Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:oops: Witam wszystkich beemkowiczów. Jestem od półtorej roku szczesliwym posiadaczem E 34 520 z 91r :norty: . Autko w dwóch słowach sprawuje sie bardzo dobrze. Oby tak dalej...[/img]
Opublikowano

Witam na forum to moj pierwszy post :8)

Moja przygoda z BMW zaczela sie ponad rok temu. Wtedy bylo to e36 318i, teraz e36 323i, pozniej... jeszcze nie wiem ale napewno bedzie jeszcze wieksze moze nawet 8 cylindrow :wink:

Opublikowano

Serdecznie witam wszystkich.Od grudnia 2006 jestem szcześliwym posiadaczem upragnionej E39 TDS kombi 98r.Na poczatku trosze bylem zamotany przez te wynalazki ale dzieki forum zozszyfrowalem wiekszość zagadek.Wczesniej miałem E30 a tam nie było wiele tajemnic .Niestety umarła śmiercia naturalna przy przebiegu 300 tyś

Pozdrawiam wszystkich :D

Opublikowano
Witam! Dopisze się do listy! Nie zdawałem sobie sprawy ile to radochy przy tak małym motorze... i nie zdawałem sobie sprawy ile to kłopotów z eksploatacją tych pojazdów... chodź handluje gratami do renówek i uwierzcie mi, że to co męczy nas w naszych ślicznotkach to pryszcz w porównaniu z oceanem problemów w innych europejskich autach! Ale mimo tego ciesze się ze swojej bemki uważam że na pierwszy samochód dokonałem trafnego wyboru i chodźby nie wiem jakie koszta i kłopoty mnie nie dopadły z tym samochodem nigdy nie zmienie zdania że BMW - samochody z pasją i podejżewam że nie jeden z was by się pod tym podpisał... POZDRAWIAM wzsystkich użytkowników tej marki...
Opublikowano
No to ja tez sie pochwale. Mam czerwona e36 coupe. O BMW marzylem od dziecka i niedawno spelnilem swoje marzenie :D Nie jest to nowka ale wazne ze mlodsza ode mnie ;)
Opublikowano

Witam! Wszystkich.

Wreszcie mam aktywne konto! Mam nadzieję, że pomogę w trudnych pytaniach i odwrotnie!

Pozdrawiam! :search:

http://img530.imageshack.us/img530/7382/bmwx3wd9.png
Opublikowano

Hey, jestem szczęśliwym właścicielem BMW e34 524td '91... Jeśli będę w stanie pomóc to chętnie to uczynie....Licze na to samo z Waszej strony :)

Pozdrawiam

Bartas :)

Opublikowano

Witam !

Niedawno zrobilem maly wypad do niemiec i wrocilem z e39 520i 97 rok, czarna i super zadbana. Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze sluzyla ;) To moja pierwsza bmw, poprzednio mialem merca 190.

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow!!

Opublikowano

Witam!!

Mam moja Beatke juz od ponad roku... i moge powiedziec ze nie zamienie BMW na zaden inny samochod!! :hand:

Planuje kilka przerobek ale to na wiosne :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich BMW LOVERS!!

Opublikowano

Witam. Jestem nowy tutaj :)

Nie mam narazie BMW, ale cały czas poszukuje.

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
Witam, od roku posiadam e36 z silnikiem m40 i teraz zaczynają się schody.Pozdrawiam
Opublikowano

Witam Wszystkich.Jestem nowy.

Ale z BMW mialem juz styczność 5 lat temu.Mialem E34 520i 24 zaworowe szkoda ze na gazie bo to psuło to piękne autko.Była jak dzwon,no i to ją zgubilo bo znalazł sie złodziej i mi ją skubnał,nie odjechał bo sie baran rozwali na drzewie jak go policja scigala.Szkoda ze mu sie udalo i wyszedł z tego cało a z mojej beci niestety za dużo nie zostało.Kolega ja wziął ode mnie i jakos tam posklejał do kupy.A dużo włożył bo dach,progi,przednie słupki,środkowe słupki,4 furtki,tapicerke,wszystkie szyby.Teraz ma juz 320 tkm i nadal jezdzi,szkoda ze o nią nie dba bo fajne autko było.

