Skocz do zawartości

SPOILERKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szanownych kolegów! pytanko ? Gdzie można zakupić za (rozsądną cenę ) spilerki do... 5...lub jakieś namiarki na ..producentów. :roll2:
Opublikowano

Na stadionie X-lecia w Warszawie, w dziale Fiat 126p

No chyba, że chcesz blendę na szybę albo lotkę Schnitzera np.

Opublikowano
  • Autor
słuchaj koluniu chyba wiesz co to ...spoilerki ...! Mnie nieinteresuje gdzie TY się ..zaopatrujesz ..tylko PYTAM CZY KTOŚ WIA LUB MA JAKIEŚ (SENSOWNE NAMIARY )
Opublikowano

Nie wiem czy przeglądałeś galerie samochodów, ale tutaj "spojlerków" nie ma...

Spojlery kupisz w każdym sklepie z akcesoriami do wieś-tuningu, to chyba jasne...

A "koluniu" to ja dla Ciebie mój drogi nie jestem :nienie:

Opublikowano
Witam szanownych kolegów! pytanko ? Gdzie można zakupić za (rozsądną cenę ) spilerki do... 5...lub jakieś namiarki na ..producentów. :roll2:

A możesz coś bliżej na temat tych spoilerków powiedzieć?? Bo ja np chętnie założyłbym progi i zderzaki z M-technic do swojej E34. Takie cuś kupisz w ASO lub może na ebay, tylko, że cena jednego progu to 493 $.

Tak więc zabawę w spoilerki zostawiam na później, jak już wymienię reflektory na nowe, żeby lepiej widzieć, założę nówki opony i wpakuję ze 2tys zł w pierdółki, które mnie wpieprzają np otarta listwa zderzaka, wymiana siedzeń na pełną elektrykę i takie tam :)

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano

No to trafil "koluniu" na forum :mrgreen: nie ma co :mrgreen:

Pozdro

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
słuchaj koluniu chyba wiesz co to ...spoilerki ...! Mnie nieinteresuje gdzie TY się ..zaopatrujesz ..tylko PYTAM CZY KTOŚ WIA LUB MA JAKIEŚ (SENSOWNE NAMIARY )

Hej koles nie krzycz na forum prosze.

I chyba nie w tym dziale o spojlerki nalezaloby pytac

Opublikowano
A tak swoja droga to znalazlem dla Ciebie ladne spojlerki

Wejdz na strone: www.wiejskituning.pl

hehehehe

www.wiejskituning.prv.pl powinno być :mrgreen:

No tak bo nie którzy to wielcy klubowicze i oni wiedzą gdzie zaopatrywać się w spoilerki :lol: To ty z stąd www.wiejskituning.pl bierzecie swoje pomysły?

Poprostu wiejskie chłopaki z was są :mad2: :duh:

AŻ MI WSTYD, ŻE TAKIE OSOBY JEŻDŹĄ TAKIMI AUTKAMI JAK BMW :duh:

Opublikowano

A ja nie wiem za co się uczepiliście RAIDERA w tym temacie- zapytał i już- nie widze nigdzie mowy o wiejskich skrzydłach na bagażnik. Jak ktos nie wie to niech nic nie pisze , jak komus przeszkadza niech tu nie zaglada a ewentualny komentarz zostawmy Adminowi.

Od siebie moge powiedzec,ze najlepiej i najprosciej dokupic sobie elementy od E34 M5 ( progi, zderzaki, felgi, ew. lusterka ) używane na ebay.de - jesli sie nie ma innych mozliwosci.

Opublikowano
  • Moderatorzy
A ja nie wiem za co się uczepiliście RAIDERA w tym temacie- zapytał i już- nie widze nigdzie mowy o wiejskich skrzydłach na bagażnik.
I dlatego proszę o zakończenie głupich docinek. Jaki na tym forum panuje stosunek do "spoilerków" już wiemy...

Od siebie moge powiedzec,ze najlepiej i najprosciej dokupic sobie elementy od E34 M5 ( progi, zderzaki, felgi, ew. lusterka ) używane na ebay.de - jesli sie nie ma innych mozliwosci.
Zgadza się. Można poszukać też czegoś od Schnitzera, choć może być trudniej znaleźć.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

w "3" ujdą w tłoku,widywałem :oops: ------------

w "5" to barbarzyństwo :hand: -------------------

w "7" nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazić spoilerków :naughty: ----------

ale to oczywiście moje zdanie

BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
Opublikowano
Czytając na szybko Raidera, to on raczej jakieś rozwiązania rzemieślnicze woli, bo ceny M-kowych gratów pewnie by go osłabiły.
Opublikowano
HENY masz 100% racje :cool2: :cool2:
images?q=tbn:ANd9GcTmIl0TjfLac0DKzvrvVkW5vbYa-L8NnaKQ6MwRmjiNpsCR58FF
Opublikowano

w "5" to barbarzyństwo :hand: -------------------

M-Pakiet np w E34 to barbarzyństwo ? a to dlaczego ?

Opublikowano
M-pakiet to nie spoilerki ,to M-pakiet :D :) :D
Opublikowano

no tak, jeszcze od poczatku tematu sie nie dowiedziałem czym wg autora są te "spoilerki"

jesli wiosła ze stodoły na bagaznik to sie zgadzam ,ze //M pakiet to nie spoilerki :wink:

Opublikowano
Elwis wybrałeś już lampy? Pochwal sie na co polujesz... potrzebuje wskazówek

"Only two things are infinite:

the universe, and human stupidity

...and I'm not sure about the universe"

A. Einstein

Opublikowano
Obawiam sie FRANK,ze RAIDEROWI chodziło własnie o te wiosła :cry: :mlotek: :mlotek: :mlotek: