Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieś tańczy i śpiewa...

Rozpórka świadczy o zamiłowaniu do katowania samochodu przez właściciela.

Jeśli kogoś nie stać na benzynę w BMW (instalacja LPG) to tym bardziej nie stać go na rzetelny serwis.

Takie moje zdanie.

Opublikowano

jak to sie mówi o gustach się nie dyskutuje... :D

w sumie to przecież gdyby nie ciemne szyby to jest to standard ??

nad tym autem zastanawiał się chwile mój znajomy, ale chyba juz się rozmyślił...

Poza to nie zgadze się z Tobą, że jak ktoś ma LPG w samochodzie to nie serwisuje go jak należy.

RWD Rulez!
Opublikowano

Rozpórka świadczy o zamiłowaniu do katowania samochodu przez właściciela.

Jeśli kogoś nie stać na benzynę w BMW (instalacja LPG) to tym bardziej nie stać go na rzetelny serwis.

Bzdury piszesz niemiłosierne :!:

Zderzaczek przód od modelu 97 (co może niepokoić). A jeśli chodzi o przebieg to 95% E36 w Polsce ma kręcony więc można się przyzwyczaić :lol:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Przebiegiem nie warto sie sugerować, najlepiej sprawdzić samemu poszczególne elementy i w miarę ocenić ile mogł przebyć kilometrów samochód. Co do rozpórki... czy wszystkie takie elementy świadczą o zakatowanym samochodzie? Nie chociaz mogą wskazywać na większe prawdopodobieństwo. Ale nie warto się tym zbytnio przejmować, najważniejsze to obejrzeć samochód bo wg mnie szukać ze świeczką osoby, która posiada BMW i nigdy nie szalała.
Opublikowano
jak ma rozporke to znaczy ze szalal??? a jak zaloze wieksza felge to tez powiecie ze katowalem auto, co za bzdury, zona ma w aucie i gazi rozporke a na czesci nieskapie, to pisza tylko ludzie co niemaja ani LPG ani rozporki, takie moje zdanie,
www.auto-optima.pl
Opublikowano
Kolega pytał co możemy powiedzieć patrząc na zdjęcia. Ja powiem że dla mnie to auto wygląda na niezłą szmatę :D Ten dolot jest powalający :lol:
Opublikowano

To ze w aucie jest zamontowana rozpórka na kielichach wcale nie świadczy ze od razu auto katowane niemiłosiernie!!!!!! wielu ludzi zakłada rozpórki zeby usztywnic auto bo jak wiadomo to podczas jazdy cała karoseria pracuje a tak jak jest rozpórka to troche zapobieba "rozłażeniu" sioe kielichów!!!!!!

na przebieg nie ma co patrzec bo pewnie krecony!

troche dziwi mnie ta dyktura na miejscu filtra powietrza???.... ale zawsze mozna pojechac i oglądnoc zobaczyc to i tamto!

POZDRO!

Opublikowano

Dorzucę swoje skromne trzy grosze.

Z przodem coś było dłubane. Zderzak jest po lifcie z kratką. Reflektory też mi nie wyglądają na 15letnie. Dużo e36 miało dzwonka lub dzwona ważne jest tylko jak to jest zrobione bo znależć auto bez jakiegoś elementu i z całą koreserią jest naprawdę ciężko.

Do przebiegu dodaj nie 100 a 150-200tys o czym świadczy m.in. obszywanie siedzeń na nowo.

Szkoda że nie ma zdjęcia środka więcej może by się coś stwierdziło.

Dziwne że auto ma świeżą instalację gazową i poszło do sprzedaży, może jest kiepska lub kiepsko założona.

Zastanawiam się nad tą tekturą. Może lewy kielich jest tak fatalnie zrobiony że aż go trzeba zakrywać.

Co do rozpórki to nie każde auto które je ma było katowane ale dodajmy do tego niezłe nagłośnienie przyciemniane szybki i może coś przyjdzie na myśl. Nie generalizuję bynajmniej, zastanawiam się tylko i wyłącznie nad tym konkretnym autem

Obszycie siedzeń skórą to wydatek pewnie ok 2500 pln wzwyż. Może zrobione ładnie siedzenia i felgi M3 mają odwrócić uwagę od poważniejszych rzeczy. Może tak a może nie

Opublikowano
A uważacie że cena jest rozsądna ? bo ja nie bardzo. 11500 za 92 rok + koszty rejestracji jak wynika z tablic da nam ok 13500zł. Auto jest dłubane, zarówno blacharsko jak i ten przebieg. Poza tym jak dla mnie to wiejski Tuning.
Opublikowano

Jak dla mnie, moze sie myle ale chyba licznik jest nie od tego modelu bo po pierwsze z tego co widze to kabrio to raczej nie jest a kontrolka "na zegarach" sie znajduje no i jeszcze ta kontrolka od swiec zarowych tez cos nie zabardzo mi pasuje. Z przodu widac ze samochod nieoczekiwanie spotkał sie z czyms. Ja bym chyba raczej sie nie zdecydowal na ten "okaz".

Pozdrawiam

Opublikowano

Totalne druciarstwo i niewarte tych pieniędzy. To co się dzieje z dolotem jest magią, instalacja II gen w tym silniku ma coś z tym na pewno wspólnego,bo gaz II gen nie lubi wilgoci. Obszywanie foteli, zderzak po lifcie...coś to grubym przekrętem trąci....

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

to ze auto ma inny zderzak nie znaczy ze bylo bite ... moze ktos zrobil to ze wzgledów stylistycznych a nie mial kasy na zderzak od m3 a laminatu też klasc nie chcial (oczywiscie nie wiem czy tak bylo ale moglo byc)

(wlasnie dlatego w swojim aucie nie wyminilem nerek na te nowsze bo kazdy mowil by ze byla bita i dlatego to zrobilem)

to ze jest rozpurka to looz ... nie swiadczy wlasciwie o niczym ... ale to ze jest tekturka na kielichu juz za specjalne nie jest ... i sprawa z LPG , po co zakladac jak auto idzie na sprzedaz (no nie wspomne ze instalacja jaka tam siedzi nie powinna tam sie nigdy znalesc)

osobiscie odradzalbym ten egzeplarz

Opublikowano
Co do samochodu to przyjemny ale szyby zbyt trupie (chyba ze ktos sie wstydzil tym jezdzic choc nic nie mowie bo tez mam przyciemnione ale delikatniej :wink: ). Ogolnie mily dla oka gdyby nie to zbyt mocne przyciemnienie ale co jak co nie uwierze ze 320 zje maks 12 litrow gazu... Moja 316 potrafi bez problemu polknac 14 choc umie i zadowolic sie dyszka :) A co do sporu o gaz czy paliwo to jak ktos lubi placic 4,5 zl za kazdy litr benzyny to fajnie, ja wole zaplacic 2 zl za gaz a auto jezdzi mi jak zloto bez uszczerbku dla osiagow a przy okazji stac mnie dzieki tej prostej kalkulacji na dobry serwis i inne przyjemnosc :] Co do przebiegu mozna miec watpliwosci ale takowe mozna miec do kazdego auta ktore nie ma kompletnej ksiazki serwisowej, a ktory z Was ja posiada? :) Pozdrawiam!
Opublikowano

Nikt nie ma rendgena w oczach i jak jest naprawdę to sie nie dowiesz... A

takie gadanie ze jak masz szybę ciemna czy alu koła to katowałeś samochód.

Ogólnie nie polecam Gazu w samochodzie... Pół biedy jak sam zakładasz... Ale kupionego NIE. Pozdrawiam