Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Chłopaki, znacie może jakiegoś tunera w okolicach Krakowa? Chciałbym zachipować moje 335i F30, z góry dzięki za każde info
Opublikowano
Przecież to jest wstyd to nie może jechać ? Chcesz pokazać komuś że masz BMW kogoś przewieść a tu taki muł
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
16i to zawsze był muł i nikomu nie przeszkadzało. Nie mówiąc o starych TD i TDS.
3A0jS9b.png
Opublikowano (edytowane)
Przecież to jest wstyd to nie może jechać ? Chcesz pokazać komuś że masz BMW kogoś przewieść a tu taki muł

No tak bo auto przecież kupuje się dla sąsiada a nie dla siebie ;)

Edytowane przez lewybmw1
"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Wstyd czy nie wstyd. Dla użytkownika 400 czy 500 konnego BMW takie 200 konne to może też być wstyd. Z resztą czego tu się wstydzić - auto tak jedzie bo taki ma silnik, mi się zdaje że samochód kupuje się dla siebie i według swoich potrzeb, a nie po to, żeby zaimponować komuś mocą - to chyba byłoby dość prymitywne.
Opublikowano

FZHUD...widzę ze masz 118d,jedzie to jako tako :?: dłubałeś to,wyniki :?:

Odbieram taką w piątek z kolegą a w sumie kupił w ciemno,a opinie są różne jeśli chodzi o osiągi...

Opublikowano
Opis trochę niekatualny, auto sprzedałem jak miało pół roku. Może trochę w duchu poprzedniego posta - pytanie czego oczekujesz. Wyprzedzić się da, poniżej 9 sekund do setki zejdzie; 180/400 bez problemu zrobisz. Teraz kupując jedynkę wziąłbym tylko i wyłącznie M140i a z diesla 25d + soft, ale uważam, że w tym pieniądzu 118d jest bardzo fajnym samochodem. Do normalnej jazdy wystarcza.
Opublikowano

W końcu i ja zdecydowałem się podnieść moc w swoim E60.

Najbardziej jestem zadowolony z większego niż poprzednio momentu obrotowego.

eacf606c6990eb4d.jpg

4b68319ea0d82167.jpg

Test spalania po modyfikacji oprogramowania silnika.

061fac0013ca14a9m.jpg