Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak wygląda nieźle ale cena będzie wysoka. Tylko czemu facet 2 lata auto robi i odrazu sprzedaje? Napewo na tym nie zarobi.
BMW forever!!!
Opublikowano

Dziwne - tyle kasy wpakować samochód, żeby potem go sprzedać - to nie ma najmniejszego sensu - jeżeli faktycznie zrobił to co pisze, to mu się nawet koszt napraw i przeróbek nie zwróci.

Inna sprawa, że auto nie ma ani klimatyzacji, ani poduszek - dziwnie przy tym wygląda pełny komputer.

Opublikowano

auto jak setki innych odpicowane tylko w celu sprzedaży.

Numery części można sobie znaleźć z katalogu i spisać - nie stanowi to żadnego problemu.

Nikt o zdrowych zmysłach nie wkładałby w to auto tyle kasy i sprzedawał za 12 koła papieru.

Jak dla mnie - najlepiej szukać egzemplarzy nieprzerabianych, bez spoilerów, zmienianych lamp i tego typu pierdół.

Opublikowano

Tak jak poprzednik zauważył,tak jak te tylne lampy,nerki,są oryginalne tak i reszta pewnie części.Mam auto z 95r 2,5 l 200.000km prawie przebiegu,grama oleju nie bierze,kto by tam do silnika po coś zaglądał.. :duh: A tu pół silnika nowe.Rozrząd jest dorzywotni praktycznie.Głowica wymieniana(po co).Albo był konkretny dzwon,albo silnik się rozpadł.Bo jakby tuningował,to by pisał przy tych wymianach o kutych elementach silnika,to podstawa tuningu.

Jeśli takie cudo i od fabryki ma 50KM więcej to niech wykres z hamowni pokaże,bo skąd ten wynik.I jeśli jest silnik wyżyłowany ,a nie powzmacniany to zaraz się rozsypie.Podstawa przy tej mocy sprzęgło mieć wzmocnione i szpere,a chyba nic o tym nie pisał.

Ja bym olał to auto.

Opublikowano

z tego co ja zauwazylem to tarcze hamulcowe wygladaja dosc przecietnie, srednica nie odstaje od oryginalu, wiec nie wiem jakim cudem tarcza nawiercana ma byc az 3 razy lepsza od oryginalu. Po za tym auto wyglada dosc badziewnie i tzrebaby sporo pracy zeby cos z tym zrobic, a co do silnika to poprzednik ma racje, wiele widzialem dwu i pol litrowek, ale zawsze na chodzie i niby czemu mialby tam cos robic bez powodu.

Uzyskanie przyrostu macy rzedu 25 proc to calkien sporo i bez turbo jest ciezko, nie wiem czy nawet najlepsze walki, obrobiona glowica i lepszy komputer by do tego doprowadzily.

Osobiscie radze mlodsze 328i lub 323i ktore przy odrobinie szczescia mozna kupic za dobre pieniadze.

Opublikowano

Dokładnie jak piszą koledzy. Supertuning lampami z Allegro. :lol: Toż to profanacja dla BMW lampy a la Lexus. Jak go to podnieca to niech sobie Lexusa kupi. :D

I te szyby pewnie ściemniane folią i xenony pewnie takie że przy kontroli dowód do zatrzymania. Może się mylę ale jak na mój gust auto odpicowane na sprzedaż. Nie ma w nim nic szczególnego. Wypucowane, naklejone jakieś nalepki i zarzucone alusy i tyle. I po kiego grzyba tam pół silnika wymienione? Jak by jakieś mocniejsze części były zakładane to rozumiem ale wymienione tyle bebechów z powrotem na oryginały.

:duh:

A stronę części to każdy może sobie z RealOEM.com wypisać. :norty:

Opublikowano

Silnik m50, czyli bez Vanosa. Brak poduszek, brak klimy... Co do mocy - naprawdę niech pokaże wykres, bo 240 KM to z tego czy też podobnego silnika alpina wykręcała. I to chyba po rozwierceniu. A argument, że części można sprawdzić po numerach, to chyba z kosmosu. Mam kupić auto i je rozkręcić, żeby posprawdzać czy jak? Takie ogłoszenia to ja mijam z daleka. Kwestia "tuningu" jest sprawą indywidualną, ja bym takim autem wstydził się jeździć (durne nalepki i kretyńskie lampy tylne). Jeśli hamowanie jest 3 razy lepsze niż w seryjnym e36, to ile wynosi ta droga hamowania? 14 m? Tak szerokie opony (255) na polskich "drogach" to zaiste, rewelacja, skoro przy 205 w koleinach auto niekiedy wariuje. Nie wspominając o zwiększonych oporach toczenia (osiągi -, zużycie paliwa +). Ogólnie, ogłoszenie imho zalatuje cwaniactwem. Nieuzasadnionym.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gdyby jeszcze 13 zgłoskowcem pisał to Pana Tadeusza przebija... :D

Dodatkowo dzięki wielu sportowym częściom posiada rewelacyjne osiągi

korek wlewu czy co ja się pytam :?: :twisted2:

Pedały nowe wycieraczki za 350 zeta nowe- tylko po to żeby odpicowac! Tak ja uważam. W tym opisie nic konkretów tylko same pierdy- a te części to chyba z pały pisał- komuś chce sie sprawdzić :?: :wink:

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano

witka. ja akurat chce sprzedac swoje kochane bmw. chce zmianieic na bmw e-46 coupe CI, badz tez na e-39 540i. jakby ktos byl chetny to chetnie oddam w dobre rece.

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3071436

pisze tylko tak, bo zalzey mi na czasie, bo ta 540i jest konkretna i wzialbym ja od reki (juz ogladalem), a na coupe e-46 to na poczatku przyszlego roku bym sie zdecydowal na zakup. pozdro @ll

Opublikowano
Ten typ handlarza napisal --budzi respekt-- ale chyba na disko w wiejskiej remizie. Daj sobie spokuj.Szukaj normalnej bryczki.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Silnik m50, czyli bez Vanosa.

to ze ma m50 to nie znaczy ze nie ma vanosa , vanos wyszedl od maraca 1992r i ten silnik ma vanosa tzn. m50 :nienie:

Opublikowano
Zgadza się ja mam M50 i mam VANOS. :wink:
Opublikowano

juz milion razy bylo walkowane o vanosie w m50, owszem wyszedl w 92 ale nie od marca :) ale nie o tym chcialem napisac.

Najbardziej to mi sie podoba ze pisze ze odda w rece komus kogo sobie wybierze a sie zaloze ze jak podjade maluchem zardzewialym i wyloze te 12 kola to z pocalowaniem reki mi go sprzeda. myslalby kto ze ludzie sprzedaja samochody osobom ktore im sie spodobaja. no chyba ze spia na kasie hahahahahaha

Jak dla mnie to ten samochod to zuzel 1 klasa a festyn jakich malo.

Opublikowano
moja jest z kwietnia 92 roku i nie ma vanosa.............. ale kit z tym vanosem. moim zdanie mkoles cos kreci. wystarczy spojrzec na sam styl wypowiedzi kolesia i odrazu mi sie cofa, a co dopiero kupic od niego samochod.
Opublikowano
Silnik m50, czyli bez Vanosa.

to ze ma m50 to nie znaczy ze nie ma vanosa , vanos wyszedl od maraca 1992r i ten silnik ma vanosa tzn. m50 :nienie:

Racja, słowo "czyli" powinno stamtąd zniknąć ;) Co nie zmienia faktu, że ten jednak vanosa nie ma.