Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnego podobieństwa do lexusa nie ma. Dodam jeszcze, żę stwierdzenie że bmw 3 to mniejsza 5 to też bzdura.

BMW 3 bardziej przypomina serie 8 i swoją poprzedniczkę F30. (ma taki wystający grill i agresywne światła) a osoby doszukujące się lexusa

szukają dziury w całym. Czekam na 3, oczywiście 335/340i tylko.

2019-bmw-8-series-coupe-9.jpg?auto=format%2Ccompress&ch=Width%2CDPR&fit=crop&h=347&q=60&rect=0%2C33%2C1619%2C911&w=616&s=4c13ec41ee8e4609c722f29f9a12ecb6

G20-BMW-3-Series-11-e1538470831967-630x355.jpg

Zła wiadomosć to taka, że miejsca tyle co w F30 z tyłu :/

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz będą produkowane żeby zdążyć z zamówieniami na marzec. Pewnie wentylowane fotele zostawia dla lci.

Myślę, że zrobią za kilka miechów - w x3 i x4 są przecież

Opublikowano
Żadnego podobieństwa do lexusa nie ma. Dodam jeszcze, żę stwierdzenie że bmw 3 to mniejsza 5 to też bzdura.

BMW 3 bardziej przypomina serie 8 i swoją poprzedniczkę F30. (ma taki wystający grill i agresywne światła) a osoby doszukujące się lexusa

szukają dziury w całym. Czekam na 3, oczywiście 335/340i tylko.

Jest podobny do lexa i z przidu (te wycięte lampy) i z tyłu do gs'a....przynajmniej na foto

Opublikowano

znajdź 3 różnice między peugeotem 308. Dla ułatwienia powiem, że tacho nr 1 to nowe bmw 3

http://www.carmag.co.za/wp-content/uploads/2018/04/bmw-operating-system-70.jpg

http://www.frauinfahrt.de/wp-content/uploads/Peugeot-308-SW18.jpg

JAK ŻYĆ?

Breast. Mouth. Waist.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ale BMW już od dawna implementuje do swoich wozów design 7 kątów czy też heksagonalny, widać to w modelach z 2003 r. wzwyż.

W 330i będzie 4 rzędowy, dopiero za jakiś czas w 440i 6 rzędowy dodadzą, dobrze zrozumiałem?

Opublikowano
Ale BMW już od dawna implementuje do swoich wozów design 7 kątów czy też heksagonalny, widać to w modelach z 2003 r. wzwyż.

W 330i będzie 4 rzędowy, dopiero za jakiś czas w 440i 6 rzędowy dodadzą, dobrze zrozumiałem?

@Ponta 340 też będzie 6 cylindrowe

Opublikowano

G20 pokazano już w Paryżu http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/nowe-bmw-serii-3-zmiana-warty/fsekfk

U nas jeszcze nie ma ale w Niemczech juz można konfigurować, od 40000 Euro za 320d w manualu.

Na razie dostępne diesle 320d (190PS) z xdrive bądź nie z manualem bądź automat, a z benzyn tylko 330i (258KM) w automacie, bez xdrive.

https://www.bmw.de/de/ssl/configurator.html#/5R11/S0205/G20/esl/new/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szkoda ze w mpaku sensatek + alcantara, Sama alcantara spoko, zobaczymy jaka w dotyku ta pseudo skóra :/ ech....

Osiągi jak na masę niższa o 55kilo, kilka koni wiecej i 50 nm wiecej na tym samym poziomie 5,8 do 100, dziwne....

Mam nadzieję że będzie 335i :D x drive

male-bmw-2.png
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Te same osiągi przy poprawieniu parametrów to pewnie zasługa GPF :evil:
Opublikowano
Jak dla mnie nowy model ma swoje zalety i wady, zaletą jest napewno nowy srodek, wydaje się by świeższy, tu mam nadzieję że jakość materiałów i spasowanie się polepszyły i że w końcu dochodzą do poziomu A4 w tej kwestii. Choć z drugiej strony oglądając ostatni test A6 u Zachara dochodzę do wniosku że audi też zaczyna oszczędzać na plastikach. Mniejsza o Audi, G20 z zewnątrz też moim zdaniem wygląda niczego sobie, sam dizajn jest realizacja obecnych trendow, czyli wszystko w kant i ostre podkreślone krawędzie, następny model pewnie pójdzie w kraglosci. Natomiast trudno się nie zgodzić że światła przód i tył bardzo przypominają Lexusa/ Golfa MK7. Moim zdaniem szli w fajnym kierunku z np tylnymi ledami w F30 lci to nagle zeszli z tej ścieżki i zrobili tył leksusa /nowej A4. Światła przód to już w ogóle odjazd , te najfajniejsze ledy dzienne w laserach niczym nie przypominają A.E a golfa GTI/R , trochę to slabe, nie wspominam już o tym że w wersjach bez laserow mamy jakieś śmieszne 4-ry kreski lub kreski z ogonkiem. Generalnie jest progres ale są też elementy ktore średnio mi pasują , czekam na G21, fajnie byłoby gdyby tył był tak skośny jak w nowej A6.
p44ahXld_o.jpg
Opublikowano

Zdecydowanie cieszę się, że zakupiłem F30 :D

Może za jakiś czas G20 mi się opatrzy i zacznie podobać, ale jeszcze nie teraz. Tył Lexus, środek też japoński - nie tego bym się spodziewał po BMW. No ale zawsze lepiej niż jak tył był z Lanosa :lol:

Opublikowano
Nadal będę się upierał, że te auta znacznie się różnią ;)

Dokładnie. Być może coś z tyłu Lexa jest... z boku pod kątem ma coś z c klasy, ale tak naprawdę to piękny samochód i na ulicy zdecydowanie wyróżniający się

Opublikowano
Nadal będę się upierał, że te auta znacznie się różnią ;)

Być może sie różną, jeśli weźmiemy pod analizę bezpośrednio oba modele, ale mimo wszystkich G20 ma styl taki Lexusowy, te przetloczenia przednich i tylnych lamp, trochę mało bmw, nie mówię ze nie jest to ładne, ale...mniej stylu bmw, trochę lexus...

Aha pamiętam jak była premiera e90 , tylne lampy ala lanos, z czasem jakoś czlowiek przywyknąl, ale dopiero model lci zyskał styl bmw

Opublikowano
tylne lampy ala lanos, z czasem jakoś czlowiek przywyknąl

Kto przywyknął? Zobacz ile jest takich beemek na ulicy - porównaj do ilości pozostałych wersji trójek, które zobaczysz ;)

Opublikowano
Zapewne zrobione w duzej mierze pod rynek amerykanski, gdzie BMW konkuruje z Lexusem lub chinski z wyraznymi wstawkami azjatyckiego designu. Ogolnie duzy krok do przodu w porownaniu do F30, co w znacznym stopniu przyczyni sie do tego ze wyglad F30 szybko sie zdezaktualizuje.

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3