Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz enty panowie z forum dubaru pokazują że są "PRAWDZIWKAMI"

Kierowcy bmw są dla forumowiczów subaru teamtem żartów od kiedy pamiętam.

Oto przykładowy link

http://www.subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=104206

Oto przykładowy cytat

"hehehe ja idac dzisiaj ulicami szczecina zwrocilem uwage na 2 BMW, jedno, nowa seria 3 malo mnie nie rozjechala zmieniajac pas na przejsciu dla pieszych, drugie, stara seria 5 skrecila w lewo z pasa do skretu w prawo, przejezdzajac tym samym przed maska 4 ruszajacych samochodow, po czym objechala rondo wyjac silnikiem, piszczac oponami i stajac co parenascie metrow bokiem, i kto mi powie ze to nie jest marka dla dresow..."

Bez komentarza

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"BMW i Mercedes to dla dolarowców jest jednak wielki lans....

No i najważniejsze....BMW ma gorsze Forum "

taaaa....forum posiadaczy kosiarek do trawy ....pewnie od grania w Colina 5 im sie w główkach poprzewracało.

Ale na forum Audi tez nas nie lubią..

pamietam jak czytałem topic załozony przez Drakula..

http://forum.audiklub.pl/viewtopic.php?t=26513&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

jeden z cytatów-"Moja opinia o BMW Klubie Polska pozostaje niezmienna , podobnie jak o poziomie dysput na ich forum ... żenada."

Opublikowano
Gdy zakładałem gaz we Wrocławiu wystarczyło że podjechałem i panowie zobaczyli czym. Nie obyło się bez złośliwych uwag i uśmieszków odnośnie kierowców bmw i ogólnie samochodów bmw. Nie zgadniecie czym jeździ właściciel tego warsztatu :D SUBARU IMPREZA WRX STI. Przy każdej rozmowie chcieli mi udowodnić jakie żenujące osiągi ma 328 i wogóle to wóz drabiniasty. Dzwine jakoś że posiadacze bmw nie krytykują kierowców innych aut. Powód jest prosty MY NIE MAMY KOMPLEKSÓW
Opublikowano
każdy leczy kompleksy jak umie najlepiej :lol:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

dokładnie. Poza tym my nie mamy pod maską suszarek do włosów ze śmigiełkiem , więc nie musimy na kazdym kroku niczego sobie ani innym udowadniac.

A kolezków z STI zapraszam na autostrade. Tylko zeby im spoilery nie poodpadały.

He he slyszalem, że na polski rynek mają być specjalne wersje BMW, ze szklanymi drzwiami, żeby było lepiej widać dres

a ja słyszałem ,ze z tych mydelniczek , które odpadają na testach jakosci sie robi nadwozia S(u)BARU do BARU

i jesli kierowca sie wykarze w STRITREJSINGU i ma 100 KILLÓW zdobytych na BMW to dostaje firmową czapeczke :duh: :duh: :duh:

nie moge czytac takich rzeczy bo mnie cos strzela ( nie powiem co ).

Opublikowano

To jest socjologiczne ciekawe zjawisko, iż marka BMW budzi tak wielkie emocje wśród użytkowników innych marek.. jak w/w Subaru, czy Audi..

Czy my na forum zawracamy sobie głowę jakąś Toyotą, czy Subaru?

To chyba dlatego iż mamy swoje Beemki i nic nam więcej do szczęścia nie potrzeba ;)

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano
Pulkownik Zuber ma racje. Oni nam najzwyczajniej zazdroszcza i lecza swoje kompleksy krytyka nas. Czy na naszym forum byla kiedys obgadywana jakas inna marka :?: Nie, a chlopki z subaru niech sobie wsiada do tych swoich foresterow i sie odstresuja :duh:
Opublikowano

Tak !! koleżka "A" napisał mi kiedyś, ze jak by miał do wyboru moje auto albo Toyote , to by wziął japończyka :lol: ostatnio juz tu nie zaglada, bo pewnie kupił Yarisa i sie udziela na forum grzechotek dla niemowlaków.

Opublikowano

Tak !! koleżka "A" napisał mi kiedyś, ze jak by miał do wyboru moje auto albo Toyote , to by wziął japończyka :lol: ostatnio juz tu nie zaglada, bo pewnie kupił Yarisa i sie udziela na forum grzechotek dla niemowlaków.

Bo widocznie z koleżki "A" był taki fan Bawarskiej marki jak z koziej..yyyy to jakaś trąba musiała być :)

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

• Moderatorzy
Opublikowano

To chyba dlatego iż mamy swoje Beemki i nic nam więcej do szczęścia nie potrzeba :wink:

I niech tak zostanie.

Mam nadzieję że nie dacie w tym wątku (ani w żadnym innym) powodu komukolwiek do wysuwania absurdalnych teorii nt właścicieli BMW... :wink:

Chcą - niech sobie gadają. A my zachowajmy klasę... :)

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

:D czyli ja juz się nie odzywam , bo jak powszechnie wiadomo ,zawsze mnie ponosi :mrgreen: ciiiiicho sza :cool2:

Admin- dobrze podsumowane :wink:

Opublikowano

Zgadzam sie z Pułkownikiem :wink:

Od siebie dodam tylko tyle, że szkoda iz wiekszosc ludzi widzi TYLKO wykroczenia, dziwne zachowania itp kierowców BMW, a "szopki uliczne" innych marek są niezauważalne, przykre. Ta marka działa na innych kierowców niczym czerwona barwa na byka :? Wzbudza ogólny dreszczyk i miedzy innymi dlatego wyroznia sie z tlumu - zawsze oryginalna :wink:

Łukasz

E30 316 BAUR TC (w renowacji)

Opublikowano

Wiec pozostaje przemilczec co nie co , i tak chyba bedzie najlepiej.

