Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przed nami śweta więc chciałem złożyc życzenia wszystkim posiadaczom "BIAŁONIEBIESKIEGO ŚMIGŁA",a szczególnie serii E39 :D

Życzę wam wielu wspaniałych prezentów,rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole,bardzo wystrzałowego sylwestrowego szampana,a w nowym 2011 roku bezawaryjnej jazdy naszymi Buniami i wszystkiego najlepszego w życiu prywatnym i zawodowym :cool2: .

Pozdrawiam.

Paweł.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Dzięki i przyłączam się do życzeń - również Wesołych Świąt i dobrej zabawy sylwestrowej wszystkim życzę. :norty:

Pzdr.

Opublikowano
Dzieki wielkie i ja rowniez przylaczam sie do zyczen, zyczac wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku :)

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

BMW 330Ci Sport - Moje BMW E46 330Ci Sport<---

BMW 320Ci - -->Moje BMW E46 320Ci<--

Opublikowano
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2011 roku oraz aby Nasze niebieskie śmigła sprawiały nam jak najmniej problemów :cool2:
Opublikowano
Przed nami śweta więc chciałem złożyc życzenia wszystkim posiadaczom "BIAŁONIEBIESKIEGO ŚMIGŁA",a szczególnie serii E39 :D

Życzę wam wielu wspaniałych prezentów,rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole,bardzo wystrzałowego sylwestrowego szampana,a w nowym 2011 roku bezawaryjnej jazdy naszymi Buniami i wszystkiego najlepszego w życiu prywatnym i zawodowym :cool2: .

Pozdrawiam.

Paweł.

napisz jaśniej ...

co się zepsuło ??? :D :D :D

ja też zgodnie z instrukcją obsługi Zyczę Wam Wszystkiego Najlepszego i Bezawaryjnej Jazdy !!! :cool2:

Opublikowano
Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i tylko serwisowych wydatkow w Nowym 2011 Roku :D .Moja bunia coraz starsza :(