Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich fanów BMW !

Na forum jestem nowy (choć czytam od kilku lat) - moja przygoda z bawarskim śmigiełkiem zaczęła się 8 lat temu i nie mam zamiaru tego zmieniać :cool2:

Opublikowano

Hej, właśnie zakupiłem żonce E53 3.0d po lifcie z 2004 i zapewne będę starał się częściej ujeżdżać bmw ale jak na razie dosiadam dokoksowanego diesla z grupy VAG, octavia 2.0tdi 260PS/500Nm.

pozdrawiam wszystkich :mrgreen:

Opublikowano

Cześć wszystkim fanom BMW, w myśl tradycji, jako że jestem nowy wrzucam post na przywitanie. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem e39 523i z 98 roku. Szukałem auta komfortowego, tak więc śmiało mogę powiedzieć że piątka to świetny wybór.

Obawiałem się spalania ale tu BMW mile mnie zaskoczyło, w porównaniu do mojego poprzedniego samochodu

(VW passat VR5) pomimo większej pojemności punkt dla BM-ki. W najbliższym czasie postaram się dodać jakieś zdjęcia mojej 5-ki. Teraz trochę o mnie, mam na imię Arek, mam 28 lat, jestem z Pyskowic (woj. Śląskie) od około 4 lat mieszkam w Roermond (Holandia). Pasje: motoryzacja, muzyka.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów, i do zobaczenia na drodze :)

Opublikowano

Witam :D

Jestem Seba z Pyskowic koło Gliwic. Od kilku dni stałem się szczęśliwym posiadaczem E36 Cabrio 328i z 1998 roku. Silnik po swapie z 2.0. Jako, że planuję trochę dłuższą przyszłość z tym autem, będę dosyć częstym gościem na forum :)

Pozdrawiam wszystkich właścicieli Bawarek :)

Pozdro Marceli_silesia :norty:

Opublikowano

Siema wszystkim,

wskakuje na forum z kilku powodów,

przede wszystkim dbam o F10 i E84 więc na pewno nie raz skorzystam z rad doświadczonych forumowiczów,

a przy okazji chciał bym zachęcić forumowiczów, zwłaszcza z Warszawy do malowania u mnie swoich beemek PlastiDip em,

chciał bym również (za zgodą oczywiście) ogłosić drobne konkursy z nagrodami, jak również zaproponować malowanie samochodów Plastdipem np z 60% rabatem - tylko forum bmw

Opublikowano

Hej,

Mam na imię Artur, jestem z Warszawy i od 1,5 miesiąca jestem szczesliwym posiadaczem (choc przygoda rozpoczela się w delikatnych bolach) E91 320D.

Wcześniej było E36 i klika epizodów w BMW Challenge.

Chętnie będę uczestniczył w życiu klubowym.

Pozdrawiam,

Artur :D

Opublikowano

Cześć jestem Kuba z Torunia.

Jeżdżę od roku BMW E38, postanowiłem poszukać w Internecie innych właścicieli aut tej marki. I oto jestem na tym forum :D

Pozdrawiam!

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem e46 320d automat w którym się zakochałem i mam nadzieję że ta miłość się nie zmieni pomimo małych dolegliwości jakie ma znajdując wsparcie techniczne na tym forum z równie kochających swoje auta forumowiczów.