Skocz do zawartości

wahacze e34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam bmw e354 i musze wymienic wahcacze chyba bo samochod mi wpada w rezonns i stukaja kola przy hamowaniu jakiej firmy najlepiej kupiz pozdrawiam
Opublikowano
ja wachacze oddalem do regeneracji, oczywiscie mowa o koncowkach, a tuleje polecam firmy LEMFORDER
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Potwierdzam MEYLE z serii HD

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano

Także dołącze się do pytania gdyż na lato będe wymieniał całe zawieszenie przednie. a co powiecie na taki zestaw

http://moto.allegro.pl/item545717520_wahacz_wahacze_bmw_seria_5_e34_88_97r_nowy_stal.html

cena jest zachęcająca gdyż 1szt wahacza meyle hd kosztuje 210zł, ale chyba podejrzewam że to chińszczyzna...

Opublikowano

Oczywiscie, ze chinszczyzna.

Popatrz uwaznie na fotografie.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
na takim zestawie pojezdzisz rok i znow bedziesz musial wymieniac
Opublikowano

witam,

karol-lolek daj sobie spokuj z tymi wahaczami ja miałem to , jest to totalny SZAJS , szkoda twoich pieniędzy. W moim przypadki oryginały (Lemforder jak sie nie mylę) przejechały 300 tys. a to gówno 10tyś i jak zobaczyłem jaki był stan sworzni to powiem ci, że ciesze sie, że żyje.

Teraz na szybko wstawiłem jeszcze stare oryginały, które są w o niebo lepszym stanie ale lada dzień zamawiam kpl. Lemfordera i nie ryzykuje więcej z podróbkami!

Nie kupuj tanich podróbek - one są najdroższe!!!

Zdrówko

Dario[/b]

Opublikowano

Oszczędności na elementach zawieszenia szybko kończą się ponownym zakupem i teraz opcje są dwie:

1. Kupujesz ponownie badziew - za niedługo problem wraca, a kasy wciąż ubywa.

2. Kupujesz coś porządnego (np. Lemfordera) i masz spokój na długo, ale już jesteś biedniejszy o kasę wydaną na badziew.

Wnioski do wyciągnięcia we własnym zakresie.

Opublikowano
tak btw to nie tylko do zawieszenia mozna to odniesc, wogole lepiej nie pakowac sie w tanie pordobki, szczegolnie w BMW
Opublikowano
Dokładnie kumpel zamówił na allegro Teknorot i mowi do mnie ze okazje złapał bo dał za cały komplet 3 razy mniej niż ja kupowałem komplet Febi i jeszcze cos tam miał w gratisie zmienilismy w tym samym czasie moze 3 dni roznicy po 15tys. cos mu stuka a ma tylko 15'' a ja 17'' z duzym parapetem i nic mi tam nie stuka nie ma sensu kupowac podrobek tym bardziej jak duzo jezdzisz:)
Opublikowano
potwierdzam lemforder i tyle, tez u siebie wstawiałem komplet lemordera prżód i tył. Na allegro gośc sprzedaje częsci lemfordera pewne źródło, jest chyba z wodzisławia slaskiego czy cos takiego, ceny ma naprawde dobre. Koledzy z forum zreszta poniektórzy kupowali u niego poszczególne częsci zawieszenia poczynajac na amorkach a koncząc na koncówkach i wahaczach
Opublikowano
możesz podać namiar na niego, bo mam do wymiany wachacz...
Opublikowano

Ja polecam kolegę z forum, który prowadzi sklep http://www.czescidobmw.pl/. Kupowałem u niego i nie mam nic do zarzucenia, ceny również ma bardzo dobre.

Nie wiem, czy jest konkurencyjny cenowo w stosunku do Allegro, to już do osobistego sprawdzenia. Jeśli jednak ceny będą porównywalne, to z czystym sumieniem polecam powyższy sklep.

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/sklep/3162463_auto_czesci_jar_car

tutaj macie chłpaki link do aukcji tego gościa, jesli nie ma wystawionych jakichś częsci warto zadzwnic wystawi i napewno ma, ja tak zrobiłem. gośc wysyła ładnie opakowane, z wizytówką itp porzadna firma, ktoś z forum liczył i porównywał, jak wymieniał komplet zawieszenia to w porównaniu z cenami z foty nawet po zniżce było u tego gościa taniej ok 1000zł na całości zawieszenia

Opublikowano
A co powiecie o wahaczach TRW? Rozmawialem dziś z gościem ze sklepu www.czescido bmw.pl i mówil, ze Lemforder i TRW to taka sama jakość ale radzi wziąć TRW bo jest tańszy, Lemforder byl montowany na pierwszy montaz np w E39 a TRW np w E65

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
A co powiecie o wahaczach TRW? Rozmawialem dziś z gościem ze sklepu www.czescidobmw.pl i mówil, ze Lemforder i TRW to taka sama jakość ale radzi wziąć TRW bo jest tańszy, Lemforder byl montowany na pierwszy montaz np w E39 a TRW np w E65

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
TRW to chyba Lucas jak sie nie myle, jak dla mnie to takie sobie raczej