Teraz mam E39 528 z 2000r ale przed liftem.Kupiłem z kancelari prezydenta po stluczce lewym przodem(jakis borowik nie wyrobił) Ma 146 tkm najechane,ale udało mi sie ja poskładać i nie moge jej uruchomic.Zapala i gaśnie jak tylko wejdzie na 900 obotów.Ale o tym problemie to napisze tam gdzie trzeba.Pozdrawiam Wszystkich.Szerokiej i płaskiej drogi życze wszystkim zainteresowanym tą marką.

Opublikowano

Witam !!!

Chcę się przywitac ponieważ od dziś jestem uzytkownikiem tej stronki a BMW posiadam już mozna powiedziec że od młodych lat bo najpierw rodzice jezdzili a pozniej juz nie było serca go sprzedawać i został do dnia dzisiejszego już w moich rękach. Jest to BMW e-12 z 1976 roku i szczesliwie porusza się po śląskich drogach ale tylko w okresie letnim.

Pozdrawiam i mam nadzieje że będe mógł pomuc a także mi pomożecie :-)

Do zobaczenia na drodze .

ZŁOTY

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od niedawna moge cieszyc sie moja nowa zabaweczka :D choc juz zdazyla pare razy niespodziewanie odmowic posluszenstwa :evil: co kosztowalo mnie sporo nerwow, czasu i pieniedzy, to i tak jest ona najpiekniejsza z moich dotychczasowych zabawek :D

Pozdrawiam!!!

Michał

------------

...Może się nie znam, ale powinno być inaczej...

Opublikowano

Jest na forum od niedawna,

Mam pierwsze BMW=cos pieknego :dance:

Witam ! :D

http://images20.fotosik.pl/92/baf96c1de6443063.gif
Opublikowano

Witam wszystkich :)

Jak się domyślacie jestem nowym użytkownikiem forum jak również nowym użytkownikiem (w końcu) wymarzonej marki, a moje to BMW 320d E46 2000r, które zakupiłem w sierpniu ubiegłego roku (Niemcy) tak więc moja kariera się dopiero zaczyna :wink: o poprzednich autkach nie wspominam :oops:

Za wszystkie błędy na forum przepraszam ale z czasem mam nadzieje dojdę do wprawy, w końcu dopiero zaczynam hehe

Mam nadzieję, że w razie potrzeby uzyskam od Was pomoc jak również to, że i mi uda się komuś pomóc

Do usłyszenia ......

Pozdrowienia dla wszystkich a szczególnie dla ziomków z zagłębia

Opublikowano

Witam wszystkich

Od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Malej Czarnej czyli 318Ti compact z 95r. :) Autko troche za duzo pali, ale frajda z jazdy jest niesamowita.

Mastepne bedzie e46, ale najpierw naciesze sie ta:)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.

Opublikowano

Witam Witam :D

Co prawda nie jestem jeszcze użytkownikiem BMW ale mam nadzieje ze juz niedlugo sie to zmieni :mrgreen:

Mam praktyki w serwisie BMW i kocham tą marke więc moze mnie potraktujecie z ulgą na forum :mrgreen:

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć.

Jestem nowy na forum.

Jedynie słusznego auta na chwilę obecną jeszcze nie posiadam ale wszystko na dobrej drodze.

Będzie to moje drugie auto i pierwsze BMW i coś mi mówi że ta marka na dłużej zagości w moim garażu. :twisted:

Pozdrawiam Mariusz.

Opublikowano

witam wszystkich posiadam e36 z 2.5 litrowym serduszkiem z 93 roku i jest to moje drugie BMW (poprzednie to e36 z 2 literkami V24 coupe, ale niestety poleglo na trasie kielce busko-zdroj)

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Czesc !

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i fanow marki BMW !!!

Na szczescie to juz moje czwarte autko z tej serii i nie zamienilbym go na inne :)

Pozdrawiam wszystkich, ktorzy zarazili sie nieuleczalna choroba o nazwie BMW !!!