Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Za usługe aktualizacji sobie jednak licza 150zł (Inchcape Warszawa)

Potwierdzam, w Teamie we Wrocławiu też zażyczyli sobie za usługę 150 zł, ale innym razem w Inchcape zrobili to bez dodatkowych kosztów.

Edytowane przez witus1996
Opublikowano
Ja cierpliwie czekam na automatyczny update online :)

Oby to nastąpiła jeszcze w tym roku... Tak samo jak Android Auto i obsługa głosowa po polsku. :D

Opublikowano
Ja cierpliwie czekam na automatyczny update online :)

Oby to nastąpiła jeszcze w tym roku... Tak samo jak Android Auto i obsługa głosowa po polsku. :D

Na te elementy również czekam :)

AA miał być w idrive 7.0 jakoś 0d czerwca w sumie, chyba przekręcę do BMW żeby sprawdzić co tam jak tam.

Opublikowano

U mnie chyba nie można samemu zaktualizować map?? Mam wersję Road Map Europe Live 2020-1

Zawsze wyskakuje taki komunikat:

Aktualizacja nie jest wymagana.

BMW X5 XDRIVE40I, 2020, WBACR610909C42625

Oprogramowanie Twojego BMW jest aktualizowane automatycznie.

Opublikowano
U mnie chyba nie można samemu zaktualizować map?? Mam wersję Road Map Europe Live 2020-1

Zawsze wyskakuje taki komunikat:

Aktualizacja nie jest wymagana.

BMW X5 XDRIVE40I, 2020, WBACR610909C42625

Oprogramowanie Twojego BMW jest aktualizowane automatycznie.

2020-1 to aktualnie najnowsza dostepna mapa - tak przynajmniej bylo kilka dni temu, gdy robilem upgrade

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Odpaliłem przed chwilą download managera i widzę, że dostępna jest nowa mapa 2020-2, potrzeba 29.18 GB. Właśnie ściągam.
Opublikowano

Ja mam wgraną 2019-1.

Właśnie wbiłem numer VIN i chciałem pobrać nowe mapy i wyskoczył komunikat, że u mnie to powinno się zadziać automatycznie.

Niestety, odkąd kupiłem samochód (luty 2020) mam tą samą wersję mapy.

Ktoś miał taki problem?

Opublikowano
Mapa wgrana! Nie wiem jakie zmiany? Moze w koncu dodali obwodnice Czestochowy, albo kladke na Postepu w Warszawie!
Opublikowano
Może zacznie prawidłowo wypowiadać al. Jerozolimskie w Warszawie. Bo póki co jets to ponad siły :)
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak jest dostępna .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jakiś czas temu zauważyłem komunikat 'mapy nawigacji zostały zaktualizowane' - zdziwiło mnie to, bo nie wkładałem żadnego USB/etc. Olałem temat, ale parę dni podczas ściągania najnowszych map na USB odkryłem co to było - w odróżnieniu od poprzedniej X5 G05 którą miałem, teraz w opcjach w Connected drive jest możliwość ustawienia obszaru do aktualizacji map automatycznie - w moim przypadku zaznaczone są 'Czechy, Polska i coś jeszcze".

Pewnie weszło z którymś rokiem modelowym w G05.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaką masz nawigację ID6 cz nowszy ?
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widać masz już nowy pakiet "connected booster" a w starym samochodzie jeszcze stary pakiet osobnych usług.

BMW Maps

System BMW Maps wyróżnia się bardzo dokładnie prognozowanym czasem przybycia, uproszczonym wprowadzaniem celu podróży i aktualnymi cenami paliwa. Dynamiczna kalkulacja trasy oparta na chmurze dopasowuje rekomendacje dotyczące trasy bezpośrednio do zmian w sytuacji na drodze. Dzięki bezprzewodowej aktualizacji map Twoje dane kartograficzne będą zawsze aktualne.