Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bez problemu wklada sie 7x17 do e21,do e30 tez(ja mam) wiec do e36 tez spokojnie wejda. a na zdjeciu to seria wiec nic nie jest robione w nadkolach.
Opublikowano
Czy do E36 wejdą felgi 17" bez zmian w nadkolach ?

Czy to auto http://tinyurl.com/9d5v7 ma oryginalne nadkola, czy rozwalcowane ?

wejdzie ci nawet 18 calowa felga ! np z bmw e46 ! tylko trzeba zachowac odpowiedni profi np : 40mm

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
Na zdjęciach to coupe ma tylko dwa pasy z tyłu, czyżby coupe były 4 osobowe? Co to jest ten czarny element na środku tylnej kanapy ?
Opublikowano

Moje E36 Coupe bylo 5 osobowe. Nie pamietam juz dokladnie, ale wydaje mi sie, ze na srodku mialo pas biodrowy.

A na tych felgach i oponach bedzie sie jezdzilo w Polsce ... przykro.

Ja mam 235/45 ZR 17 z przodu i 265/40 ZR 17 z tylu i chyba bede je musial zamienic na 16'', bo az zal mi samochodu.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Wejść wejdą , ale ...w Polsce jeździ sie na tym kiepsko :( Ja mam oryginalne 17 Schnitzera ( 215 z przodu , a 225 z tyłu ) i będę też zmieniał raczej na cosik mniejszego , bo porządnych dróg to nie ujrzę w tym życiu :)
Opublikowano
Wejść wejdą , ale ...w Polsce jeździ sie na tym kiepsko :( Ja mam oryginalne 17 Schnitzera ( 215 z przodu , a 225 z tyłu ) i będę też zmieniał raczej na cosik mniejszego , bo porządnych dróg to nie ujrzę w tym życiu :)

Ale za to dostaniesz Zlota Karte w firmie regenerujacej felgi aluminiowe :cool2:

Opublikowano

wniosek:

a.duze kola(17",18"),extra wyglad,slaby komfort jazdy (po polsce)

b.srednie kola(16"),normalny wyglad,dobry komfort jazdy

c.male kola(15"),slaby wyglad,bardzo dobry komfort jazdy

:wink:

Opublikowano
wniosek:

a.duze kola(17",18"),extra wyglad,slaby komfort jazdy (po polsce)

b.srednie kola(16"),normalny wyglad,dobry komfort jazdy

c.male kola(15"),slaby wyglad,bardzo dobry komfort jazdy

:wink:

Zapomniales dodac jeszcze o trwalosci zawieszenia :wink:

Opublikowano
... Ja mam oryginalne 17 Schnitzera ... i będę też zmieniał raczej na cosik mniejszego ...

a w jakiej cenie chodza takie aluski ??

sory za OT

Opublikowano
Nie mam pojęcia - kupiłem w Niemczech auto już z tuningiem i na oryginalnych felgach . Lusterka ACS jak moje widziałem po około 1000 zł na Allegro , ale felgi tylko mniejsze lub 18"
Opublikowano
Zapomniales dodac jeszcze o trwalosci zawieszenia

sadze ze nikt nie zalozy miekkiego zawieszenie do alu 17" lub 18"

chodzi mi tez o komfort dotyczacy ze wzgledu na opony poniewaz do 17" profil max to 40-45 gdzie do 15" przewaznie zaklada sie balony typu 55-60.

Opublikowano
Zapomniales dodac jeszcze o trwalosci zawieszenia

sadze ze nikt nie zalozy miekkiego zawieszenie do alu 17" lub 18"

chodzi mi tez o komfort dotyczacy ze wzgledu na opony poniewaz do 17" profil max to 40-45 gdzie do 15" przewaznie zaklada sie balony typu 55-60.

M.in. dlatego ja nie wymieniam na 17".Zakupie może sobie jakieś 16 ".A jak nic nie znajdę ciekawego to swoje 15 dam do odnowienia. :|

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

a.w sam raz kola (18"),extra wyglad,brak komfortu jazdy (po polsce)

b.prawie w sam raz kola (17"), zawsze bedzie ci brakowac tego cala, dalej slaby komfort jazdy po Polsce (aczkolwiek juz sie jezdzic da)

c.srednie kola(16"),kiepski wyglad (idealne na zime),dobry komfort jazdy

d.male kola(15"),bardzo kiepski wyglad, idealne na nasze drogi

sam mam 17" w lecie .. i nie narzekam na kazdym rownym kawalku drogi ktory znajde ;) aczkolwiek na wiosne sie ucze dokladnego rozkladu dziur w moim miescie i dopiero pozniej wyjezdzam na letnich kolkach ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl