Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam na imię Piotr i moja przygoda z BMW się może niedługo zacznie :)
http://img513.imageshack.us/img513/9260/avatar2qg.jpg
Opublikowano
Witam! :) Jestem tutaj nowy i nim zacznę korzystać z forum wypadało by się przywitać, więc witam wszystkich forumowiczów :) Wcześniej śmigałem VW Golfem IV, obecnie Audi A4 B5, a teraz planuję zakupić BMW E46 Coupe:)
Opublikowano
Witam wszystkich i pozdrawiam jestem posiadaczem BMW e39 523i wcześniej nie byłem przekonany do tej marki ale wiek robi swoje :)
Opublikowano

Witam !

Jeżdżę BMW 530d już od dłuższego czasu a od wczoraj do domu zawitało również 318i. Żonka postanowiła zmienić autko ,a że coraz częściej pożyczała moje (bo się fajnie jeżdzi :D) wybór padł na e46.

Opublikowano
Witam, od jakiegoś czasu jestem posiadaczką mojego wymarzonego cabrio E36, pozdrawiam wszystkich użytkowników i jest mi miło ,że mogłam do Was dołączyć. :D
Opublikowano

Witam wszystkich, do tej pory ujeżdżałem różne auta z koncernu VAG.

Obecnie jestem na etapie poszukiwań mojego pierwszego BMW :cool2:

Opublikowano
Witam wszystkich, od dziś jestem mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem e39 535i mam nadzieje że auto będzie się dobrze sprawować, pozdrawiam wszystkich slanet :))
Opublikowano

Witam wszystkich!

Zabieram się właśnie za poszukiwania mojego pierwszego BMW po latach ujeżdżania japończyków i innych stworów :)

Pozdrowienia

Michał

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem 730d E65 2003r. To moje pierwsze BMW i mam nadzieję że nie zawiodę się na tej marce.

Pozdrawiam

Bemol77

Opublikowano
Witam wszystkich miłośników marki BMW ,mam na imię Grzegorz i pochodzę z Tczewa woj. Pomorskie ,aktualnie posiadam Bmw e46 Touring 318i z 2002r. 143KM ,autko w kolorze czarnym ,moje poprzednie bmw to e36 sedan 320i z 1997r. kolor srebrny metalik - 6cylindrów robiło wspaniałą robote ,ale chciałem zobaczyć co potrafi silnik 4cylindrowy o poj. 2,0 więc mam Touringa e46 ,jeszcze raz witam wszystkich serdecznie ;)