Jesli maja kompleksy na innych forach to ich sprawa.

Pozdro

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano

mnie to zawsze rozwala - ze BMW to musi palic ;)

mam kolege kotry smiga Mercem 320CE - jest pelen podziwu mojej beemy - nigdyjej nie skrytykowal i ja jego wieloryba tez. Kilka razy na lotnisku sie scigalismy i mimo ze dostal baty nie zminial zdania ze BMW jest super, ale On i tak woliswojego wieloryba.

Jets czlowiekiem inteligentym i zachwujesie jak kazdy normalny czlowiek - a Ci tam z odnosnikow to malo rozwiniete istoty i tyle.

[email protected]

gg 1041

PROJEKT SZYBKA ETA STAGE 2

http://img516.imageshack.us/img516/8284/113863664644f590e20953anv7.jpg

Opublikowano
jakies lipne to fotum SUBARU,kilka osob na tym forum jest posiadaczem subary.reszta to jakies nissany primera ,stare mazdy,toyoty yaris itd ;/,wiec z subaru malo zwiazane ale panowie mocno sie udzielaja na forum :).moim zdaniem to wlasnie panowie w imprezach poobklejanych naklejkami firm oponiarskich itd sa kolesiami w dresikach uwazajacych sie za Leszka Kuzaja (ktorego bardzo zreszta lubie ),My mamy za to Robercika Kubice :):):):) heheheheh
Opublikowano

witam...jeżdzę często na rajdy i wiecie kto na dojazdówkach,zwykłych drogach wyprzedza na 3-ego,wpycha się i cwaniakuje?? :duh: KIEROWCY SUBARU!!!!no bo przecież takimi autami jeżdzą kierowcy na OS-ach! to dlaczego oni niemogą na zwykłej drodze pokazać co umieją!!.

a co do forum to na kierowców BMW mówi się że chamy.gbury,idioci a mnie się wydaje że największa kultura panuje właśnie na naszym forum!!! pozdrawiam wszystkich!!

klepało ale przestało!!!
Opublikowano
każdy leczy kompleksy jak umie najlepiej :lol:

chyba wszystko w tym zawarłeś

BMW 528i, vito 110 CDi,

Zajazd pod Sosnami, Małkinia

Bar Sosenka, Rockwool polska, Małkinia

Zajazd Chodowiak, Chodów k/Siedlec

Opublikowano

Zgadzam sie w 100% z Adminem, niech sobie tworza te swoje nieudolne i wyssane z palca bajeczki uzytkownicy kupionych za pieniazki tatusia lub mamusi plastikowych japonskich wozideł. My nie mamy sie czego wstydzic bo kazdy z Nas ma samochód ktory jak pokazuje przyklad na forum subaru pomimo tego ze niejednokrotnie jest o wiele tanszy od tych niebieskich mydelniczek budzi jednak pewien respekt i przykuwa uwage. :D

p.s. a ja mialem kiedys dobre zdanie o tych ludziach, jak bardzo sie myliłem to poprostu zwykłe bura... :roll:

Opublikowano

Panowie!!

Wydaje mi sie ze tak najbardziej to musimy miec szacunek dla innych. Czy jest to japoniec, audi a moze inny posiadacz takiego lub innego samochodu. Sam ostatnio ujezdzam nissana primere 1,6 i musze stwierdzic ze jest to naprawde dobry samochod. To ze inni maja takie anie inne zdanie o kierowcach bmw jest dla mnie smutne (nigdy nie biegałem w dresie z pała w rece). A nam pozostaje tylko starac sie zmienic o nas opinie a wtedy inni tez powinni.

Niech pisza co chcą powinno to po nas spływac jak po koczce :d

Opublikowano

Są dwa raodzaje ludzi :

-Ci którzy mają Bmw

-i ci którzy chcieli by je mieć ale z róznych powodów nie mogą

Nie nabijam sie z kogoś tylko dlatego że ma taki czy inny samochód.

Dlatego denerwuje mnie jak robi to ktoś inny .

Niech sobie popiszą bo tylko tyle mogą zrobić .

My takich bzdur nie piszemy i to najlepiej świadzczy o tym kto dorósł do tego zeby mieć prawo jazdy i włsany środek transportu .

Najwięcej mają do powiedzenia oczywiście te osoby które nie miały nigdy w życiu samochodu tej marki .Jeśli bicie piany na forum pomaga im odreagować swoje kompleksy to bardzo dobrze .Dla mnie to zwykła dziecinada i szkoda pisać na ten temat.

Aha Bmw ma jeszcze jedną subtelną przewagę >>CHARAKTER.

Nie twierdze że samochody X są złe ale one mają w sobie tyle charakteru i ducha co kuchenka mikrofalowa .

Opublikowano
powinno to po nas spływac jak po koczce :d

Prezydenta Ty w to nie mieszaj :lol:

A tak swoja droga to świat sie zmienia, beta przestała byc limuzyną dla dresów z basebolami ;)

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img366.imageshack.us/img366/328/device5ar.jpg

Prawda jest taka ze na kazdym forum wychwala sie swoje. Dodatkowo to ze Polacy to narod ktory sklada sie z ludzi święcie przekonanych że to wlasnie oni maja racje. Kazde auto ma swoje Zady i Walety. Przeszedlem juz tyle wojen/ wojenek/ bitew i innych potyczek internetowych ze po mnie to chyba juz rzeczywiscie spływa jak po "głowie państwa".

Czasami brak reakcji jest najlepsząz mozliwych reakcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.