Skocz do zawartości

Życzenia Świąteczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Przed nami śweta więc chciałem złożyc życzenia wszystkim posiadaczom "BIAŁONIEBIESKIEGO ŚMIGŁA",a szczególnie serii E39 :D

Życzę wam wielu wspaniałych prezentów,rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole,bardzo wystrzałowego sylwestrowego szampana,a w nowym 2011 roku bezawaryjnej jazdy naszymi Buniami i wszystkiego najlepszego w życiu prywatnym i zawodowym :cool2: .

Pozdrawiam.

Paweł.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Dzięki i przyłączam się do życzeń - również Wesołych Świąt i dobrej zabawy sylwestrowej wszystkim życzę. :norty:

Pzdr.

Opublikowano

no to ja też życzę Wam Zdrowia ,Pomyślności ,i wszystkiego co najlepsze

pozdrawiam

Adam

Opublikowano
Wesołych świąt i udanego nowego roku, aby nasze Beemusie się nie psuły i nas nie zawodziły :D
Opublikowano
Również dołączam sie do życzeń Świątecznych i noworocznych dużo zdrówka,szczescia pieniazkow wszystkiego naj naj. :D
Opublikowano
Dzieki wielkie i ja rowniez przylaczam sie do zyczen, zyczac wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku :)

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

BMW 330Ci Sport - Moje BMW E46 330Ci Sport<---

BMW 320Ci - -->Moje BMW E46 320Ci<--

Opublikowano
Wesołych Świąt i szampańskiej zabawy oraz żeby nasze niebieski śmigła wirowały tak jak tago sobie życzymy :cool2:
Opublikowano
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2011 roku oraz aby Nasze niebieskie śmigła sprawiały nam jak najmniej problemów :cool2:
Opublikowano
Przed nami śweta więc chciałem złożyc życzenia wszystkim posiadaczom "BIAŁONIEBIESKIEGO ŚMIGŁA",a szczególnie serii E39 :D

Życzę wam wielu wspaniałych prezentów,rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole,bardzo wystrzałowego sylwestrowego szampana,a w nowym 2011 roku bezawaryjnej jazdy naszymi Buniami i wszystkiego najlepszego w życiu prywatnym i zawodowym :cool2: .

Pozdrawiam.

Paweł.

napisz jaśniej ...

co się zepsuło ??? :D :D :D

ja też zgodnie z instrukcją obsługi Zyczę Wam Wszystkiego Najlepszego i Bezawaryjnej Jazdy !!! :cool2:

Opublikowano
Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i tylko serwisowych wydatkow w Nowym 2011 Roku :D .Moja bunia coraz starsza :(
Opublikowano
Rowniez dolaczam sie do zyczen. Wszystkiego naj... i omijania warsztatow... :wink:
Opublikowano
dzięki również podpinam się pod życzenia zdrowych wesołych i szczęśliwego 2011roku :P
Opublikowano
Wesołych Swiat zycze wszystkim z tego dzialu a oto kolenda na swieta ==> http://www.youtube.com/watch?v=2jKCpM9TAH0

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999784431_3.gif

Mechanik BMW w Dąbrowie Górniczej

Diagnostyka inpa pasoft carsoft

http://www.autocentrum.pl/awc/godzill1/bmw-seria-5-1997/

Opublikowano
Alleluja :cool2: