Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie warto bo podstawowa pseudo skóra to lipa jsk stać Cię na obszycie całego auta w indyvidual to brać :mrgreen:

Co do swojego wybrałeś? :)

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie warto bo podstawowa pseudo skóra to lipa jsk stać Cię na obszycie całego auta w indyvidual to brać :mrgreen:

Zawsze można coś dopłacić ale pytanie czy warto :D wiemy jak jest teraz, w chwile zamykają biznesy :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zawsze można coś dopłacić ale pytanie czy warto :D wiemy jak jest teraz, w chwile zamykają biznesy :D

Ja mam standard, fotele m, konfig na 330k.t :mrgreen: o.i tak za grubo na mnie będę zupki chińskie jadł...

male-bmw-2.png
Opublikowano

Ja mam standard, fotele m, konfig na 330k.t :mrgreen: o.i tak za grubo na mnie będę zupki chińskie jadł...

Standard czyli te zwykle z pakietu m? Czy sportowe m?

Ja rzucę iqosy :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Standard czyli te zwykle z pakietu m? Czy sportowe m?

Ja rzucę iqosy :D

Zwykle, zwykle

male-bmw-2.png
Opublikowano
Dostęp komfortowy nie, za dużo znajomych mam w.... I wiem jsk wygląda zniknięcie auta....

Elektryczna klapa w sedanie po co?

Otworze z pilota a różni się tym że wcisnę guzik i się zamyka, ja leniem nie jestem sport od zawsze i nawet mi przez myśl nie przeszło że zamiast trzasnąć klapa ręka mam wcisnąć guzik i sama się zamknie, moze za 20 lat hehe

Jak sobie przypomne ile razy już szedłem z czymś w rękach i nie mialem jak otworzyć bagażnika to ja tam wole te 2k wydać i mieć ten bagaznik.

Otwieranie bagażnika nogą jest w standardzie i nie trzeba do tego dopłacać :) dopłacasz 2k do automatycznego zamykania bagażnika.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Elektryczna klapa w sedanie po

Otwieranie bagażnika nogą jest w standardzie i nie trzeba do tego dopłacać :) dopłacasz 2k do automatycznego zamykania bagażnika.

Chyba nie do końca, jsk to. Otwarcie jest w standardzie

male-bmw-2.png
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
W Europie już od 2020 brzmi gorzej a teraz pewnie będzie jeszcze gorzej.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To co trzeba jest.

Zastanowiłbym się nad tymi czerwonymi zaciskami jednak do tanzanit chyba nie bardzo.

No i tapicerka koniecznie:

6540 zł

Vernasca Mokka skórzana z dekoracyjnym obszyciem

lub jakas mokka coś w bronzie toffi będzie mega.

6000 przy takim aucie to już nie jest kwota musi być fajny kontrast lakieru który jest piękny z ładną skórą.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Te felgi aż gryza w oczy, czarne byłyby piękne, ale to rzecz gustu, tak samo jak skóry których od czasów małolata i w140 nie lubię, tam była skóra a teraz na obszycie całego auta individual z 30k to lekka przesada, chyba że ktoś ma worek kasy to pewnie ze dobry pomysł

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fakt felgi powinny być ciemniejsze ale nie czarne lub grill jasny żeby do czegoś nawiązywały.

Skóra nie musi kosztować 30k wystarczy opcja za 6 lub najlepiej 11tyś co po rabacie będzie 5 lub 9 przy całym aucie to pryszcz a lekki brąz lub pomarańcz w środku przy tanzanicie zrobi robote i musi tu być. W 320d można odpuścić ale nie w M340 jeszcze tanzanite.

Opublikowano
Brzmienie wydechu 2021 M340i vs 2020 M340i.

Ciekawe czy w wersji europejskiej też będzie zmiana na gorsze :(

https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1771617

Będzie gorzej i to o wiele norma euro 6+ zrobi swoje...od 2025 euro 7 zabije już prawdziwą motoryzacje na amen...zostaną same prądnice i kosiarki :mad2:

Opublikowano

Dzięki za opinie.

co do czarnych felg jakoś nie mogę się przekonać.

Zostały mi czarne nie używane nówki 18 cali 796m z 330i na zimę ,a te dedykowane do 340i letnie 19 cali jakoś mi podchodzą,zresztą koła mogę zawsze zmienić :D

Tapicerka czarna po prostu najbardziej mi pasuje,jeszcze pomyślę nad tym.

