Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich :) narazie BMW nie posiadam, ale powoli sie do niego przymierzam :) obecnie jezdze kadettem C, ale do jazdy na codzien sie nie nadaje :) zaczynam odkladac, ale ciagle sie lamie czy E36 cabrio lub coupe od 2,5l w gore czy E32 3,0 :)
  • Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 649,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Witam wszystkich od kilku dni posiadam BMW 530 z 2001, super samochód
Opublikowano

Witam!

Mam na mię Łukasz i mieszkam w Radlinie k. Rybnika na śląsku.

Zawsze byłem zakochany w E34 i teraz tę miłość konsumuję :D

Moją wybranką jest E34 525i z 1995r, którą zakupiłem w zeszłym tygodniu.

Interesuje się także motocyklami, szczególnie tymi straszymi.

Pozdrawiam

Łukasz (grabster)

Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich miłośników BMW. Jestem wielkim milosnikiem tej marki. Przymierzam sie do kupna 540 e-39. Ciagle szukam [3 m-ce](':reading2:') . Obecnie mieszkam i pracuje w Dublinie. Ale co jakis czas przylatuje do Polski (':dance:') .Wielkie pozdro dla WSZYSTKICH !!
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie mam na imię Mariusz, jestem nowym posiadaczem BMW 320D 150PS 2002. Na forum zaglądam od dawna, lecz dopiero teraz postanowiłem aktywnie w nim uczestniczyć.

Pozdrawiam wszystkich.

:oops: :oops:

Edytowane przez szyjaaa6

Opublikowano

witam

na forum zagladalem od jakiegos czasu, potem byla rejestracja... a calkiem niedawno pojawila sie e36 kupiona od mojego sasiada, uzytkownika tego forum Pawla Sitka.

do uslyszenia :mrgreen:

Opublikowano

witam,

szczęśliwym posiadaczem BMW e 39 3.0d 99' jestem od niedawna i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Autko przywiozłem z Niemiec na kołach nie drogo i w całkiem dobrym stanie. Teraz rejestracja i to mnie dobija nasze prawo jest do bani tyle kasy samych podatków. Ale mam nadzieje że moja bunia mi to zrokompensuje :)

Opublikowano

Chciałem się przywitać na tym forum.

Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E46 Touring 320d z 2002 roku. Jest to mój pierwszy samochód tej marki.

Samochód jest wiadomego pochodzenia, kupiony od kolegi. Stan idealny.

Zachęcam do obejrzenia zdjęć.

Zapewne w niedługim czasie będę miał wiele pytań, ale na szczęście potrafię korzystać z opcji "SZUKAJ"

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i sympatyków marki! :dance:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images48.fotosik.pl/11/2fd90a3bcae0104b.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images36.fotosik.pl/11/3574e6679f503cfe.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images33.fotosik.pl/368/a7be25cb2cb6f7aa.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images37.fotosik.pl/11/b0ef55307a6cbdac.jpg

Opublikowano
Witam wszystkich mierze sie zakupem auta bmw 330xd chcialem znac wasza opinie ale niemoge dodac w zadnym dziale zadnego nowego watku :(
Opublikowano

Witam,

jestem Bartosz, mam 24 lata i z racji tego że niedawno sprzedałem mój poprzedni samochodzik, rozglądam się za jego następcą i jak nie trudno się domyśleć pod uwagę brane jest również auto ze śmigłem na masce, a konkretnie e36 z silnikiem 2.0, bądź 2,5 w coupe.

Pozdrawiam wszystkich pasjonatów marki

Opublikowano

Witam forumowiczów i miłośników marki BMW.

Od niedawna jestem posiadaczem BMW E36 Coupe AT Vanos

Samochód w wersji amerykańskiej, w M-pakiecie

Jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony, nie ma to jak dźwięk R6 :D

Szerokości

Opublikowano
Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników marki. Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem autka, które jeszcze niedawno było tylko marzeniem. :lol:
Opublikowano

Witam Wszystkich Forumowiczów.

Mam się z zamiarem zakupu E39 525 lub 530 manual tourning z lat 2000- 02r

jako że wcześniej jeździłem moją niunia spod znaku CCCO A6 i wydarzyła się kraksa rozglądam się nad kupnem BMW a może zostać przy Audi??

