Skocz do zawartości

Czy jeszcze brakuje mi czegoś z luksusu ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak a do tego wszystkiego to brakuje ci jeszcze pamięci foteli i nawigacji napędu 4x4 i kompletu orginalnych emblematów Hamanna :lol:
masqo
Opublikowano
Temat nie bylby glupi, gdyby pytanie odpowiednio sformulowac i ograniczyc sie do oryginalnych elementow wyposazenia, jakie mozna bylo zamowic w salonie.

Od siebie dorzuce bogatszy pakiet oswietlenia wnetrza (srodkowa z jupiterkami, zarowki przy przeciwslonecznikach).

Wlasnie zapomnialem dodac, ze chodzi mi o oryginalne elementy wyposazenia z serwisu ASO!

A ten bogatszy pakiet oswietlenia wnetrza tez mam

Opublikowano

podsumowując i dodając od siebie, brakuje Ci:

- nagłośnienia HARMAN KARDON ze wzmacniaczem mocy

- pokładowego telefonu BMW

- foteli elektrycznie ustawianych z pamięcią

- klimatronica wraz z automatycznym zamykaniem wlotów powietrza (tzw. antybąkiem)

- tempomatu

- automatycznej skrzyni biegów

- pełnego oświetlenia wnętrza

- automatycznie ściemniającego się lusterka wewnętrznego

- pakietu M

- drewnopodobnych elementów wnętrza

to wszystko, co mi przychodzi obecnie do głowy - mogłem coś pominąć!

Tak więc widać, że FULL wypasu nie masz, ale na pocieszenie - mało kto go faktycznie ma. pzdr.

radocha z jazdy!
Opublikowano

Witam ziomka :D

Całkiem przyzwoicie ale silniczek słabiutki. Jak chcesz zobaczyć wypasione BMW to wpadnij kiedyś na Kopernika to pooglądasz czego ci jeszcze brakujeeeee....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ja nie mam klimy, kontroli trakcji (i dobrze), parktronicu (mam kat. C wiec takim malym autem jakim jest e36 wszedzie wjade na oko :mrgreen: ), no i tych przeciemionych szyb tez dzieki bogu nie mam - pewnie nie wiem co dobre. Za to tobie brakuje do mojej idealnej definicji e36:

- 100 koni mocy i 2 cylindrow

- szpery

- porzadnych kol, a z luksosow to nawigacji/dvd playera no i oczywiscie podlokietnika :dance: hehe

Opublikowano
Z luksusu to zdecydowanie dwóch cylindrów brakuje :D

Dobre dobre, ale to nie mus!

Może ma gościa co na światłach z bagażnika wyskakuje i popycha żeby lepszy start był :D

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano

Brakuje kawalka tylu samochodu :D

a do pelnego komfortu to brakuje liczby 7 zamiast 3 na poczatku i taka jest prawda :).

Radio mp5 USB firewire itp to jest z ASO ?? :?

albo sie robi orginalnie tak jak w ksiazce pisze ze full orginalne wyposazenie albo jak juz sie sory ale "szpeci" wnetrze to brak sensu pytac sie o wyposazenie ASO.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
A powiedz czego mi brakuje mam piękną żonę, zajebisty dom i E36 z 2.0i czy do szczęścia jest mi potrzebny ksenon czy coś innego. Może jakaś szczurzyca poleci na twoją beśkę bo im sie podobają takie małe samochodziki wtedy już nic ci nie będzie brakować.
Opublikowano
A powiedz czego mi brakuje mam piękną żonę, [bAD] dom i E36 z 2.0i czy do szczęścia jest mi potrzebny ksenon czy coś innego. Może jakaś szczurzyca poleci na twoją beśkę bo im sie podobają takie małe samochodziki wtedy już nic ci nie będzie brakować.
Etam, teraz bez konkretnego X5 nie ma co do paszteta nawet podchodzic ;)
Opublikowano

Siemanko! A moze jakies foty bys pokazal... Bo aparat cyfrowy chyba masz jak kupiles tyle "bajerow" do kompakcika... :norty: Hehehe... A tak poza tym to mi rowniez sie nie bardzo podoba BMW z tym nadwoziem.

A jesli chodzi o to czego tam brakuje to oczywiscie m-pakietu z obowiazkowa naklejka M/// na klapie Twojego odpicowanego kompakcika... :roll2:

Opublikowano
Siemanko! A moze jakies foty bys pokazal... Bo aparat cyfrowy chyba masz jak kupiles tyle "bajerow" do kompakcika... :norty: Hehehe... A tak poza tym to mi rowniez sie nie bardzo podoba BMW z tym nadwoziem.

A jesli chodzi o to czego tam brakuje to oczywiscie m-pakietu z obowiazkowa naklejka M/// na klapie Twojego odpicowanego kompakcika... :roll2:

LEPSZY KOMPAKT NIZ SEDAN :!:

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano

i sukienki bo wydaje mi sie ze compactem powinny tylko jezdzic kobiety

Oj tam, compact jest zbizonej wielkosci do golfa lub civica i o tych samochodach sie nie mowi ze sa dla kobiet. Wedlug mnie compact to taki BMW dobry do miasta.

bez urazy ale golf i civic to dlamnie auto tylko dla baby

www.auto-optima.pl
Opublikowano
jednego na pewno ci brakuje- skromnosci :D Jestem na 4 roku prawa i wydawac by sie moglo ze jak na studenta ladne e-36 to wyrozniajace sie 4 kolka ale niektorzy znajomi maja auta za przynajmniej 50 tys zl nowki z salonu Ciekawe skad? stypendium? :lol: haha
Siódmego dnia Bóg wcale nie odpoczywał Tworzył BMW
Opublikowano

a pakiet zimowy masz ??

:mrgreen: czujnik deszczu ?? dlugoby wymieniac kolego :duh: jeden ma pierdzenie z pilota drugi masaze w fotelu niema co sie przechwalac wystarczylo pocichu poszukac :twisted:

Vw uNd Be-Em-We fRoInDe
Opublikowano

i sukienki bo wydaje mi sie ze compactem powinny tylko jezdzic kobiety

Oj tam, compact jest zbizonej wielkosci do golfa lub civica i o tych samochodach sie nie mowi ze sa dla kobiet. Wedlug mnie compact to taki BMW dobry do miasta.

bez urazy ale golf i civic to dlamnie auto tylko dla baby

Eee dyskusja czy kompakt jest fajny czy nie jest bez sensu. Kazdy woli inne auta, oczywiscie wiekszosc woli miec dlugi tyl, ale jednak rozne sa gusta. To ze nie ma kawalka auta nie jest tak szpetne jak np. wiejski tuning wiec nie mozna narzekac :).

A czy cos jest lepsze do miasta to juz wogle slaby argument, bo idac tym tropem najlepsze jest tico, male i ekonomiczne :wink:

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

LEPSZY KOMPAKT NIZ SEDAN :!:

Śmieszysz mnie, tym bardziej, że przy tym musisz krzyczeć (drukowane litery). Compact nie ma konkretnego bagażnika, ma dużo cięższy dostep do tylnej kanapy, starszy środek ktory bardziej przypomina E30.. A plusy? Kobiecie łatwiej w miescie zaparkować i ... tyle!
Opublikowano

nawet to nie jest full opcja a to jest wyposazenie dodatkowe w e32

http://bmwe32.masscom.net/sean750/option_list/Options750.html

http://www.7-forum.com/forum/showthread.html?s=70ce75ebee122b4f9650564e6d3ee104&&t=14419

a co do wersji Compact dorzuce swoje skromne zdanie ze to jest kwestia gustu i mozna by mowic ze ja wole ten,a ja wole ten.nie ktorym sie moze taki samochod podoba.ja mam tylko duze samochody studiuje w warszawie i nie mam problemu z parkowaniem

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Łukasz735, rozumiem Cie i podzielam Twoje zdanie, tylko zauważ, ze ja podałem konkretne argumenty, pominalem kwesti estetyczne, a szwedu nie dosc, ze wykrzyczał to co mial do powiedzenia, to na dodatek nie bylo to niczym istonym, jedynie jakims ogólnikiem, nie popartym żadnym argumentem.

Ogolnie..

Nie wymagam, by kazdy uczestik tego forum byl wyksztalconym profesorem uzywajacym swojego BMW tylko do niedzielnych wyjazdów i wkladal w auto polowe wyplaty. Nie chce tylko, zeby przez jakiegos krzykacza mnie takze postrzegano jako "gupiego drecha" (sic!) co ma BMW zeby pasztety na zabawie wyrywać. Musi być róznorodność na tym swiecie, fajnie ze kazdy ma swoj gust (lepszy czy gorszy to pozostawie bez komentarza), ale jezeli ktos ma rzucic taki BETON jak szwedu, to niech lepiej NIC nie pisze. Nic nie wniósł do tematy, a jedynie sprowokowal dyskusje nie na temat. :clap: :clap: :clap:

szwedu, slyszales moze zeby wypuscili M3 w Compakcie? Dlaczego Compact stoi w cenie najczesciej niżej w cenie niz sedan czy coupe?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.