Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
najprościej to sprawdzic VIN tego auta, który powie o nim wszystko...

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
Z tego co mi sie wydaje kolor ten jest orginalny z palety BMW w owym czasie :wink: a tak wogole to w wersji indiwidual to cyba mozna bylo miec kolor jaki sie chce nawet rozowy :mrgreen:
moje modele
Opublikowano
Znam ten komis i będę tam jutro przejeżdżał, jak ktoś jest zainteresowany mogę wydać wstępną opinię
Opublikowano
Od razu widac, ze po dzwonie. Zobacz przod z lewej strony jest nizej macha. Bagaznik na 100% malowany. Ja jestem juz pewien, ze to kupa zlomu :).

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

nie to nie ogladajcie :) bo faktycznie coś było robione z ta klapa.

Mam na oku druga (dla brata bo sie napalił) i tez jezeli ktos mieszka w Szczecinie to czy moglby zerknac na http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1764732 i odpisac mi na priv gdyz jazda z Wrocławia do Szczecina na darmo mi sie nie oplaca.

Z gory dzieki.

Opublikowano
Od razu widac, ze po dzwonie. Zobacz przod z lewej strony jest nizej macha. Bagaznik na 100% malowany. Ja jestem juz pewien, ze to kupa zlomu Smile.
super :) powiedz mi ktore auto w tym rocznku nie miało nic malowane ??? nawet lusterka ?
jak ja kocham m-powery !!
Opublikowano
Od razu widac, ze po dzwonie. Zobacz przod z lewej strony jest nizej macha. Bagaznik na 100% malowany. Ja jestem juz pewien, ze to kupa zlomu Smile.
super :) powiedz mi ktore auto w tym rocznku nie miało nic malowane ??? nawet lusterka ?

No akurat sam osobiscie mam kumpla, ktory jezdzi e39 523 z 96 roku i niegdy nic nie mial malowanego, tylko raz sobie spolerowal. Co ty mi tu za bzdury gadasz. Jest pelno aut niemalowanych i bezwypadku. To niebieskie badziewie to kupa zlomu z tej auckji. Jak Ci mowie to uwierz. I jeszcze slabo pomalowane. Teraz chce sprzedac za marne grosze a i tak ma problemy. Pewnie po przejazdzce zawieszenie okaze sie sprawne w 15 %. Aha a apropo malowania. Moj kolega rok temu sprowadzil e34 z 1994 roku, i jest zueplnie bezwypadkowa. Lakier juz troche matowy, ale jak sie go spoleruje to bedzie git.

Opublikowano

Byłem oględałem :)

Auto w idealnym stanie...

pod warunkiem, że komuś nie przeszkadza, że skóra jest dermą i to podartą, że auto z fabryki wyjechało kremowe, że było taksówką i ma dziurę w resce rozdzielczej wielkości telewizora 10 calowego, że nie ma elementu bez korozii.

To jednak nie ma znaczenia, najważniejsze jest to, że cena w aukcji jest niższa od komisowej o 2000 tys zł. OKAZJA

PS szyby oryginalne, elementy proste - mogła kraksy nie mieć

Opublikowano
Z tym idealnym to żart oczywiście. Ja bym jej nie kupił. Cena mówi wszystko, a oglądałem tylko z zewnątrz.
Opublikowano
Z tym idealnym to żart oczywiście. Ja bym jej nie kupił. Cena mówi wszystko, a oglądałem tylko z zewnątrz.

Co znaczy, ze cena mowi wszystko? Tzn. jest tak niska, ze wiadomo, ze to szmelc ? Przynjamniej ja tak mysle.

Opublikowano
Ta beemka z włocławka widać że robiona bo przecież nikt nie wymienia kierownicy , żeby nie mieć poduchy.A o tej ze szczecina nie można duzo powiedzieć poza tym że wizualnie źle nie wygląda.Bierz pod uwagę że w środku welur , oraz że nie ma alumków( a to baaardzo ważne).Cena przyzwoita jak na ten rok.
Podjechali ułani pod okienko beemką siódemką.
Opublikowano
Ta beemka z włocławka widać że robiona bo przecież nikt nie wymienia kierownicy , żeby nie mieć poduchy.

Hmm ale poduszka tam raczej jest. Ja akurat kierownicę wymieniłem na M-kowską bez airbagu bo miałem taki "ładny", duży czteroramienny ster...

Opublikowano

Co znaczy, ze cena mowi wszystko? Tzn. jest tak niska, ze wiadomo, ze to szmelc ? Przynjamniej ja tak mysle.

Dokładnie, uważam, że diesel z 1998r powinien być droższy... jeśli jest w bardzo dobrym stanie.

Podkreślam jeszcze raz. To auto nie jest tragiczne, widziałem gorsze, ale jak już napisałem jest to zaadoptowana taksówka na cele cywilne.

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/item135579449_bmw_525_tds_1998_warto_super_cena.html

Chodzi mi o to czy był taki kolor nakładany na te auta czy właściel piszac ze bezwypadkowy kłamie ukrywając że auto było dzwonione i pomalowane na nowy lakier ?

to jest auto po taryfie lub po radioli i widać to na pierwszy rzut oka :duh:

moim zdaniem jest przemalowana - a wcześniej miała na 90% kolor budyniu :?

sądze tak po wnętrzu :

- tapicerka nieoryginalna - taka za bardzo skajowa jak na beemke i inaczej szyta.

- tylne wygniecione fotele - przez gąbke przebija sie już stelaż

- przetarty mieszek ręcznego

- pokrowiec na jak znam życie wymęczonej zdrowo kierownicy

...... i gwoździk programu - zaślepka po radiostacji po lewej stronie kierownicy.

Pozdrawiam!

Tomek

Opublikowano

Brat z braku laku i zazdrości do mojej buni rozgląda się też za kombiakiem stąd kolejna sprawa:

Czy ktoś oglądał to auto ?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1729527

dzwoniłem do faceta, zaklina się w kamień że bezwypadkowa, nie ma książki serwisowej ale ma 2 kluczyki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta pierwsz którą pokazałeś to przecież jakaś porażka - BMW w takim kolorze - to jakby kupić różową...- feeeeee

Ten ostatni link już nie najgorszy...ale moja rada - daj sobie spokój z dieslami z tego roku - ma bank mają po 300-400 tys. w niemczech ludzie furmami z dieslem robią min. 50 tys. rocznie... - płacą większe podatki za diesla i w ogóle - dlatego różnica w paliwie i kilomtrey jakie walą muszą nadrobić cenę tych opłat i zakupu diesla....Kup sobie ładną benzynkę w tych latach, najlepiej z większym litrażem niż 2.0 i będziesz się cieszył prawdziwą BMW....

http://www.skredyt.pl/projekty/bmw.jpg
Opublikowano
ja wlasnie wrocilem z niemiec i jednak z benzyna przyjechalem.. za tdsami w tej cenie radze w ogole sie nie ogladac w niemczech za dobrego tdsa z tych lat trzeba troche dac a te tansze to same szmelce z cofnietymi licznikami.. tam sie juz robi tak samo jak u nas sam sie przekonalem... a samochod w koncu kupilem w salonie BMW zrobili mu darmowy przeglad w serwisie przed wyjazdem wiec w miare spokojnie nim przyjechalem..