Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wielbicieli BEEMEK.Jestem nowa

Mam nadzieje ze fanjni ludzie sie tu zapisuja,i nie bede sie nudzic :twisted:

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich Klubowiczow oraz Forumowiczow. Mam na imie Marcin i od czterech lat jezdze samochodami BMW. Pokochalem je do tego stopnia, iz moja pierwsza BMW, ktora jest E21 323i mam nadal i restauruje ja aby mogla cieszyc jeszcze przez dluuugie lata.

Na codzien poruszam sie natomiast E30 320i Touring.

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Od niedawna jezdze BMW i w zyciu nie przypuszczalem ze jazda samochodem moze byc taaaaaaaaaaaka frajda :D

Opublikowano
jesteście niesamowici:) w prawdzie betke mam od roku ale jestem tutaj dopiero 3raz (ah ci mężczyźni w swych ślniących furkach) Ja tez nie wiedzialam ze trzeba się przywitać więc robie to teraz WITAM wszystkich :D panów oraz nieliczne panie :D
Opublikowano

Witam,

Mam na imię Wiktor i kilka tyg temu kupiłem e32 z motorem 3.0 R6

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//bmw.badzpierwszy.pl/730/13.jpg

BMW E60 530d

Gdyby Bóg był za przednim napędem - wszyscy chodzilibyśmy na rękach ....

Opublikowano

Witam,

jeżdżę w trójkącie bermundzkim Waraszawa - Siedlce - Biała Podlaska - Lublin srebrnym E36 325 TDS z 1995 roku :cool2:

PS. niestety cały czas coś autku dolega i muszę nonstop posiłkowac się wiedzą z forum :duh:

marzenie : E34 M5

http://img266.imageshack.us/img266/9927/540podpisnj4.jpg

Opublikowano

Witam,

Od lutego jestem właścicielem 325tdsT z końcówki produkcji. Zaglądam na forum już od dawna ale z braku czasu nie byłem aktywny.

pozdrawiam użytkowników, a Forumowiczki w szczególności.

A co do bmw - obyśmy zmieniali.........na coraz nowsze.

Opublikowano
witam witam. Moja to e30 316 touring 1993 czerwona na stalowych 14tkach :lol: Ale i tak jest zajefajna i normalnie kochana,chociaz to moja pierwsza beemka. Pozdrawiam.Prosiak :lol:
Opublikowano

Witam!

Wczoraj kupilem czarna BMW 316i i bardzo mi sie podoba :)

Tyle narazie moge o niej powiedziec...

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
POWITAC SZANOWNYCH MIłOśNIKóW BMW- NAJZNAKOMITSZEGO AUTA NA ZIEMI :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano

juz kilka tematow napisalem a tu ani me ani be :)

wiec witam wszystych posiadaczy smigielek i tych ktorzy chca je w najblizszym czasie zakupic

pozdro dla wszystkich

1,5 wlasciciel e30

Opublikowano

Witam wszystkich!

Nareszcie kupilem swoje BMW - E36 318tds z 96roku.

Wiec teraz w "nowym" aucie czuje sie jak u siebie w domu!

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png