Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no niby tak ale przy kupnie i tak w niego nie wierzyłem

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w e36 też to sprawdze?? te można przebieg zczytać z modułu świateł??

E36 nie ma LCM = moduł świateł.

Opublikowano

to jest jakas możliwość by sprawdzic tam przebieg kompem??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to jest jakas możliwość by sprawdzic tam przebieg kompem??

nie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A czy da się sprawdzić przebieg infernusem ??

Byłem kiedyś u mechanika. Podpiął infernus pod złącze obd i pokazały się 3 przebiegi z różnych modułów, i jeszcze odczytał z kluczyka.Czyli jakieś 4 moduły. Na ile można wierzyć czy ktoś nie cofnął z tych paru miejsc ??? Wszystkie się zgadzały, ale były lekkie rozbieżności... czy to tolerancja ??

.....BMW e46.....

OO==[][]==OO

Opublikowano
A czy da się sprawdzić przebieg infernusem ??

Byłem kiedyś u mechanika. Podpiął infernus pod złącze obd i pokazały się 3 przebiegi z różnych modułów, i jeszcze odczytał z kluczyka.Czyli jakieś 4 moduły. Na ile można wierzyć czy ktoś nie cofnął z tych paru miejsc ??? Wszystkie się zgadzały, ale były lekkie rozbieżności... czy to tolerancja ??

To chyba PA Softem? Chyba może być mała rozbieżność. Jak cofają to raczej wszędzie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten sam PA soft zmienia te wartości na dowolne także nie ma co się cieszyć :cool2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
panowie mim zdaniem taki pomiar nie jest zbyt dokładny ponieważ weźmy auto które non stop śmiga po autostradach a auto które codziennie przejeżdża przez centrum miasta i stoi 30min w korku !!!

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

czemu w mojej e90 w inpie nie ma modułu swiateł

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• 3 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam takie spostrzeżenie jadąc odcinek w górach ja np ani razu nie naciskalem na hamulec bo po co?

Trzeba umiejętnie korzystać z mocy i pedału gazu wtedy nievmusimy co ileś tkm wymieniac klocków i

Auto mniej pali a np mój znajomy ktory czasem jeździe ze' mna do aso BMW w DE wali po hamplach

Non stop :duh: i jak tu przeliczyć km po zapalanych światłach stopu?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
wstawiajcie przebiegi i ilosc wcisnien stopu, jak do tej pory jest to najlepszy sposob na sprawdzenie przebiegu. pytanie do speców, jak zmienic wartosc wcisnien stopu i dlugosci swiecenia swiatel? czy jest to skomplikowane? ciekawe czy ci co kreca liczniki oferuja full-serwis.
Opublikowano
wstawiajcie przebiegi i ilosc wcisnien stopu, jak do tej pory jest to najlepszy sposob na sprawdzenie przebiegu. pytanie do speców, jak zmienic wartosc wcisnien stopu i dlugosci swiecenia swiatel? czy jest to skomplikowane? ciekawe czy ci co kreca liczniki oferuja full-serwis.

Pomijając sens tych dochodzeń, to już tysiące razy powtarzane: ile razy wciskasz stop w mieście, ile razy na autostradzie.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przeszledlem przez calego posta i moglby nam ktos podpowiedziec gdzie dokladnei trzeba isc.

dzieki z gory

mam cos takiego po wejsciu do frm2

http://img197.imageshack.us/img197/9273/o9l0.jpg

ico dalej ?