Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A dlaczego nikt nie pyta właściciela jakie ma zawieszenie?

Sam powinien podać dokładny opis swoich amorków, zawieszenia :norty: :norty:

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A dlaczego nikt nie pyta właściciela jakie ma zawieszenie?

Sam powinien podać dokładny opis swoich amorków, zawieszenia :norty: :norty:

Może właściciel nie wie ze w BMW mamy kilka rozwiązań z zawieszeniem dlatego tez nie pyta.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Zawieszenie służy do codziennej jazdy, ma być mniej więcej takie, jak wyjechało z fabryki, może ewentualnie pokuszę się kiedyś o sprężyny z 3cm krótsze, ale i to uzgodnię z Wami na forum.

Nie mam zielonego pojęcia, o jakie rodzaje Wam chodzi. Jest to bmw E46 z 2001 roku przed liftem.

Opublikowano

ale e46 z fabryki wyjeżdzało na kilku rodzajach zawieszenia, różnią się amory, czasem sprężyny, czasem nawet wahacze :D

rozkoduj VIN.

szukam
Opublikowano

Ja kupilem z czescidobmw Bilstein B4 + Poduszki HD Meylle. Mam nadzieje ze wymiana w sedanie bedzie dosc prosta i pod garazem da rade jakos to ogranac :)

Dam znac jak sie spisuja. Ciekawe czy juz byly wymieniane przed 300 000 km przebiegu :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja kupilem z czescidobmw Bilstein B4 + Poduszki HD Meylle. Mam nadzieje ze wymiana w sedanie bedzie dosc prosta i pod garazem da rade jakos to ogranac :)

Dam znac jak sie spisuja. Ciekawe czy juz byly wymieniane przed 300 000 km przebiegu :)

Wymiana Tylnego amora jest prosta odkręcasz 3 sruby i wychodzi z poduszka amortyzatora

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Witam. Mam zamiar obnizyc bmw bo troche koza jest. Obnizyc chce na seryjnych amorach i tu pytanie ile max mozna obnizyc? 40mm? mam do wyboru:

1. eibach sportline 50/30 http://allegro.pl/bmw-e46-sprezyny-eibach-sportline-nisko-i-markowo-i3228314528.html

2.MTS 40/20

3.jamex 50/30

4. eibach 30/20

Przeswit miedzy opona a nadkolem to :\

przod: 5cm

tyl. jakies 2.5cm

Jak opcja bedzie najlepsza mi pasuje nr.1 ale nie wiem czy amory wytrzymaja? lub MTS???

Opublikowano

bierz sportline

z ofiecjalnej www eibacha ile kosztują ?

rok temu z przesyłką były za 480zł

bierz eibachy mam i polecam !! weitec żółte słabo glebią

przejeżdziłem zime, której sie obawiałem... momentami na osiedlowych ulicach robiłem za pług ale kupiłbym je drugi raz !!

sport line za mało glebi !

tylko sportline !

Opublikowano
Jeżeli chodzi o obniżenie przedniej osi poniżej 40mm to gwarantuje, że seryjny amortyzator długo nie posłuży i prędzej czy później ALE wyleje. Tył jak najbardziej OK.
Opublikowano
5. H&R -35mm/20mm :D
:cool2:

http://images37.fotosik.pl/1544/999c07eec7c83e1amed.jpg

Potrzebujesz klucza do blokowania wału korbowego M47 / M47N... mam taki! NOWA CENA 120zł!

Amsoil AFL + Archoil AR9200

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam kasy człowieku auto idzie do sprzedania :duh:

A ktoś montował MEYLE ?? sworznie dobre robi....

a jak jest z amortyzatorami tej niemieckiej firmy ??

Opublikowano
Witam. Mam pytanie odnośnie amorów. Moje 330 d jest prawdopodobne obniżone. W aucie mam czerwone sprężyny i przyszedł czas na wymianę amorków z tyłu i z przodu. Do tej pory z tego co widziałem były tam olejowe sachsy zapewne oryginalne. Moje pytanie jest następujące. Jakie amorki tam wrzucić? Co możecie polecić?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To ile tak w ogóle kosztuje komplet tych oryginalnych amorów Mtechnik?