Skocz do zawartości

Podlaskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ty nawet do warsztatu wjechać nie umiesz.! :cry2: To co z tobą dyskutować.?? Podałem ci kilka przykładowych cen szacowanych orientacyjnie ,za dużo pytasz i przeszkadzasz w pracy a odpowiedzi i tak nie rozumiesz .I nie mów, że cię ktoś kroił bo to nieładnie tak ludzi obgadywać.! Następnym razem jedź, gdzie taniej, zobaczysz czy będzie lepiej.!!!

Edytowane przez mr-mad

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 202,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja za wymianę pompki za taką cemnę pojechał bym do ASO :8)
I tam postał byś na parkingu za te pieniądze, bo z wymianą ,pompą , czy robotą to trzeba by było się cofnąć.A swoją drogą to racja z tym ASO ,bo oni tam sami do warsztatu wjeżdżają :idea:
Opublikowano
sprawa może nie na temat troszkę ale znalazłem kogoś kto jest z moich stron i ma taką samą maszyne pytania kierowane do qqiz

co do warsztatów to jest kilku gosci w suwałkach co znają sie na bmw i np na e30 najlepiej zna się gość na ul 23 pażdziernika kilka domów przed pom-em ale czasami drogi (za drogi) jednak na pewno usunie usterkę co do nowszych modeli nie powiem nic nie robiłem u niego ale raczej tylko e30 e34 troszkę e36

za to śmiało można polecić pana elektryka który ma warsztat przy wyjeżdzie z suwałk za torami w prawo i do końca w stronę sudowi na zakręcie prosto niestety niewiem jaka to ulica trzeba sie umawiać z wyprzedzeniem na tydzień ale warto

np naprawa tempomatu +wymiana przekażnika od prędkościomierza +podłaczenie pod komputer +pełna diagnostyka elektroniki+wymiana żarówek w desce rozdzielczej + kasacja inspekcji + skasowanie błedów= 90zł uważam ze to nie drogo samo podłaczenie w białym trzeba dać od 150-350zł wiem bo dzić dzwoniłem szok pozdrawiam

150 netto to w ASO .A reszta to nie powiem. Nie strasz ludzi , jak zaczynasz rozmowę od pytania o cenę to słuchaj odpowiedzi o co chodzi w tej cenie i za co płacisz . :mrgreen
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
A moze ktos poleci dobrego blacharza i lakernika w Białymstoku lub okolicach;)?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wie ktoś może gdzie dobrze naprawić pompę wtryskową w TDSie w Białymstoku????oprucz ASO :)
.........
Opublikowano
Polecam serwis klimatyzacji fachowa i miła obsługa ,przystepne ceny

Za napełnienie klimy 50 zł

Auto- Klimatyzacja

ul. Sowińskiego 1

Białystok 15- 346

tel. 604 207 970

dla mnie juz za dobicie bo 0.5kg bylo wiec 1 kg wlozyl zabral 100pln + 40pln za srodek ktory pokaze nieszczelnosc, nie jest platnikiem VAT

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jutro stawiam autko do VMAX CAR SERWIS , polecaliscie:D. Mam nadzieje ze sie wykażą chlopaki bardzo dobrze;-) Potem napisze wiecej;-)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wiec juz po kilku pobytach w V Max'ie musze powiedziec naprawde spoko warsztat;) Super ludzie;) POlecam gorąco, bardzo przystępne ceny;-)
Opublikowano

Odnośnie polecanej firmy ADIS z ul.Choroszczańska to moje doświadczenia mówiąc dyplomatycznie są "NIE CIEKAWE".

Założyłem w/w firmie alarm /nadmienie, że nie najtańszy/.

Po tygodniu zauważyłem a raczej usłyszałem, że mój alarm kilka razy dziennie sam się aktywuje. Zgłosiłem usterkę, poczekałem tydzień na wolny termin i pojechałem do nich. Po kilku godzinach odebrałem naprawiony wóz i zadowolony pojechałem do domu. Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy następnego dnia rano zamiast budzika obudził mnie alarm w moim bmw. Alarm naprawiali mi jeszcze dwukrotnie z takim samym skutkiem czyli z ŻADNYM. Zmęczony niekompetencją, "olewawczym" podejściem lub brakiem fachowej wiedzy skorzystałem z pomocy firmy konkurencyjnej i moje problemny się skończyły. Dodam jeszcze, że centralka alarmu umieszczona jest tak niedbale, iż na każdym wyboju przypomina mi "trzaskiem" o firmie ADIS.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
nigdy nie korzystajcie z usług firmy POLSTARER NA gajowej i adis na choroszczanskiej,jesli ktos z was miał kontakt z tą firmą i miał pozytywne odczucia to przypadek,czescie im nie wychodzi niz odwrotnie a przy okazji potrafią zchrzanic
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam! Koledze z 325 tds polecam warsztat w Białym, sam naprawiałem, spokojnie można zostawić autko i iśc na piwo, robili mi pompę i gra jak bajeczka, mechanik Radek zna się na rzeczy,,, Bacieczki 64 w Białymstoku,,,numerki tel w necie można znaleść na Białystok on line. Naprawdę godni polecenia!!!!!! a tak przy okazji może ktoś poleci mi serwis klimatyzacji do e34 w Białymstoku ??? Byłbym zobowiązany. Pozdrawiam
Teraz to ja mam radość z jazdy :)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Odwiedziłem VMAX na Kopernika. Kilka wniosków:

1. Chyba się nawet znają trochę na BMW choć nie do końca; jak zaczęli pytać jaki olej trzeba zalać do skrzyni biegów (automat) i silnika to zacząłem się zastanawiać; do skrzyni zaproponowali fabryczny z ASO.

