Skocz do zawartości

Pakiet connected proffesional zamiast booster idrive 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mogę dodać swojego nip.  Przez co faktura nie moze być zaksięgowana 

Opublikowano

Kupiłem dziś pakiet Connected Professional za 480zł.
Niedawno Connected booster skończył się i z aplikacji My BMW zniknęły zdalne funkcje jak Kamera Zdalna, zdalne zaryglowanie drzwi, zdalne uruchomienie wentylacji itp. 
Po opłaceniu Connected Profesional w My BMW pojawiła się tylko ikona Zdalnej kamery. Myślę sobie wtf. 
Wszedłem ponownie w zakładkę Uaktualnienia dla Twojego pojazdu i pojawiła się tam opcja Zdalne Usługi za 0 zł. 
Dodałem je do koszyka i zapłaciłem 0 zł i wszystkie zdalne usługi wróciły- nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie adnotacja że są na nieograniczony termin ważności. Czyli jak za rok nie wykupię pakietu to te usługi w teorii zostaną. To jest już konkretna promocja 😀

Opublikowano

Wszyscy to mają za darmo, ostatnio sobie to włączyłem w G20 w którym od lat jest stara navi i nic nie było kupowane jak zobaczyłem cenę 0zł, tylko szkoda że nie pokazuje mi spalania tak jak w G11 nie wiem czemu.

Opublikowano
  • Moderatorzy

Poniższe usługi mają nieograniczony czas ważności (przynajmniej u mnie):
- Usługi zdalne BMW
- BMW Digital Key
- Funkcja Remote 3D View
- Teleservices
- Remote Software Upgrade

Przy czym nawet po upływie 3 pierwszych lat (przy zakupie nowego auta dodają na 3 lata abonament na wszystkie usługi) nie kojarzę, aby trzeba było ponownie aktywować, instalować czy coś. Raz jak mieli awarię i wszystkie usługi jakby zniknęły to musiałem w samochodzie wymusić synchronizację usług i tyle (trzeba było wejść do menu i jakąś procedurę wykonać, przysłali maila w tej sprawie).

Opublikowano
2 godziny temu, s0nar napisał(a):

Funkcja Remote 3D View

I mnie w LCI jest to zależne od pakietu connected. Nie jest dostępne na zawsze. 

Po wygaśnięciu pakietu utraciłem dostęp do tej funkcji (nie jest również dostępna do "dokupienia" za 0 jak np. kluczyk czy usługi zdalne).

Ciekawe z czego się to bierze.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ja musze kupic caly paiet tylko i wylacznie z powodu remote 3D viev - alez mnie to wkurza. 

Opublikowano

Jak kupiłem boostera rok temu to użyłem od razu tego remote 3d viewa pierwszy i ostatni raz, nie dość że wszystko mieliło się kilka minut zanim przyszły zdjęcia chociaż stałem koło auta, to jeszcze o jakości VGA CRT 240p. xD

Opublikowano
  • Moderatorzy

8K czy nawet 4K to zdecydowanie nie jest, ale dużo w tym przypadku zależy od oświetlenia. Przy dobrym świetle da się zobaczyć co trzeba. Aczkolwiek też uważam, że w dzisiejszych czasach to powinno być przynajmniej FullHD, jeśli już tak operujemy nomenklaturą telewizyjną. Kiedyś częściej się bawiłem tą funkcją. Przy obecnym aucie w 2,5 roku użyłem jej 3 razy. Wychodzi średnia raz na rok 😄 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupiłem sobie w promocji pakiet connected professional 😀 . Przypomnijcie mi proszę jak sprawdzić w samochodzie czy się zaktualizowało 🤔

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Wejdź choćby w aplikację pogoda.

Opublikowano

Pogoda działa , dzięki  👍😀