Opublikowano

Witam!!! Jeżdżę nowo nabytą E34 530i V8 kombi z 1994r.

Auto jest super. pozdrawiam wszystkich klubowiczów i forumowiczów.

Opublikowano

Witam wszystkich. W najbliższym czasie planuje zakup BMW.

Pozdrowienia z Trójmiasta.

Opublikowano

No więc Panie i Panowie, pasowało by się przywitać :)

Więc tak.

Mam na imię Piotrek, jestem z Będzina. Swoją przygode z BMW zacząłem jakiś rok temu. Pierwszą "nerke" jaką miałem to E34 520i z sekwencją. Potem nadszedł czas na E36 niestety tylko 316, który za bardzo nie dawał mi satysfakcji z jazdy. Aktualnie posiadam 2 bawarki, E32 730i oraz E34 525 z których jestem zadowolony :D Tak poza tym, śmigiełko dość mocno mnie pochłoneło co skłoniło mnie do założenia klubu BMW Śląsk:

http://www.BMW-Slask.com Zapraszam serdecznie jeżeli ktoś jest chętny na wspólne wypady :wink:

No to tyle o mnie, pozdrawiam wszystkich fanatyków "niemieckiej technologii" :wink:

Opublikowano

Witam

ogólnie to uwielbiam wszelaką motoryzacje lubie mieć przyjemność z jazdy. Dość często zmieniam auta albo dlatego że szukam czegoś nowego albo nudzą mnie auta. W posiadaniu moim obecnie jest trzecie bmw i tak po kolei e30 323, e30 325, obecnie e39 530d.

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE,

nazywam sie Marek i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem beemki i jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam :D :P

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

Opublikowano

Witam serdecznie

Nazywam sie Piotr i przymierzam sie do kupna E39 kombi. Aktualnie posiadam forda sierre v6 - tylni naped to jest to :)

Opublikowano

witom witom ze Slaska!

mam bmw e36 316i rocznik 94 od miesiaca ;)

forum ogladalem juz dawno ale nigdy nic nie pisalem bo sam nic nie wiem :D

mam nadzieje ze duzo sie stad naucze ;)

pzdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Siemka od miesiąca posiadam benie 520i z 97 roku pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Opublikowano

Witam!

Chciałem przedstawić siebie i moją Betty, z którą jesteśmy od kwietnia b.r.

Nie umie Ona co prawda gotować, a i sprzątanie jest na mojej głowie, ale za to jak się prezentuje!!! Czasem, kiedy jesteśmy z Betty na spacerku, jestem zazdrosny o spojrzenia przechodzących facetów kierowane na Nią - ale wtedy po prostu daję więcej gazu i pole widzenia błyskawicznie się zawęża do tego co jest na wprost przede mną... ;-)

Na razie czytam forum, zbieram wiedzę i postaram się nie zaśmiecać go głupimi postami.

Pozdrawiam,

Rafał

Pozdrawiam,

Rafał

"It`s not the size of the dog in the fight, it`s the size of the fight in the dog" Mark Twain

http://img72.imageshack.us/img72/2328/1727269a1200bw1a.th.jpghttp://img442.imageshack.us/img442/8869/1737368a1200bwa.th.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam szanowną brać forumową.

Minęło trochę czasu od kiedy się zarejestrowałem ale dopiero teraz będę mógł zasiąść za sterami bawarki :) Los sprawił ze przez ten czas poruszałem się czterema pierścieniami a potem Gwiazda dzieki ktorej poznalem milych ludzi z w202 klub polska :) Teraz wreszcie nadszedł czas na długo oczekiwane śmigiełko :)

Mam nadzieje ze spotkamy się na spocie w 3miescie.

Pozdrowienia z Gdyni.

Opublikowano

witam ponownie, zarejestrowałem się już ponad 2 lata temu, ale wtedy nie padło na BMW, jezdziłem Audi, a teraz z powrotem pojawiło się smigiełko z przodu

a konkretnie Bmw E46 325i sedan '01 :)

zdjęcia umieszczę niedługo.

pozdrawiam wszystkich serdecznie.