Skocz do zawartości

330d - sprzedane.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiaj klient zabrał 330d. Spedziłem cudowne dwa lata w tym samochodzie. Jednak teraz czas benzynkę. Niestety nie bedzie to BMW, bo ciężko znaleźć 330xi w Pl. Prawdopodobnie bedzie to A**I :D Nie mam zamiaru was opuszczac, bo chętnie podzielę się wiedzą ale będę zaglądał rzadziej. Oby wam Bawarki słuzyły jak mi. To super samochody. Ale nie maja napędu quattro. :D Trzymajcie się Ciepło.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Zdrada - jak nic :mrgreen:

Oby Ci szybko obrzydł tani dizajn ałdi ;P

A 330xi po prostu szukać Ci się nie chce :search:

Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej jazdy czymkolwiek by to nie było. Oby nowy właściciel otaczał Twoją lalkę wystarczającą uwagą.

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
audik w quattro w benzyce nie brzmi źle, jedynie duzzoo pali!
Opublikowano
audik w quattro w benzyce nie brzmi źle, jedynie duzzoo pali!

:mrgreen: taaa a BMW 3x mniej :mrgreen:

powodzonka z nowymi wynalazkami :) abyś też był zadowolony

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano

Kurcze, super miałeś tą swoją 330dTA...

ale Audi + quattro to również klasa.

Gdybym miał zmieniać teraz auto, chciałbym, żeby to było A4 B7 3.0TDI Q, ewentualnie A6 3.0TDI Q, lub A6 2.0TFSI Q. Wszystkie Avanty w tiptronicu :)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
  • Autor

Zadnych diesle anymore:

http://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Audi-S4-Engine-1024x768.jpg

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Czyli będzie "rył przodem" :wink:

Joke, fajna zmiana, sam chętnie bym się przesiadł na S4 ze względu chociażby na dzwięk V8 oraz quattro :)

Edytowane przez Burner

Opublikowano
Są ludzie, którzy znajdą Ci bez problemu ładne 330xi - zajrzyj na bezwypadkowe.net - sam mam z autko z tamtych źródeł :mrgreen:
Opublikowano
no to troche bedziesz musial kaski jednak na paliwko uzbierac :norty:
Opublikowano
  • Członkowie klubu
no to troche bedziesz musial kaski jednak na paliwko uzbierac :norty:

I pamiętać o wymianie paska rozrządu :mrgreen:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

M330d, możesz napisać jak długo sprzedawałe auto? Śledziłem początkowo Twój wątek o sprzedaży, potem już nie, odkąd pisałeś, że chyba jednak nie sprzedasz. Interesuje mnie czas od pierwszego ogłoszenia do sprzedaży, ilość wystawionych ogłoszeń i jeśli możesz, to również różnica w pierwotnej planowanej cenie, a cenie końcowej (oczywiście nie pytam za ile poszła, tylko ile musiałeś opuścić).

Ciekawi mnie, czy łatwiej znaleźć naiwnego co kupi parcha i będzie raz w tygodniu u mechanika, czy zadbane i wyposażone auto w odpowiedniej cenie. Bo obstawiam razcej to pierwsze.

Opublikowano
Zadnych diesle anymore:

Mniam, mniam. Reszta to pikuś..

BTW Przy takiej konkurencji 330xi to popierdółka...

Opublikowano
  • Autor

Ogłaszałem się jesienią tylko na dwóch forach, żadnego allegro. Było dużo telefonów, jednak nikt nie wpadł na oględziny. Potem jak wiesz odpuściłem sprzedaż. W grudniu odezwał się ktoś kto czyta fora, z pytaniem czy nie sprzedam wozu. Trochę się wahałem... klient przyjechał, obejrzał, uklęknął przed nią :norty: . Za tydzień wrócił i kupił. Wg mnie sprzedałem za małą wartość w stosunku do poczynionych inwestycji i jej stanu. Było to mniej jak 47.000 ale troszkę więcej jak 44.000. Taka średnia allegrowa.

