Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
Moje po 25k smug nie zostawiają, jeżeli szyba jest porządnie domyta. Natomiast radzą sobie tylko z odprowadzaniem wody, bo z myciem robali zupełnie sobie nie radzą.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ogółem wycieraczki, spryskiwacze i odprowadzanie wody z szyby (osyfiona cała boczna szyba tam gdzie patrzymy na lusterko) to mocne 2/10 w wykonaniu g20.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

W 330e nie można, jak również we wszystkich wersjach z mild hybrid.

W pozostałych jeszcze się da.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
planuję wymianę opon na zimowe - bez homologacji - , pierwszy raz mam auto z czujnikami ciśnienia , czy powonieniem to robić w ASO - ryzyko uszkodzenia czujników - czy nie ma sensu, i wymieniać u najbliższego wulkanizatora ?
Opublikowano
planuję wymianę opon na zimowe - bez homologacji - , pierwszy raz mam auto z czujnikami ciśnienia , czy powonieniem to robić w ASO - ryzyko uszkodzenia czujników - czy nie ma sensu, i wymieniać u najbliższego wulkanizatora ?

Czujniki to nie wiedza kosmiczna. Każdy wulkanizator robił to tysiące razy.

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
Nie mam w menu media „kolekcji muzyki” ani możliwości kopiowania muzyki na dysk, pomimo LC prof.Po konsultacji na BMW Connected drive zgłosiłem sprawę w serwisie, wgrali mi od nowa soft i nic nie pomogło - rozłożyli ręce. Czy wiecie gdzie leży problem?
Opublikowano
Odebralem dzis auto i pod maska chyba mam brak plastikow. Brakuje plastikow nad lampami i wygluszenia maski?

https://i.imgur.com/DHq9DAq.jpg

https://i.imgur.com/QT2xvCV.jpg

Macie je u siebie?

Masz wszystkie - marka Premium nie przewiduje wygłuszenia maski ani plastików nad lampami

Jestes pewien?? Chyba z tymi nad lampami sie mylisz. Radiatory lapmp sa zakryte kawalkiem plastiku w kazdej g20 na necie. Zobacz na tych fotkach z internetow:

https://images.app.goo.gl/7FYBeJQ1sJJ2wPsx6

Opublikowano
Odebralem dzis auto i pod maska chyba mam brak plastikow. Brakuje plastikow nad lampami i wygluszenia maski?

https://i.imgur.com/DHq9DAq.jpg

https://i.imgur.com/QT2xvCV.jpg

Macie je u siebie?

Masz wszystkie - marka Premium nie przewiduje wygłuszenia maski ani plastików nad lampami

Jestes pewien?? Chyba z tymi nad lampami sie mylisz. Radiatory lapmp sa zakryte kawalkiem plastiku w kazdej g20 na necie. Zobacz na tych fotkach z internetow:

https://images.app.goo.gl/7FYBeJQ1sJJ2wPsx6

Tak, też ich nie mam. Być może to zmiana w postcovidowych egzemplarzach.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ale jaja :lol:

XWCvc0E.jpg

Co do dysku twardego to jednak wychodzi na to że to prawda że go usunęli :shock:

Wychodzi na to ze po raz pierwszy w historii wczesne rocznik są gorsze niż późniejsze :lol:

Zniknęły już:

Strzały z wydechu

Dysk

Plastiki z pod maski

Opublikowano

XWCvc0E.jpg

Co do dysku twardego to jednak wychodzi na to że to prawda że go usunęli :shock:

Wychodzi na to ze po raz pierwszy w historii wczesne rocznik są gorsze niż późniejsze :lol:

Zniknęły już:

Strzały z wydechu

Dysk

Plastiki z pod maski

Niemozliwe ze to celowo usuniete. Sa normalnie dziury na spinki i brakuje spinek. Venom, trzeba podniesc larum i napisac do centrali. To jakis fuckup ewidentny. Ja napisalem do swojego handlowca. Czekam na odpowiedz. Szkoda ze w salonie mi sie to nie rzucilo w oczy, ale kupilem od razu czarny grill i chcialem wymienic z YT a tam patrze kazdy ma te oslony. Wkurzylem sie na maxa.

QT2xvCV.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja mam lasery jeśli to ma jakieś znaczenie.
Opublikowano
Ja mam lasery jeśli to ma jakieś znaczenie.

