Skocz do zawartości

323i BMW Polska oraz Blogomotive szukają E46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano

Niech wkleja linki interesujących go aut, ciekawe jaki ulepek kupi za te 13kPLN :mrgreen: :mrgreen:

BMW Polska coraz bardziej mnie zadziwia.... :duh: :duh:

Świetnie będą wyglądały ceny napraw z ASO auta wartego 13kPLN :mrgreen: :mrgreen: w dodatku maliny z idealną geometrią :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Witam,

Przeczytałem na profilu BMW PL o najnowszej akcji. BMW PL będzie szukać, wraz ze swoim blogerem zadbanego E46 do 13k PLN. To co?? Pomożemy?? :mrgreen:

a co oni chcą zrobić z "sztruclem" za 13 koła?? :twisted:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W sumie to nie różnią się niczym od 80% osób wklejających auta w dziale ocen :mrgreen:
Opublikowano

widziałem ładne, zadbane za 13k ale to było E30 :)

osobiście myślę że akcja ma być podobna do ...

:mrgreen: inaczej sobie tego nie potrafię wyobrazić, tym bardziej, że to jechać na "ring", wstępnie zadeklarowałem swoją obecność w tej wyprawie :mrgreen:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
wstępnie zadeklarowałem swoją obecność w tej wyprawie :mrgreen:

Nie chwaliłeś się, że w autopomocy teraz robisz :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano
Dlatego napisałem, że świetnie będą wyglądały ceny napraw w ASO :lol:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano
szczerze mówiąc liczyłem też na Twoją obecność, Ty byś pociągnął przyczepę a ja E46 :mrgreen: :mrgreen:

Raz kozie śmierć! w sumie mogę pociągnąć ją w wakacje w zupełnie drugą stronę :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
ja proponuje koniecznie zakup 320d, mocny ,elastyczny a zarazem ekonomiczny :)
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
heh moja bez gazu to tyle by była warta ale nie zdemontuje rocznej sekwencji a mój ziomek się na nią czai (właśnie z gazownią) zresztą stan zawiechy hamulców i innych rzeczy nieistotny bo auto trafi do aso na pełnym sponsoringu tylko sprzedawać
BMW E46 320i
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę pomagam w tej akcji. Małe sprostowania: budżet to aktualnie około 17 tys. Silnik musi być benzyna, 6 garów, powyżej 150km. Raczej nie tuningi. Buda prosta, nie dzwoniona. Sedan lub coupe. Rok, przelot, ogólne zużycie nie mają znaczenia. Nie może być ćwiartek, rudej, "polskich" wynalazków. Warunkiem jest stawienie na bardzo szczegółowy przegląd w aso w dowolnym mieście.

Samochód będzie naprawiony i przygotowany na tor na oryginalnych częściach w aso. Jak macie jakieś pytania to proszę :)

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Już 17 tys? Jeszcze się tym na blogu wstydliwie nie chwalił.... Widzę że w końcu zaakceptował rzeczywistość, ćóż, sam się musiał przekonać - skoro nie dowierzał ludziom którzy już wydeptali tą samą ścieżkę i ex cathedra ich szufladkował jako bajkopisarzy. A ile do tej pory wydali na paliwo, przeglądy i kawę? Niby inteligentny facet a nie rozumie droższe rzeczy są później tańsze. Jak budżet dojdzie do 20-22 tys. to powinni coś w miarę zdrowego znaleźć, pewnie jakiegoś sedana.
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano

Koszt poszukiwania jest już spory. Ale nie o to chodzi, BMW Polska ma pewne założenia marketingowe i muszą je zrealizować, nawet gdyby mieli wydać 10tys na poszukiwanie samochodu za 17tys. Pamiętaj, że nie on szuka auta dla siebie tylko jest to akcja reklamowa prowadzona przez BMW i to oni ustalają plan jaki Blogomotive ma wykonać.

Dlatego z punktu widzenia zwykłego kupującego akcja może wydawać się nielogiczna.

Opublikowano

osobiście nie rozumiem tej akcji bo ...

1. czy ma promować zakup trupa i reanimacji za ciężkie pieniądze w ASO??