Zrezygnowałem z adptacyjnego zawieszenia. W 330ix miałem i trochę dudniło.

Mam nadzieję ,że nie bedzie zbyt twardo bez tej opcji.

89fd7c4724419b3am.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki za opinie.

Zostały mi czarne nie używane nówki 18 cali 796m z 330i na zimę ,a te dedykowane do 340i letnie 19 cali jakoś mi podchodzą,zresztą koła mogę zawsze zmienić :D

Jakie miałeś ogumienie z tyłu 225 czy 255? W tych zimowych?

Nowe nie zakładane?

Napisz na priv jaki rozmiar, jakie województwo i ile byś za nie chciał?

male-bmw-2.png
Opublikowano
Dzięki za opinie.

Jakie miałeś ogumienie z tyłu 225 czy 255? W tych zimowych?

Nowe nie zakładane?

Napisz na priv jaki rozmiar, jakie województwo i ile byś za nie chciał?

Zimowe mam rozmiar przód tył 225,ale złe mnie zrozumiałeś zostały mi one z niedawno roZbitej g20 330i i chce je zostawić do 340i ( mam nadzieje ze wejdą z pakietem mtechnology).

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Ja mam podwozie M i jest bardzo twardo wg mnie. Na dobrych drogach miód ale np Wrocław, gdzie mieszkam, to jest jak po bombardowaniu.

Muszę w takim razie dobrze przemyśleć czy nie domowic adaptacyjnego dzięki za info .

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Najlepiej się przejedź oboma konfiguracjami. Podobno adaptacyjne myszkuje. Jest tu nawet jakiś wątek na forum o tym.

Adaptacyjne miałem w g20 330i ,wątek na forum znam dobrze wiec dlatego właśnie chciałem z niego zrezygnować ,ale skoro mam gubić potem zeby na drodze to faktycznie muszę się przejechać autem na podwoziu M.

89fd7c4724419b3am.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jestem ciekawy twojej opinii o adaptacyjnym możesz coś więcej napisać?

Mi w bmw zawsze najlepiej.jeździło się na zwykłym zawieszeniu m pakiet. Czy to F32, F36 czy F10 było sztywniej ale auto prowadziło się rewelacyjnie. Aptacyjne np w F10 czy F13 jak miałem to nie dość że zawsze było słychać któryś amortyzator to auto dziwnie się prowadziło słabo było czyć drogę.

W G20 nie miałem okazji ale będę musiał potestować.

Opublikowano
Jestem ciekawy twojej opinii o adaptacyjnym możesz coś więcej napisać?

Mi w bmw zawsze najlepiej.jeździło się na zwykłym zawieszeniu m pakiet. Czy to F32, F36 czy F10 było sztywniej ale auto prowadziło się rewelacyjnie. Aptacyjne np w F10 czy F13 jak miałem to nie dość że zawsze było słychać któryś amortyzator to auto dziwnie się prowadziło słabo było czyć drogę.

W G20 nie miałem okazji ale będę musiał potestować.

Jest dokładnie tak jak piszesz .

G20 było pierwszym autem ,w którym miałem adaptacyjne zawieszenie .

Co do sztywności nie miałem zastrzeżeń ,oczywiście jak ustawiłem na tryb sport/sport plus było jeszcze twardziej.

Na adaptive było prawie tak samo jak na comfort ,ja generalnie nie odczuwałem różnicy i tak jak napisałeś praca amortyzatorów była słyszalna plus troche „gumowe”prowadzenie .

Pomimo to jeździłem najczęściej na adaptive (brak sztucznego dźwięku z głośników).

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Polecam adaptacyjne zawieszenie - mam takie w M340d i uważam, że jest świetne. Też miałem dylemat przy konfigurowaniu auta, ale nie żałuję podjętej decyzji.
Opublikowano (edytowane)
Polecam adaptacyjne zawieszenie - mam takie w M340d i uważam, że jest świetne. Też miałem dylemat przy konfigurowaniu auta, ale nie żałuję podjętej decyzji.

NarciarzSL, czy miałeś okazję przejechać się M340 bez adaptacyjnego dla porównania ?

Edytowane przez rkmi09
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17