Skoro jest w podstawowych ledach i w laserach, to powinno być i w adaptacyjnych. Może ktoś jeszcze odbierał auto po lipcu 2020 i może zerknąć jak jest.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrze by było gdyby ktoś z kolegów kto ma adaptacyjne ledy - produkcja przed lipcem 2020- pokazał co ma pod maskę , bo u mnie jest całkiem inna osłona niż u Randalla
Opublikowano

XWCvc0E.jpg

Zniknęły już:

Strzały z wydechu

Dysk

Plastiki z pod maski

Niemozliwe ze to celowo usuniete. Sa normalnie dziury na spinki i brakuje spinek. Venom, trzeba podniesc larum i napisac do centrali. To jakis fuckup ewidentny. Ja napisalem do swojego handlowca. Czekam na odpowiedz. Szkoda ze w salonie mi sie to nie rzucilo w oczy, ale kupilem od razu czarny grill i chcialem wymienic z YT a tam patrze kazdy ma te oslony. Wkurzylem sie na maxa.

QT2xvCV.jpg

Ja tego dysku nie odpuszczę, bo jak zamawiałem to z LCP był dysk i nikt mnie nie informował, że coś się zmienia i go likwidują... przy okazji o te pokrywki dopytam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

XWCvc0E.jpg

o stary, widze na centymetry parkujesz

jak nie zmienisz garazu to kolejna 3-er, ktora bedzie pewnie 5 cm dluzsza, bedziesz musial sobie odpuscic ;)

Edytowane przez adamjttk

.

Opublikowano

XWCvc0E.jpg

Zniknęły już:

Strzały z wydechu

Dysk

Plastiki z pod maski

QT2xvCV.jpg

Ja tego dysku nie odpuszczę, bo jak zamawiałem to z LCP był dysk i nikt mnie nie informował, że coś się zmienia i go likwidują... przy okazji o te pokrywki dopytam.

Daj proszę znać jak czegos sie dowiesz..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niemozliwe ze to celowo usuniete. Sa normalnie dziury na spinki i brakuje spinek. Venom, trzeba podniesc larum i napisac do centrali. To jakis fuckup ewidentny. Ja napisalem do swojego handlowca. Czekam na odpowiedz.

QT2xvCV.jpg

Dostaniesz odpowiedz ze to taki feature ;)

Tutaj na filmiku (30.00 minuta) widac wyraznie ze BMW usunelo te zaslepki, oszczednosc pewnie z pol euro na aucie.

Nie do pomyslenia :shock:

Na tym samym filmiku (20.30 minuta) koles porownuje te podstawowe wyswietlacze przed i po liftingu.

Nie jestem w stanie wyobrazic sobie kto w zarzadzie zaakceptowal ten nieregularny ksztalt, sa po prostu mega ochydne, rodem jak z jakiejs Fabii.

.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

o stary, widze na centymetry parkujesz

jak nie zmienisz garazu to kolejna 3-er, ktora bedzie pewnie 5 cm dluzsza, bedziesz musial sobie odpuscic ;)

Do dziś jestem wdzięczny developerowi :lol:

Opublikowano
Od kilku miesięcy plastików nie ma już w g20 /21

Skąd masz takie info? Wynika z jakiś braków produkcji, czy oszczędności? Toć każdy który będzie porównywał g20/21 z czerwca a potem z lipca powie, że ta po lipcu po dzwonie bo brakuje plastików. A dodatkowo cena auta była wyższa po zamówieniu w czerwcu. No jestem mega rozczarowany.

Adam: co do zegarów, bardziej podobał mi się poprzedni LC, a już najbardziej ten hybrydowy (analogowo-wirtualny), który był z aktywnym tempomatem, ale w tej kwestii też czuję się wydymany. No cóż przynajmniej podstawowy tempomat aktywny też obsługuje jazdę w korku co jest dla mnie miłym zaskoczeniem. W nocy wygłdają troche lepiej, mimo wszystko porównując do poprzedniego leona żony to bmw w tyle...

OjBD0Rg.jpg

Czy może ktoś wymieniał grill na czarny? Założyłem temat, ale nikt nie odpowiedział a portimao z srebrnym wygląda słabo. Oem grill mam u siebie, ale wymiana...