2. czy ma promować sport motorowy?? (założenie budowy auta wyścigowego)??

3. czy po prostu chodzi o to by o czymś pisać??

no chyba, że po roku pisania dadzą mu zadbane E90 w Premium Selection i będzie to odpowiedzią na całą akcję!!

Opublikowano

niewiadomo jak akcja się skończy być moze spełznie na niczym i wtedy dostanie...Cyt. @bumblebee no chyba, że po roku pisania dadzą mu zadbane E90 w Premium Selection i będzie to odpowiedzią na całą akcję!! :D

podobał mi się jeden z pierwszych typów był to czarny sedan R6 w skóraczu nie kupili go ale blogo go polcał innym do kupna :shock:

Zobaczcie wyglada naprawdę cacy

http://www.blogomotive.home.pl/blog/wp-content/uploads/2011/12/267-00.jpg

http://www.blogomotive.home.pl/blog/wp-content/uploads/2011/12/267-03.jpg

http://www.blogomotive.home.pl/blog/wp-content/uploads/2011/12/267-08.jpg

http://www.blogomotive.home.pl/blog/wp-content/uploads/2011/12/267-06.jpg

http://www.blogomotive.home.pl/blog/wp-content/uploads/2011/12/267-07.jpg

Miało?! Ależ skąd – nadal ma – oferta jest aktualna. Jeśli ktoś z Was szuka teraz BMW E46 – uważam, że powinien wziąć ten egzemplarz pod uwagę. Wszystko co napisałem powyżej jest zgodne z prawdą. Ja go nie kupiłem – bo przyświecają mi inne priorytety. Ale Ty możesz mieć w rodzinie lakiernika, który Ci całe auto spoleruje, odmaluje i wyprostuje za tysiąc pięćset.

http://www.autocentrum.pl/gfx/katalog/1787_1.jpg

E46 on board http://directory.e46fanatics.com/

Opublikowano

Za to go wszyscy [MOD: zapraszam do przeczytania regulaminu forum] :) Dzień później jeden z czytelników kupił ten samochód i jest bardzo zadowolony.

BMW nie zatwierdziło go z jakiegoś powodu.

Opublikowano
Akcja sama w sobie jest bardzo ciekawa, fajnie że BMW ma takie pomysły i chętnie bym śledził ciąg dalszy, ale skoro mają takie założenia kwotowe to może prościej byłoby kupić jakieś zdrowe blacharsko 318i albo 316i a potem zrobić przeszczep serducha na jakieś duże R6? Na pewno łatwiej znaleźć auto odpowiadające założeniom akcji wśród tych słabych aut z początku produkcji, a skoro i tak stan mechaniki nie jest istotny to czemu nie wypatroszyć potem takiego auta i wstawić mu odpowiednie wnętrzności, tym bardziej że ma potem latać po torze? Patrząc na ceny allegro, ceny większych R6 z osprzętem to 2,5-3 tys.
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
...zawsze mogą wziąć podwykonawcę... :mrgreen: ale poważnie, może to jest najlepsze rozwiązanie?
Opublikowano
a to się w ogóle nadaje do latania po torze, dopóki się tylna belka nie wyrwie z mocowań i nie popęka blacha w podłodze ....
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trochę pomagam w tej akcji. Małe sprostowania: budżet to aktualnie około 17 tys. Silnik musi być benzyna, 6 garów, powyżej 150km. Raczej nie tuningi. Buda prosta, nie dzwoniona. Sedan lub coupe. Rok, przelot, ogólne zużycie nie mają znaczenia. Nie może być ćwiartek, rudej, "polskich" wynalazków. Warunkiem jest stawienie na bardzo szczegółowy przegląd w aso w dowolnym mieście.

Samochód będzie naprawiony i przygotowany na tor na oryginalnych częściach w aso. Jak macie jakieś pytania to proszę :)

Pozdrawiam wszystkich.

No jeszcze z tego co czytałem warunkiem jest chyba super stan lakierniczy (ale zarazem lakier ma byc oryginalny!) - zyczę szczęscia w poszukiwaniu e46 w takim stanie do 15 tys zł.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...