BTW. Jak na razie każdy wóz sprzedaje pierwszemu oglądającemu.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
ja bede sprzedawal swojego sztrucla w marcu; jest o 1,5 roku mlodszy i dobre wyposażenie i ma niestety silnik 2.0D to pogonie go handlarzowi, nie jestem dobrym sprzedawca i nie mam cierpliwosci i czasu, watpię żebym dostał 40 tys zł. wg eurotaxu jest wart 47 tys zł a rok temu był wart 43,5 tys zł, czyli wg. eurotaxu zamiast stanieć to zdrożał :shock:
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Zadnych diesle anymore:

Chyba Ci Kubica musiał o BMW dużo złego nagadać :mrgreen: :mrgreen:

Fajny sprzęt.

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano
  • Autor

Pokażcie mi 330xi , do 5X.000 PLN a się zastanowie.

Poza tym miało być 1.8t lub 2.0tfsi quattro. Nie ma , jest S4 za dobrą kasę to łykam. Dokupię do tego za rok 120d.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Namów Jakuba, żeby Ci sprzedał :mrgreen:

a jedyneczka fajna jest ;) i też w kombi :mrgreen: :mrgreen:

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano
.

Edytowane przez yoshimura01

Opublikowano
Zadnych diesle anymore

Dokupię do tego za rok 120d.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

M330d - przeskok z BMW na VAG to nie jest w gruncie rzeczy duza zmiana (w sensie, ze podobna technologia od ludzi mowiacych "drutem kolczastym" :P)

A nie korci Cie sprobowac jakiegos japonskiego wytworu :?:

P.S.

Pytam z czystej ciekawosci - nie mam na celu wszczynac klotni na temat "japonskie lepsze niz niemieckie czy na odwrot"! :nienie:

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

Opublikowano
Pokażcie mi 330xi , do 5X.000 PLN a się zastanowie.

Poza tym miało być 1.8t lub 2.0tfsi quattro. Nie ma , jest S4 za dobrą kasę to łykam. Dokupię do tego za rok 120d.

ja smigałem s4 przez rok autko z 2003 roku 340koni powodowało u mnie duzego rogal :lol: a u niektórych pasazerów strach w oczach :shock: zwłaszcza podczas przyspieszania najwieksza (moja a nie auta) predkosc to ponad 280km/h najwieksze zuzycie paliwa prawie 20 l/100 km ale oczywiscie srednie

Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam
Opublikowano
Ja szukalem ponad rok Audi czarnej w kombi w dieslu, ale znalazla sie e46'ka i puki co marka VAG odeszla na dalszy plan. Nastepna bedzie e60 RWD lub 4 kopytka. Jakos przedni naped poszedl w odstawke :)
Opublikowano
Ktoś kiedys powiedział że na RWD psiaczą tylko Ci co nigdy nie jeździli z takim napędem albo po prostu nie umieją jeździć. A Ci co raz spróbowali RWD już nie chcą tego zmieniać. chyba coś w tym jest :)
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
RWD fajna sprawa ale uwierz mi quattro w audi to po prostu bajka a z silnikiem 4.2 jeszcze lepsza bajka silnik bez wad i bardzo dobrze znosi gaz takze nie trzeba placic tyle za paliwko na forum audi polecaja w manualu bo w tiptronicu to nie jedzie hehe :mrgreen:

bmw e46 330d automat 204 ps

bmw e46 320d manual 150 ps

a3 110 ps ahf

suzuki gsxr 1000 k3 175 ps 0-200 7sek :P

bylo a6 c5 2.5 tdi quattro ake -mile wspomnienie

Opublikowano
Ktoś kiedys powiedział że na RWD psiaczą tylko Ci co nigdy nie jeździli z takim napędem albo po prostu nie umieją jeździć. A Ci co raz spróbowali RWD już nie chcą tego zmieniać. chyba coś w tym jest :)

Oj coś w tym jest to fakt, ja też czasami bluzgam ten tylny napęd szczególnie w taką pogodę jak teraz.. ale było E46... miało być Audi, a w końcu kupiłem E90 :) i tak rok minął i jest dobrze :)

Pzdr.