2. Robotę robią szybko i sprawnie

3. Obsługa bardzo surowa i z dużą dawką wulgarnych epitetów

4. Nieprzyjemne towarzystwo, które w dziwny sposób potrafi jedynie przeklinać i być nieprzyjemne

5. Dwóch właścicieli: jeden "trudny" drugi raczej sympatyczny

Wnioski:

1. Więcej raczej tam nie zajadę.

2. Nie miałem okazji zapoznać się z innymi umiejętnościami VMAX i raczej nie chcę tego w przyszłości.

Dziś za to wymieniałem olej w skrzynce w warsztacie na Tęczowej 2.

Szybko, sprawnie, miło i przyjemnie. Widać, że fachowcy w automatycznych skrzyniach biegów. Polecam bardzo gorąco!!!

pozdrawiam,

wan7

Opublikowano

Jak już odświeżamy, to dorzucam od siebie. "STACJA OBSŁUGI POJAZDÓW" ul. Kolejowa 12/1 (koło dworca PKP), autoryzowany serwis BOSH. Dobrze robią, cena jest ok, ale ekipa bardzo szybko się zmienia. Młode chłopaki, i kilku starszych wyjadaczy. Młodziaki wymieniali mi sprzęgło elastyczne i podporę wału. Poszło dobrze, ale po ich wymianie puściła obejma między tłumikiem środkowym a końcowym. Każdemu może się zdarzyć, trudno, wystarczyło dwie śrubki dokręcić. To nie pierwsza moja naprawa tam i ogólnie daję temu warsztatowi 5- w skali od 1 do 6 :)

Obok jest firma "Fota", w której kupują części i do tego mam największe zastrzeżenia - wymieniłem podporę wału, 2 tygodnie było ok i znowu to samo (huczy przy ok 80km/h). W poniedziałek jadę reklamować, bo wygląda na to, że podpora (a dokładniej łożysko) nie wytrzymało nawet dwóch tygodni! Co na prawdę się stało, będzie wkrótce wiadomo - napiszę. Może młodziaki źle złożyli wał i od wibracji poszło łożysko w podporze?! Wkrótce będzie wiadomo...

http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiedzialem w jakim dziale napisac .... ktos sie orientuje gdzie w Bialymstoku mozna zostawic fure aby mi srodek doprowadzili do polysku ? poprzedni wlasciciel nie dbal o samochod i trzeba troche poszorowac srodek.
Opublikowano
Nie wiedzialem w jakim dziale napisac .... ktos sie orientuje gdzie w Bialymstoku mozna zostawic fure aby mi srodek doprowadzili do polysku ? poprzedni wlasciciel nie dbal o samochod i trzeba troche poszorowac srodek.

Witam

Ja korzystam z usług ..... nie kojarzę nazwy ulicy,ale spróbuję Ci wytłumaczyc >>pierwsza albo druga ulica w prawo ze Zwierzynieckiej od strony Mickiewicza (vis a vis zakładu blacharskiego Kalinowki na zwierzynieckiej,jest mały szyld)

hej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do VMaxa..hmm jednego z tych wlascicieli tez jakos nie darze symaptią, ale drugi calkiem sympatyczny, mozna pogadac, doradzi. Mechanicy są w porzadku, jako ze niewiele starsi ode mnie, mozna sobie spokojnie i na luzie pogadac;-) Doradzą wytłumacza i podpowiedzą. Do nich nic nie mam. Choc z olejem to akurat sie boje do nich jechac. Ale reszte rzeczy jak do tej pory zrobili extra;-)

A teraz inne pytanie, kto ma godnego polecenia blacharza/lakiernika, co doradzi i zrobi, ale zrobi dobrze.??

Opublikowano

Kiedyś naprawiałem auto u Pana Piotra Gołaszewskiego. Wcześniej wykonywał naprawy dla ASO Skoda. Całkiem porządny mechanik. Prywatnie jeździ BMW i na pewno się na nich zna.

Jak potrzebujesz to podaj namiary Dębowy. Wyślę Ci numer telefonu. Warsztat ma w okolicach Plażowej (wiem jak dojechać, ale numeru nie znam)

pozdrawiam,

wan7

Opublikowano
wan7 ale to blacharz/lakiernik ??
Opublikowano
wan7 ale to blacharz/lakiernik ??

podłącze się bo znam P.Gołaszewskiego i wiem że jest dobrym blacharzem-lakiernikiem ale wyjątkowo drogi.

hej

Opublikowano

Dębowy,

Dokładnie tak. P. Gołaszewski realizuje głównie naprawy blacharsko-lakiernicze. Choć zna się też na mechanice i to całkiem nieźle. Natomiast Jego core business to blacharka.

Up to You! :8) :lol:

pozdrawiam,

wan7

Opublikowano
Drogi.. pocieszajace..heh.. moze nie az taak? Narazie ta sprawa i tak bedzie musiala poczekac, ale podaj moze wan7 jego dane do mnie na priva. Przydadza sie zapewne. Pozdro!
Opublikowano
Chłopaki, jak z tym adresem??
Opublikowano

Dębowy

Wysłałem namiar telefoniczny na pria

pozdrawiam,

wan7