Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ładna felga tylko szerokość jednakowa, doradzał bym znaleźć cos z szerszego do tylu, typowo dla aut tylnonapedowych. No i te wiercenia na rożne rozstawy, trochę nie pasuje. Ogólnie wzór ładny .
Opublikowano
Nie koniecznie oryginalne BMW. Można poszukać jakiś innych firm produkujących felgi: BBS, ASA, Schnitzer, OZ, Dotz itp. Nie wierzyć, że felgi kosztujące 1500 zł/kpl. nowe będą super. Będą gięły się jak plastelina. Chyba, że jeździsz po bardzo dobrych drogach to może przetrwają. Kupiłem swoje auto na chińskich felgach... nie chciałbyś widzieć stanu tych felg. Teraz mam ori BMW styling 32, ciężkie ale twarde :)
Opublikowano
Nie koniecznie oryginalne BMW. Można poszukać jakiś innych firm produkujących felgi: BBS, ASA, Schnitzer, OZ, Dotz itp. Nie wierzyć, że felgi kosztujące 1500 zł/kpl. nowe będą super. Będą gięły się jak plastelina. Chyba, że jeździsz po bardzo dobrych drogach to może przetrwają. Kupiłem swoje auto na chińskich felgach... nie chciałbyś widzieć stanu tych felg. Teraz mam ori BMW styling 32, ciężkie ale twarde :)

Popieram Kolege to są felgi no name i jedna dziura i ich nie ma W dodatku 17 za 1600? i to new sam masz odpowiedz za Nowe 17 musiałbyś dać około 2500 żeby były w miare trwałe ..Zdecydowanie odradzam made in china

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem takie cuda bez nazwy. Schodził klar jak z psiego zadu. Nie można było dotknąć, bo się zaraz materiał utleniał.