Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hej co Wy na to?? spotkac sie kiedys wieczorkiem w wawie gdzies na parkingu naszymi E90:)

pomysł spotkania ok, tylko ja już się nie łapie z moją e91;)

a tak poważnie to wszystko ok tylko pora roku nie sprzyjająca rozmowom i lansowaniu fur:)

wiosna czy lato ok, teraz już jest nie za przyjemnie a będzie tylko gorzej.

Opublikowano

Ja tam się pisze jeśli mi termin przypasi :cool2:

Choćby na sesje zdjęciową i kilka rundek wieczorem po mieście ;)

virus by Masters - 190km, 395Nm
  • Moderatorzy
Opublikowano
Nurek, w wypadku regionalnych zlotow BMW bez sprecyzowania na modele tak, ale mysle, ze w tym wypadku wlasnie tam ten watek ma sens. Podobnie jak zloty 'zetkowe' w dziale Z, wygodniej sie umawiac. Przenosze z powrotem :)

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Jestem i ja. Niech ktoś rzuci jakieś hasło - może jakiś parking centrum handlowego żeby ewentualnie na łeb nie kapało. Bemowo jest spoko, Wola Park - ewentualnie jakiś placyk. Może czwartek wieczorem - bo piątek bardziej imprezowy ;)

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano
dzieki:) takze tak mysle jak ktos wchodzi tu na forum i interesuja go E90 i inne to wchodzi automatycznie tutaj:) dzieki admin:) i zapraszamy na nasz maly zlot:)
Opublikowano
Jestem i ja. Niech ktoś rzuci jakieś hasło - może jakiś parking centrum handlowego żeby ewentualnie na łeb nie kapało. Bemowo jest spoko, Wola Park - ewentualnie jakiś placyk. Może czwartek wieczorem - bo piątek bardziej imprezowy ;)

hejj ja jestem jak najbardziej za moze byc czwartek i pasuje mi wola park:) co Wy na to??

Opublikowano

hej, ja również bardzo chętnie podskocze swym e91 ;p

najlepiej czwartek, bo piatek to już długi weekend...

proponowałbym coś w centrum aby każdy miał połowicznie i coś zadaszone aby się na głowę nie lało :)

pozdrawiam

jacek

Opublikowano
...jak najbardziej jestem za ... byle pod dachem na wszelki wypadek :wink: