Skocz do zawartości

Czy jeszcze brakuje mi czegoś z luksusu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam klime, abs, kontrole trakcji, szyberdach, alufelgi, centralny zamek, podgrzewane siedzenia, skórzana tapicerke, lampy ksenonowe, czujnik parkowania, fotochromatyczne i podgrzewane lusterka, pełen komputer, elektryczne szyby i lusterka, przyciemnione szyby. Czego mi jeszcze brakuje? Co byscie jeszcze mu dodali?

Jest to BMW E36 compact

Edytowane przez jtd
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Brakuje... hmm nadwozia :D

A tak poważnie to może... webasto, lodówka, barek, telewizor... dużo by wymieniać :D

http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano

A tak poważnie to może... webasto, lodówka, barek, telewizor... dużo by wymieniać :D

Eee tam, takie rzeczy to sa dla moherow :)

Opublikowano
Czego Ci jeszcze brakuje??? Silnika z prawdziwego zdarzenia! :twisted: 1,6 to pewnie ledwo dźwiga te wszystkie dodatki :wink:
Opublikowano (edytowane)
automatu,klimatronika,tempomatu,większego silnika.

tyle.pzdr.

Co do wiekszego silnika to zapewne tak, ale automat lub tempomat to zbedna rzecz zdecydowanie i wole manualna klime niz klimatronik :o

Edytowane przez jtd
Opublikowano

wolisz klime reczna od klimatronika???? bez jaj to to samo co bys powiedzial ze wolisz radio co gra albo na maxa albo wogole niz normalne z pokretklem, a wracaja do tematu odpowiadam, nieobraz sie ale to jest moje zdanie:

-brakuje nadwozia coupe

-silnika 6 cylindrowego

-klimatronika

-el foteli

-navigacji

-tempomatu

i sukienki bo wydaje mi sie ze compactem powinny tylko jezdzic kobiety

www.auto-optima.pl
Opublikowano
a dress masz :?: łańcuch na szyji :?: bejsbola pod siedzeniem :?: bo jak nie, to nic nie masz :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
a dress masz :?: łańcuch na szyji :?: bejsbola pod siedzeniem :?: bo jak nie, to nic nie masz :!:

a z toba to wszystko ok ?

Opublikowano
...

i sukienki bo wydaje mi sie ze compactem powinny tylko jezdzic kobiety

czemu kazdy uwaza, ze compact jest autem dla kobiety? duzo facetow jezdzi compactami. wracajac do tematu, co jak co, ale compact wlasnie luksusowym autem nie jest:) jest poprawnym autem, a nie jakas taczka!

"there's more to living than only surviving"
Opublikowano

Zamontuj sobie lambodoors :mrgreen:

poza tym możesz założyć chromowane lustarka, klamki i ramki na rejestracji :mad2:

a jak to wszystko będziesz miał to jeszcze załóż żarówkę do wstecznego z melodyjką.

mam nadzieje że moja propozycja przypadnie Ci do gustu :twisted2:

i nie zapomnij o jakiś kołpakach na te piętnasto calowe koła.

Tuning is not a crime it's a way of life!!
Opublikowano

jak chcesz miec jeszcze odrobine wiecej luksusu to przyklej sobie do deski rozdzielczej mydlo DOVE z dozownikiem. :duh:

bez urazy oczywiscie ale tak bylo w reklamie,no chyba,że walnelem sie z podpaskami,chociaż opakowanie podpasek na pokladzie kompakta dla kobiety jest jak najbardziej trafne.:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.