Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W moim M47 2000r

wyszło 3715 motoh i 296400 naciśnieć stopu, na liczniku 144 000

Praktycznie cały czas jeżdżone po Polsce....

Opublikowano
W moim M47 2000r

masz prawdziwy przebieg. aż się zdziwiłem, że istnieją M47 z takim przebiegiem.

Opublikowano
W moim M47 2000r

masz prawdziwy przebieg. aż się zdziwiłem, że istnieją M47 z takim przebiegiem.

Po prostu mało jeździło i nadal jeździ. mam go 3.5 roku a zrobilem tylko 22 000 km ( 2 auto ).

Opublikowano (edytowane)
/ Edytowane przez kameleon3000
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Czy motorogodziny według waszych wskazań to wartość dla zmiennej Gesamtbetriebszeit Lichtschaltzentrum z modułu świateł ?
Opublikowano
Czy motorogodziny według waszych wskazań to wartość dla zmiennej Gesamtbetriebszeit Lichtschaltzentrum z modułu świateł ?

Tak dokładnie o tą wartość chodzi.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Napiszcie proszę, jak sprawdzić te motogodziny w INPie.. Grzebałem dzisiaj z pół godziny i nie widzę.

Zaniepokoiło mnie jeszcze, że INPA mój przebieg pokazuje w milach :shock: Ale z drugiej strony, niemożliwe żeby z Katowic na Mazury było 600 mil :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Może ktoś napisać jak sprawdzić te motogodziny?

Pozdrawiam

Wchodzisz w Inpie do Body-Light switch center LSZ i tam wchodzisz juz dokładnie nie pamiętam ale chyba status i masz wszystkie dane.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
ja ostatnio podpinałem 320d i miała 8779mth i coś około 559000 wcisnięć hamulca :) na blacie magiczne 200tys ale silniczek chodził bardzo ładnie i podobno oliwy nie łyka :) w inpie pokazywalo też równo 3000x100 wychodzi 300 000km przebiegu :)
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
sorry że odgrzewam kotleta trochę i nie mam diesla ale moja e38 740 12/95r. m60b40 ma 11300 motogodzin na liczniku 260 tyś sprowadzona w 2008r. z Niemiec. Widać po aucie że ma dużo dużo więcej szkła lamp wypiaskowane szybę wymieniłem bo była strasznie styrana i ogólnie przód , silnik tez robiłem uszczelki pod głowicami i cieknął ze wszystkich możliwych miejsc , kompresja w miarę ok 11-12 bar. Z racji że takie auta raczej po mieście nie jeżdżą obstawiam przebieg w granicach 750 000km.
Opublikowano
no i to jest wynik :) pogratulować. obecnie produkowane nowe silniki mogą pozazdrościć takich przelotów
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • 2 lata później...
Opublikowano
ja dzisiaj sprawdzalem i jest 2750 mh a na liczniku 175tys km ale ten odczyt mam z pierwszego ekranu inpy zamiast szukania bledow normalnego to dalem quick - szybkie i pokazalo mi motogodziny, nie wiem czy dobrze zrobilem
Opublikowano
Podłączam się do tematu na mojej buni wybiło 689000 naciśnięć pedała hamulca i 5400 motogodzin. Według Was jaki szacunkowy przebieg?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

fajny był temat i ucichł... :(

moja X3 ma teraz 5001mth i 51000wciśnięć hamulca :8)

przebieg 175tkm potwierdzony książką, serwisem i rozmową z byłym właścicielem :)

auto śmigało głównie po mieście :cool2:

Opublikowano

Ja mam auto kupione od pierwszego wlasciciela polski salon warszawa. Nie pamietm szczegolow ale srednia predkosc wyszla kolo 40km/h. Powiecie krecone... Jezdze w lodzi - niecale 3km do pracy i srednia 35 wychodzi.

Jak nie wiesz jak ktos autka wczsniej uzywal to nie zawracaj sobie bani. To samo tyczy sie hamulca.

Ile w auto wlozysz powie ci czy krecone czy nie.

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
5600 mh przebieg 236 tys 100% autetyczny potwiedzony ksiazka i certyfikatem z salonu

Może odgrzeję kotleta ,ale u mnie prawie identycznie .

Dziś sprawdzałem i wyszło mi 5885mh i 235 tyś przebiegu ,którego jestem pewien w 99%