Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,

Co do rabatu jest łącznie na poziomie 17% odbiór auta wrzesień 2020.

pozdrawiam

Paweł

Do produkcji -20 na telefon.

Na stokach same golce lub kombi.

Gdzie taki rabat? Mi się udało -15

Opublikowano

No to mu odpowiedziałeś kolego FUX :D

Podajesz że na tel rabat -20 a potem doprecyzowujesz, że może być zmiana na 3.... wiadomo, że będzie zmiana na plus albo na minus :mad2:

Opublikowano
@pawell11 Witaj :) czym jeździsz obecnie ?[/quot

Obecnie Mercedes CLA SB 220 benzyna

co do rabatów zależy jak kto mówi i słyszy się "do 20%" spokojnie, a wychodzi co innego, co do mojego patrząc na to co wyszło katalogowo a finalnie to jestem zadowolony :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wyliczyli mi pakiet ubezpieczenia dealerskiego na poziomie 3,3 % ! , poza dealerskim o 200 złtaniej tylko :( jak u Was ?
Opublikowano
wyliczyli mi pakiet ubezpieczenia dealerskiego na poziomie 3,3 % ! , poza dealerskim o 200 złtaniej tylko :( jak u Was ?

Jest ok, ja mam auto używane w leasingu i ubezpieczenie dealerskie wychodzi jakieś 7%

Opublikowano
Zamówiłem wczoraj auto do produkcji g20 330i. Dostałem dużą zniżkę (23%) - podpadłem pod flotę. Orientujecie się jak to jest teraz z czasem produkcji/dostarczenia auta klientowi?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakby ktoś w Poznaniu szukał to też zapraszam na priv, też mam wydeptaną ścieżkę do bardzo dobrego handlowca u najlepszego dealera w Wlkp, co najważniejsze - daje najlepsze rabaty :8)

Poproszę o więcej informacji na priv

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zamówiłem wczoraj auto do produkcji g20 330i. Dostałem dużą zniżkę (23%) - podpadłem pod flotę. Orientujecie się jak to jest teraz z czasem produkcji/dostarczenia auta klientowi?

Poproszę o namiar na handlowca na priv

male-bmw-2.png
Opublikowano
Jakby ktoś w Poznaniu szukał to też zapraszam na priv, też mam wydeptaną ścieżkę do bardzo dobrego handlowca u najlepszego dealera w Wlkp, co najważniejsze - daje najlepsze rabaty :8)

Poproszę o info na priv :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ktoś może się podzielić jaki procent można uzyskać do g20 w zamówieniu z konfiguratora? Są powtarzalne oferty na 20%, ale czy da się więcej? Rocznik 2019r rabat 28%, ale sam świadkiem, że można dostać i 33% na drogich egzemplarzach, tylko niestety rocznik 2019r już wyprzedany.
Opublikowano
Ktoś może się podzielić jaki procent można uzyskać do g20 w zamówieniu z konfiguratora? Są powtarzalne oferty na 20%, ale czy da się więcej? Rocznik 2019r rabat 28%, ale sam świadkiem, że można dostać i 33% na drogich egzemplarzach, tylko niestety rocznik 2019r już wyprzedany.

Podpinam się pod pytanie. Mam skonfigurowaną 330i xDrive za około 250k zł i max co udało mi się znależć rabatu to 20% u brokera. Planuję kupno na przestrzeni 3-4 miesięcy.

Opublikowano

Jeśli macie jakiegoś dobrego brokera, do którego warto uderzyć z zapytaniem o ofertę to poproszę o kontakt.

Skonfigurowałem 320i w M-Pakiecie na 220tyś PLN przy moim max budzecie 165k (rabat wychodzi 25%).

Przeglądając wasze opinie na forum, widzę, że będzie bardzo ciężko, ale nie niemożliwie... warto próbować :)