Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak średnio bym powiedział...

• Odpowiedzi 832
  • Wyświetleń 45 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

• Świetnie, podoba się dla mnie. Nasze poprzednie generacje będą jeszcze lepiej trzymać cenę, dobra robota BMW! 😇

Opublikowane grafiki

Opublikowano
20 minut temu, rzaba napisał(a):

Jeżeli to prawda, to szkoda nawet komentować jak to wygląda. Na pewno cel w postaci wywrócenia stolika osiągnięty, nie przypomina to coś żadnego BMW w historii i całkowicie jednocześnie zaprzecza wszystkiemu co było.

Edytowane przez Lukas68

Opublikowano
9 godzin temu, rzaba napisał(a):

Touring jeszcze bardziej przypomina najnowszą Astrę 🙄

Opublikowano

Z zewnątrz paskuda, archaiczny desing bez przetłoczeń i jakiegokolwiek "zadzioru".

W środku mimo wszystko i tak chyba najlepiej z niemieckiej trójcy (włącznie z aktualnym G20). Mercedes to trzeszczący plastik i odpust niczym w Licheniu, Audi wcale nie ma lepszych materiałów niż G50 a tafla plastiku za kierownicą gdzie ekran zajmuje chyba mniej niż 50% całości wygląda tragicznie i dużo bardziej trafia do mnie ten wynalazek od BMW z listwą pod szybą, a G20 po liftingach też materiałami i spasowaniem nie rozpieszcza + stylistycznie bardzo widać upływ czasu.

Gdybym miał kupować teraz kombi i nie oczekiwał rakietowych osiągów to kupiłbym V60.

Gdybym miał kupować sedana i jeszcze mniej zależałoby mi na osiągach to poczekałbym na nowego Lexusa, ewentualnie mocno "przekalkulowałbym" oczekiwania, przekonał do nadwozia kombi i kupił V60.

Opublikowano
48 minut temu, poczatkujacygrajek napisał(a):

Z zewnątrz paskuda, archaiczny desing bez przetłoczeń i jakiegokolwiek "zadzioru".

W środku mimo wszystko i tak chyba najlepiej z niemieckiej trójcy (włącznie z aktualnym G20). Mercedes to trzeszczący plastik i odpust niczym w Licheniu, Audi wcale nie ma lepszych materiałów niż G50 a tafla plastiku za kierownicą gdzie ekran zajmuje chyba mniej niż 50% całości wygląda tragicznie i dużo bardziej trafia do mnie ten wynalazek od BMW z listwą pod szybą, a G20 po liftingach też materiałami i spasowaniem nie rozpieszcza + stylistycznie bardzo widać upływ czasu.

Gdybym miał kupować teraz kombi i nie oczekiwał rakietowych osiągów to kupiłbym V60.

Gdybym miał kupować sedana i jeszcze mniej zależałoby mi na osiągach to poczekałbym na nowego Lexusa, ewentualnie mocno "przekalkulowałbym" oczekiwania, przekonał do nadwozia kombi i kupił V60.

Kolega niedawno odebrał nowe v60. Wygląda ciągle klasycznie, elegancko i solidnie przy tych "wybrykach" które prezenduje obecnie niemiecka konkurencja. Szkoda że nie zrobili lifta v60 (tak jak xc60) bo ten samochód nadal świetnie by się sprzedawał. Niestety obecnie trzeba iść na wiele kompromisów przy v60 bo multimedia są przestarzałe, brak napędu AWD, okrojone opcje wyposażenie itd. Ciekawe czy Volvo sie już podda w tym segmencie.

Opublikowano

V60 to stary model... jeszcze starszy niż G20/21. Żadna konkurencja dla G50. Nie wspominając o takich rzeczach jak napęd FWD, słaba gama silników benzynowych, czy elektroniczne ograniczenie prędkości do 180 km/h. To nie jest samochód dla petrolheadów.