Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bardzo szybko, np produkcja 20-24.01, odbiór 31.01.
Opublikowano
Ostatnio jakoś strasznie szybko się fabryka uwija. Ja auto zamówione 5 grudnia, 23 stycznia miałem gotowe do odbioru, a prognoza była, że będzie w marcu.
Opublikowano
Nam sprzedawca mówił 2 tygodnie temu, że mniej więcej 1,5 miesiąca czeka się na serie 3 i jakieś 2 miesiące na 8. Ja swoją brałem z placu więc sprawa ogarnięta w jakieś półtora tygodnia :mrgreen:
6ff0d43911e3.jpg
Opublikowano
Bardzo szybko, np produkcja 20-24.01, odbiór 31.01.

no to juz zaczynam się jarać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano

Ja zamawiałem samochód około 20 listopada i odebrałem dzień przed wigilia :)

Pytanie - czy ktoś może montował kamerkę bmw eye 2.0 ?

Zastanawiam się nad videorejestratorami ale obawiam się ogwarancje przy grzebaniu w elektryce (żadne zwisające kable ani wpięcia w zapalniczkę nie wchodzą w grę).

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Czy można dokupić DISPLAY KEY do serii 3 ?

Występuje tylko z ogrzewaniem postojowym.

Zastanawiam się nad videorejestratorami ale obawiam się ogwarancje przy grzebaniu w elektryce (żadne zwisające kable ani wpięcia w zapalniczkę nie wchodzą w grę).

Masz kamery 360? Jeśli tak to będziesz mógł dokupić aplikacje wbudowanego rejestratora jazdy.

Opublikowano
Czy można dokupić DISPLAY KEY do serii 3 ?

Wejdź do sklepu Connected Drive i sprawdź dla swojego auta. Do F30 mam to wymienione, ale jako niedostępne

Opublikowano

Ja mam kamerke przy prawym słupku i kable pochowane ;) :cool2:

Opublikowano
Czy czujecie różnice w zawieszeniu adaptacyjnym? Klikam na komfort, po jakims czasie Sport a nastepnie adaptive w każdym ustawieniu czuje ze niewiele się zmienia. Czy nie lepiej iść w stronę zawieszenia M pakietowego? bez żadnych adaptive czy tam podobnych wynalazków?
Opublikowano

Pytanie o produkcje, bo widzę że jest dyskusja.

Dostałem jakiś czas temu informację, że moje BMW trafi do produkcji lutowej - dokładnie 8 tydzień. Co to oznacza? Jak liczyć te tygodnie, od początku roku? Wychodziło by 17-23 luty, zgadza się?

Ja generalnie zamówiłem samochód 17 stycznia. Pierwotnie produkcja miała być w marcu-kwietniu, ale przedstawiciel po kilku dniach zadzwonił że udało się przyśpieszyć i będzie produkcja w 8 tygodniu lutego.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wiec w tym tygodniu będzie wyprodukowany a jak transport się nie opóźni to w przyszłym będziesz miał szczęśliwy dzień :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zaskakująco szybko produkują te auta, czyżby niski popyt :think:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Rządzą suvy wiec całkiem możliwe, chociaż gdzieś pisali że 3er w swoim segmencie sprzedaje się bdb.
Opublikowano
Zaskakująco szybko produkują te auta, czyżby niski popyt :think:

Chyba kwestia szczęścia, ja zamówiłem w grudniu i wciąż cisza.

Opublikowano
To nie kwestia szczęścia tylko operatywności dealera
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano

kurcze, ja dziś miałem telefon od delara że produkcja m340i z pakietem "rozszerzona czerń" została wstrzyma i nie wiadomo kiedy ruszy ponownie. Mogę albo czekać (ale nie wiadomo jak długo) albo zrezygnować z tego pakietu i mieć standardowy złotawy kolor grila, wlotów powietrza w zderzaku przednim oraz końcówki wydechu..

Powiem szczerze że mi to nie pasuje do wybranego koloru Portimao. Pytanie czy ktoś już może bawił się w oklejanie tych elementów złotawych folią?

Auto zamówione 31 grudnia z produkcją na marzec

Opublikowano
Mam nadzieję, że nie dotyczy to pozostałych modeli. Czarny grill i końcówki wydechu wyglądają genialnie w połączeniu z Portimao.
Opublikowano

A w jakim kolorze shadow nie wygląda dobrze? ;)

Swoją drogą ciekawe, że napisali Ci po złożeniu zamówienia. Powiedz dealerowi, że Cie to nie obchodzi i niech oklejają ew lakierują. Który dealer nie ma lakierni?

Opublikowano

na jednym forum ktoś napisał, że te elementy w wersji shadow line są robione w chinach w okolicach Wuhan i stąd może być to opóźnienie.

Najgorzej że folią tego nie da rady pokryć (wydech - temperatura), grill bo za drobne elementy i nie będzie to fajnie wyglądać

ale może rzeczywiście rozwiązaniem byłoby poproszenie BMW o polakierowanie tych elementów

Opublikowano
Jaki polecacie kolor z palety premium który będzie pasować do pakietu carbon całego (progi etc). Żeby auto sie mocno wyróżniało na drodzę myślałem nad fire orange lub purple silk ;>
Opublikowano
kurcze, ja dziś miałem telefon od delara że produkcja m340i z pakietem "rozszerzona czerń" została wstrzyma i nie wiadomo kiedy ruszy ponownie. Mogę albo czekać (ale nie wiadomo jak długo) albo zrezygnować z tego pakietu i mieć standardowy złotawy kolor grila, wlotów powietrza w zderzaku przednim oraz końcówki wydechu..

Powiem szczerze że mi to nie pasuje do wybranego koloru Portimao. Pytanie czy ktoś już może bawił się w oklejanie tych elementów złotawych folią?

Auto zamówione 31 grudnia z produkcją na marzec

nie trzeba oklejać folią, kupisz je sobie jako część zamienną, jak staną się dostępne

Opublikowano

tia, końcówki wydechu czarne to M340i to 3k :) więc za grila i wloty powietrza pewnie podobnie.

Nie po to płąciłem 1k za pakiet black aby po odbiorze auta wydać 10k na części :) BMW nie chce tych kosztów brać na siebie więc muszę czekać ew pewnie mogę zrezygnować i kupić 330ix

Opublikowano
Jak szybko Wam działa Vin w programie z instrukcjami? Wczoraj dostałem info, że auto jest już wyprodukowane i dostałem Vin ale nie działa?

Pozdrawiam

Maciek