Skocz do zawartości

ringi ccfl - zalozone- fotka jak wyszlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam kolegów. To ja robiłem naprawę przycisków w liczniku. Patent działa cały czas i jest napewno mocniejszy niż było. Kto ma ten problem to polecam takie wykonanie naprawy. Po problemie na zawsze.
Szulman
Opublikowano
Witam wszystkich. Mam stareńką E 30-tkę [oczko w głowie] Jeszcze chromowane zderzaki :D Tak się zastanawiam czy sobie nie strzelić ringów, tylko jedno nie daje mi spokoju: A mianowicie jak się je montuje??? :? Na żadnym zdjęciu nie widać mocowań, a przecież po wnętrzu klosza nie fruwają... Tutaj większość z Was już jest zaopatrzona w takie cudeńka, więc mam nadzieję, że odpowiecie. Pozdrawiam...
Opublikowano

w e30 srednio wygladaja te ringi jak mam byc szczery... ;)

lepiej zostaw jak jest... ale to tylko moje zdania a sa rozne gusta :)

A co do mocowania ringow to dostaniesz od sprzaedajacego takie zaczepy, albo takie pianeczki z tasma dwustronna na ktre montujesz ring ;) wiec mała filozofia ;)

Opublikowano
Aha. I wszystko jasne... Własnie też mam wrażenie, że ringi w takim prawie że zabytku mogą wyglądać trochę jak wieś-tuning, więc pewnie sobie daruję... W końcu jest piękna teka jak jest :D Ale dzięki za podpowiedź w kwestii montażu. Może przyda się w innym egzemplarzu :wink:
Opublikowano

no i sie stalo... temat zalozylem w styczniu a wczoraj padla mi przetwornica :mad2: .. podzialalo prawie rok.. naszczescie zostawilem bagnet od starej pozycji podlaczony wiec wystarczylo wlozyc zwykla zaroweczke 5w i jestem oswietlony ale bez ringow czegos brakuje..

czas zaczac szukac przetwornicy .. :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mi też padła ale... gość od którego kupiłem mówił, że partia przetwornic była wadliwa i ma akcje naprawczą wymiana na nową.

Przyszła mi paczka z dwoma nowymi przetwornicami odesłałem stare i jest OK.

Opublikowano
ja juz zamowilem od kolegi z forum, 35zl za przetwornice, domowilem tez komplet koloru xenon, zaloze do drugiej i bede mial porownanie z moimi zotlymi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mi też padła ale... gość od którego kupiłem mówił, że partia przetwornic była wadliwa i ma akcje naprawczą wymiana na nową.

Przyszła mi paczka z dwoma nowymi przetwornicami odesłałem stare i jest OK.

daj mi jakiś namiar bo padła mi przetwornica już drugi raz :mad2:
Opublikowano
napisałem do niego , wczoraj zauważyłem że nie świeci lewa strona , błędu nie wywaliło bo mam wpiętą żarówkę w obwód pod maską :mrgreen: musiałem tak zrobić bo taką przetwornicę kupiłem na allegro i wywalało mi błąd i włączało awaryjne po jakimś czasie , prawa strona oryginał i juz ponad 2 lata nic sie nie dzieje , lewa już drugi raz , ta z Allegro przetwornica pół roku i dead :mad2:
Opublikowano

mike:

andrzej jafra szczecin ul witkiewicza17c tel 609185002

ja od niego ostatnio kupilem ringi,gosc daje rok pisemnej gwarancji na przetwornice i 14 m-cy na ringi.

koles konkretny,szybka gadka z nim i ringi byly po 20 godzinach u mnie w rzeszowie :mrgreen:

Opublikowano
mike:

andrzej jafra szczecin ul witkiewicza17c tel 609185002

ja od niego ostatnio kupilem ringi,gosc daje rok pisemnej gwarancji na przetwornice i 14 m-cy na ringi.

koles konkretny,szybka gadka z nim i ringi byly po 20 godzinach u mnie w rzeszowie :mrgreen:

Znalazłem i tego :mrgreen:

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=3573900

ten ze Szczecina jest droższy bo większość ma po 30zł ciekawe czy te same

''Koszt jednej przetwornicy CCFL to 34 zł plus koszt wysylki 15 zł''

-----------------------------------------------------------------------------------

Papik ja nie mieszkam w wa-wie żebym sobie skoczył do sklepu i kupił więc pozostaje Allegro