Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy na tym forum. Moje dotychczasowe osiągnięcia motoryzacyjne to e-36 318i, a obecnie e-46 320 diesel. Następna powinnna byc e-90, ale się zobaczy. BMW interesuje sie właściwie od zawsze. :D
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich maniaków BMW. Niedawno sprzedałem swoje BMW e36 320i coupe i jestem teraz na etapie poszukiwań e46 w dieslu :)
Opublikowano

Witam wszystkich,

szanownych forumowiczów, posiadaczy i tych co planują posiadać beemki.

Ja od 15 marca 2008 jestem szczęśliwym posiadaczem 530d po lifcie 00/01 E39 w sedanie. Jest to moja pierwsza becia, ale już się zakochałem. :8)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Adimas

Opublikowano
szukalem tematu ale poleglem... teraz przez przypadek wpadl mi w oko... Wiiiiiitam :D Od niedawna mam becie 320i i mam zamiar byc czestym gosciem na forum Pozdrawiam wszystkich
Opublikowano
Witam wszystkich jestem nowy i myślę że dobrze mnie przyjmiecie. Miałem ostatnio 520iA e34 ale teraz kupuje 525iA. Pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Witam , jestem tu nowa, od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką BMW 320d :D

Ok to zabieram sie do czytania :wink:

pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
heja, dziś sie zarejestrowalem ale zakochany jestem w marce od dłuższego czasu, ale dopiero od niedawna mogę zacząć realizować marzenia, jak na razie szukam jakiejś zadbanej 318IS albo 320.. :) no mam nadzieje już niedługo ;)
Opublikowano
Witam wszystkich,jestem fanem marki od dawien dawna pare razy o włos a bym był osiadaczem BMW również i tym razem rzymierzam się do kuna e 60 ;-D Zobaczymy narazie WITAM i pozdrawiam
Opublikowano

Witam wszystkich,

Właśnie przesiadłem się z Alfy 156 na e46 318, mam nadzieje że się nie zawiodę :). Wbrew wszystkiemu Alfa to naprawdę świetne auto.

Opublikowano

witam, od niedawna jestem posiadaczem e34 2.4TD, choc nie wiem czy szczesliwym ;] poki co wyszla kupa problemow, ale mam nadzieje ze kiedys betka sie odwdzieczy ;]

troszke o mnie, wczesniej fascynowalem sie tylko mercedesami, glownie stare modele w116, w123, w126 i takich tez chcialem zakupic, ale przypadek chcial ze trafilem na bmw. jest to moj pierwszy samochod, kupilem go z mysla tylko do jazdy codziennej, choc teraz rozmyslam czy nie zajac sie jej kompletnym odrestaurowaniem (mimo ze caly czas mam w glowie w123 coupe ;p).

aha, jeszcze jedno... wspolczuje innym kierowcom dziwnie reagujacym na widok czarnego bmw ;p jednak bawarka ma ten sam, niezmienny respekt od lat...

pozdrawiam

BMW E34 1989 r. 2.4td 20.03.08 - 24.08.08 (stłuczka i śmierć pompy wtryskowej)

http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/30920

Opublikowano

Witam.

Długo myślałem i stwierdziłem że BMW to będzie dobry wybór. Nie myliłem się.

Moja:

BMW 320d TOURING 2007 - 163KM - A43 Deep Green Met.

- Lakier metalizowany - Tapicerka skórzana - Kierownica Sportowa -

- Wykońcenia z drewna - Fotele sportowe - Czujniki parkowania -

- Czujnik deszczu - Bi ksenony - Klima automatyczna rozszerzona -

- SYSTEM NAWIGACJI SATELITARNEJ PROFESSIONAL -

- Sterowanie głosem - Zmieniarka 6CD - Zestaw 10 głośników HiFi -

- Pakiet Polski - Dodatkowe schowki - Przygotowanie ISOFIX -

- Ogrzewane fotole i ogólnie reszta... FULL VERSION [sportowy kombiak :mrgreen: ]

http://images29.fotosik.pl/186/f92fa54fa86d024dmed.jpg

Przy zakupie auta deeler:

"BMW prowokuje do szybkiej jazdy"

Opublikowano
Witam wszystkich, swojego BMW jeszcze nie posiadam ale już niedługo to się stanie jak juz się zdecyduje na konkretny model :) i na pewno będzie tam potężny motor bo jakże by inaczej :) Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Bolesławiec :roll2:
Opublikowano

Witam serdecznie :D

Od niedawna jestem posiadaczem BMW 330i(E90).

Mam nadzieje,że będe częstym bywalcem forum.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników :norty:

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano

WITAM

to i ja sie wreszcie przywitam :)

i przyokazji pozdrawiam wszystkich znajomych z innych klubów i for. :)

Aktualnie posiadam E34 540 w manualu :) z 95 roku.

widzę że jest tu zajęty nick Martinez wiec mnie z nim nie mylić pozdro dla niego :)

Opublikowano

Witam :modlitwa:

Od dwóch lat jestem posiadaczem E36 318i z 91r w sedanie, ładuję w nią kupę kasy, ale mam też dzięki niej kupę frajdy :lol:

POLSKA TO JEDYNY KRAJ W KTÓRYM PREZYDENT MA SWOJĄ KOPIĘ ZAPASOWĄ
Opublikowano
Witam. Niedawno wstąpiłem na nową drogę życia :D ... Kupiłem sobie BMW :mrgreen: ps.Z FORUM tez nie miałem jakoś wcześniej kontaktu dlatego z góry sorrki jeśli strzele jakieś faux pas :P Pozdrawiam

http://img510.imageshack.us/img510/3346/mojecudenko2009.jpg

"Anonimowość synonimem długowieczności"

Opublikowano

Witam wszystkich.

2 tygodnie temu przywiozłem sobie śliczna czarną Betti od naszych sąsiadów z zachodu. Mam nadzieje znaleźć tu trochę pożytecznych informacji dot. mojego autka.

Jeszcze raz pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam ziomkow,

od tygodnia jestem posiadaczem mojej pierwszej i mam nadzieje nie ostaniej bejcy :norty:

Niech nam sluza dluuugie lata :twisted:

pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie.

Wprawdzie dopiero teraz znalazłem ten wątek, ale myślę, że mi wybaczycie.

Do tej pory ujeżdżałem japońce (toyoty z 5, accorda diesla, subaru forestera), lecz myślę, że przyszła pora na bawarę 320d lub wyżej.

Czekam na lifting i chyba coś wezmę.

Pozdrawiam

bumiarzy..... :mrgreen: , lecz nie dresów w nich ujeżdżających i robiących negatywną opinię o właścicielach aut spod znaku śmigła.

Opublikowano
Witam wszystkich na forum. Właśnie zakupiłem e-36 323, i warto troszkę dowiedzieć się o samochodzie. To moje pierwsze BMW zrobiłem nim ledwie 1000km i już je polubiłem.