Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy były jakie oryginalne pakiety tuningujące BMW e32? tzn jakies inne zderzaki, progi, lampy, lusterka. Chodzi mi tylko o oryginały a nie laminaty.
Opublikowano
Ma ktos moze jakies zdjecia lub jeszcze lepiej jakis namiar na takie gadzety? mam juz dwie 750 w posiadaniu jedna to iL a druga krutsza i chcemy ją zrobic bardziej agresywnie
Opublikowano

ja osobiscie uwazam ze tuning nie pasuje do e32

nowy blyszczacy lakier, blyszczace fele 18-19",nowe lampy z ringami

wiecej nie trzeba i juz auto robi wrazenie

Opublikowano

takie czesi oryginalne sa prawie nie do zdobycia - byla kiedys na allegro oryginalna dokladka przedniego zderzaka do e32 - pozatym nic wiecej ...

wiec albo laminat w wersji "niga mada faka alias dyskoteka " albo oryginal...

jedynie jak masz zderzak w 750 przed 92 z jednym wlotem to mozesz dokupic zderzak po 92 z 2 wlotami i przetloczeniami

Opublikowano

witam

Panowie nie zapominajcie jeszcze o Alpinie B12:mrgreen: moze komus sie narażę ale ten Ac Achnitzer nie podoba mi sie wogole...nie chodzi mi o ten konkretny model ale a wszystkie ACS

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
nie lubię tuningu optycznego , ale w tym przypadku przód wygląda ładnie , natomiast progi i tył porażka !! dla mnie tył w e32 jest najładniejszą częścią tego auta zwłaszcza w połączeniu z szerokimi oponami , w e38 tył już nie jest taki fajny natomiast przód jest lepszy...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

witam

moszę napisać ze E32 jest piękna sama w sobie

więc co tu poprawiać ????????

wypolerowany śliczny lakier odpowiednie aluski i będzie ok

i nic więcej oprócz prawdziwej radochy z jazdy...
Opublikowano
No muszę gdzies zdobyc taki przedni zderzak jak ma kolega Arkus i takie oryginalne tylne lampy. Dla mnie bajka. Zaczynam poszukiwania na zagranicznych forach i aukcjach
Opublikowano
To jest Ac Schnitzer, ciężko będzie dostać używany, ale kiedyś widziałem na allegro cały pakiet z E32, jedynie co Ci pozostaje to albo czekać na allegro albo kupić nowy u Sznycla !!
Opublikowano
Nisko i duże koła dopasowane do epoki auta. To wszystko co można zrobić w granicach dobrego smaku. Takie jest moje zdanie.

Dokladnie tak!!! :cool2: takiego pieknego samochodu jakim jest e 32 sie nie tuninguje :duh: Jedynie ,co mozesz zrobic,to obnizyc samochod na glebe,zapodac jakies olbrzymie fele 18-19' z olbrzymim rantem i to tyle :cool2: Wiadomo,ktos zaraz napisze,ze gleba nie jest na polskie drogi,ale uwierz mi,wolalbym to zrobic niz zakladac jakies tandetne zderzaki,spojlery i takie tam....

Opublikowano
ja mam obniżoną e32(widać na zdjęciach w podpisie) i jest ok.wcale nie jest tak źle i nikt mi nie powie ze "gleba" nie jest na nasze drogi

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

jak tiuning to tylko mechaniczny...

- turbo

- sportowe zawieszenie

- sportowe hamulce

- sprzzeglo

- i wszystko inne pomagające w lepszych osiągach i bezpieczeństwie

a wygląd hmm po to kupujemy e32 bo są piękne więc po co je zmieniać??

BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
gleba glebie nierowna - gleba powiedzmy -30 jest do przyjecia - ale jak ktos walnie -50 to albo jezdzi tylko po autostradach albo wypatruje studzienek kanalizacyjnych z radarem.

Dokładnie tak w E32 mam glebę, to na każdym garbie poprzecznym często zadrę dołem, został taki uraz że jak sie jedzie E38 to jest taki stres jak sie przejeżdża przez garb :duh: