sie zgadza) ^^

HDD tez dobrze ze wywalili, malo kto cokolwiek tam wrzucal w czasach 100 gigowych pendrive'ow i powszechnego streamingu :cool2:

.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co tam słychać u twojej m340i Jak się sprawuje?

Powiedz mi z ciekawości czy masz wszystkie osłony pod maską czy nie masz tych na lampach i na podszybiu bo widzę że BMW robi oszczędności gdzie się da?

2019 było wszystko bardzo ładnie a ostatnio widziałem zdjęcia 2021 i jest tego sporo mniej nie ma na lampach na podszybiu i na błotnikach.

BMW-M340i-2021-review-Driving-perfection-15.jpg

bmw-m340i-driven-97-800x0w.jpg

Hey.

Zrobię dziś zdjęcie.

Wszystko ok.

Mysle nad cesja, bo auto od końca stycznia ma 2800km na liczniku haha, a tak na poważnie to mało jeżdżę, nie ma kiedy....

Auto mega mi się wizualnie podoba dalej....

Felg bym no 20" nie założył, gdyż na tych plys rf jest w sam raz.. Ja nawet żadnych funkcji tego auta mke znam Hahaha... Mr gadżet nie jestem....

Ale z wyposażenia bym nic nie zmieniał oprócz ewentualnie navi ktora jest średnia i nie korzystam ale wziąłem bo zawsze zaltwiej sprzedać.

Zaraz przy 3k będzie druga wymiana oleju.

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

DSC-2262.jpg

DSC-2261.jpg

Tak to wygląda...

Będąc szczerym mi to szczerze zwisa i powiewa czy jest to wyglyszenie i plastiki :D

Tak samo jak połowa innych opcji które mam....

Auto dla mnie priorytetowo ma mnie wozic z punktu A do b i dawać przy tym radość i banana na twarzy....

Ma być twardo, stabilnie, zapas mocy a jak do tego Lasery mi w nocy poświęca i pogra Harman to mi wystarcza... Drugim aspektem jest dla mnke wygląd i tutaj g20 trafia w mój gust idealnie ( żałuję że nie wziąłem jedynie zamiast navi pro koloru żółtego z palety i ndv bo kosztował 23tysiace)

Póki co auto 10/10

male-bmw-2.png
Opublikowano

Wehyr mam pytanie do reflektorów shadow line, jak na żywo wyglądają czy podobają Ci się tak samo jak na początku czy nawet bardziej a może teraz byś ich nie brał ? Ewentualnie jak znajdziesz chwile zrób proszę dobre zdjęcia w świetle dziennym na dziennych/mijania i w nocy to samo.

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano
Wehyr mam pytanie do reflektorów shadow line, jak na żywo wyglądają czy podobają Ci się tak samo jak na początku czy nawet bardziej a może teraz byś ich nie brał ? Ewentualnie jak znajdziesz chwile zrób proszę dobre zdjęcia w świetle dziennym na dziennych/mijania i w nocy to samo.

Dzięki i pozdrawiam.

Ja lampy przednie shadow line polecam i nie żałuje ,ze brałem .

Co do wygłuszenia pod maska u mnie rowniez przyoszczędzili ( w g20 330i miałem) ,ale zbytnio tez nie robi mi to różnicy .

fce275228399a3ae.jpg

89fd7c4724419b3am.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem lampy shadow wyglądają zbyt podobnie do podstawowych gdy są zgaszone "za mało się w nich dzieje" i brakuje niebieskich elementów jak to ma miejsce w nowych modelach z ciemnymi lampami (4er,M3,5er LCI, 7er LCI). Długo wertowałem ten temat i zamówiłem zwykłe lasery ale ja akurat ogólnie nie lubie ciemnych lamp ani przednich ani tylnych bo w moim odczuciu postarzają auto.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki i pozdrawiam.

W wolnej chwili cyknę....

Jakoś o tym też za długo nie myślałem... Dodatkowe przyciemnianie lamp z przodu mi się po prostu wizualnie podoba, w mojej perspektywie nie postarza auta.

Ale dla każdego co innego.

Bralbym ponownie

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem lampy shadow wyglądają zbyt podobnie do podstawowych gdy są zgaszone "za mało się w nich dzieje" i brakuje niebieskich elementów jak to ma miejsce w nowych modelach z ciemnymi lampami (4er,M3,5er LCI, 7er LCI). Długo wertowałem ten temat i zamówiłem zwykłe lasery ale ja akurat ogólnie nie lubie ciemnych lamp ani przednich ani tylnych bo w moim odczuciu postarzają auto.

Mka już sprzedana?? :mrgreen:

Kiedy odbiór i jaki konfig?

Duzo % udało się ugrać?

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki i pozdrawiam.

Ja lampy przednie shadow line polecam i nie żałuje ,ze brałem .

Co do wygłuszenia pod maska u mnie rowniez przyoszczędzili ( w g20 330i miałem) ,ale zbytnio tez nie robi mi to różnicy .

fce275228399a3ae.jpg

Co to za felga??

Gdzie Ty tak 330i rozwaliłeś? :cry2:

Nic się nie stało??

male-bmw-2.png
Opublikowano

Kasacja -wymusil pierwszeństwo -całe szczescie bez szwanku wyszedłem,on zreszta tez …

A felga to zwykła 792 bicolor.

89fd7c4724419b3am.jpg