Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matowa folia na ekran, powłoka na skóry, można również folię na dekory + panel centralny na tunelu. Dodatkowo progi w folii (zwłaszcza przy dzieciach).

• Lubię to 1
Opublikowano

A czy ktos naklejal takie akcesoryjne ozdobne czarne pasy z folii matowej M z boku auta (sa pasy na drzwi na dole i na progi)? Jak to sie sprawdza? Trwale to? Widzialem to na bialym x5 i fajnie wyglada. Naklejal ktos na ciemnym (TB)? Ma ktos zdjecia?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

WIdziałem tylko na białym - kwestia gustu. Na ciemnym lakierze, jak np. Tanzanite, nie będzie widać tych pasów, więc chyba szkoda kasy...

A odpowiadając na pytanie o zabezpieczenia w środku - ja nie robiłem nic; dobre kosmetyki do skóry i tyle

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moje auto gotowe - folia położona i pokryta ceramiką. Jutro dzień na wyschnięcie, w niedzielę odbiór. Zdjęcia takie sobie, ale mnie i tak cieszą 😄

WhatsApp Image 2024-12-20 at 21.59.47 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-12-20 at 21.59.47 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-12-20 at 21.59.47.jpeg

WhatsApp Image 2024-12-18 at 13.59.21.jpeg

• Lubię to 2

Opublikowano

Osz w morde!😀 mój spec, tez 60i Tanzanite, tylko felgi wzialem czarne 22 (te Twoje mam na zime, ale jest zima wiec moze masz podobnie😀). Po odbiorze tez robie full ppf i ceramika. Dobre foto!

• Dziękuję 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to są koła zimowe 😄

na lato mam 22"

• Lubię to 1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i mamy to. Jest pięknie

WhatsApp Image 2024-12-22 at 14.56.23.jpeg

• Lubię to 5
  • Dziękuję 1

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, Marchall napisał(a):

Folia Octagon PPF czy XPEL Ultimate Plus. Ktoś podpowie ktora lepsza? Mi to kompletnie nic nie mowi

Jeden pies, obydwie już nie są na tym poziomie co kiedyś  😉

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 16.01.2025 o 15:28, Marchall napisał(a):

Folia Octagon PPF czy XPEL Ultimate Plus. Ktoś podpowie ktora lepsza? Mi to kompletnie nic nie mowi

XPEL to chyba taki wytyczający poziom?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Okay. Niech będzie

Opublikowano

Czy ktos przyciemnial lekko przednie szyby boczne zeby nie bylo takiego odciecia vs tylne? W PL chyba mozna przyciemnic max do 70% przepuszczalnosci. Szyby przednie x5 sa juz nieco fabrycznie przyciemnione, ale ktos wie ile %?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
9 godzin temu, Marchall napisał(a):

Czy ktos przyciemnial lekko przednie szyby boczne zeby nie bylo takiego odciecia vs tylne? W PL chyba mozna przyciemnic max do 70% przepuszczalnosci. Szyby przednie x5 sa juz nieco fabrycznie przyciemnione, ale ktos wie ile %?

Ja przyciemniałem wszystkie boczne (przód/tyl) i szybę w klapie bagażnika. Nie robiłem tylko przedniej - z obawy o uszkodzenie jakiejś elektroniki, gdyby nie daj Boże jakaś woda dostała się w zakamarki deski rozdzielczej 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, maciek_w napisał(a):

Ja przyciemniałem wszystkie boczne (przód/tyl) i szybę w klapie bagażnika. Nie robiłem tylko przedniej - z obawy o uszkodzenie jakiejś elektroniki, gdyby nie daj Boże jakaś woda dostała się w zakamarki deski rozdzielczej 

Sprawdzales tematu legalu, przepuszczalnosci swiatla? W sensie zeby sie nikt nie dopier…?  Mowie o przednich

Edytowane przez Marchall
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nic nie sprawdzałem. Wziąłem folię o najmniejszym stopniu przyciemnienia, za to z blokerem UV. Jest dobrze

• Dziękuję 1