Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam ale wyszukiwarka nie chce mi działać.

Krótkie pytanie: BMW serii 5 E39 - jak wygląda sprawa mocowań fotelika ISOFIX w tych modelach ?

Był to standard czy tez opcja ?? A może w ogóle nie było ?

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
były w opcji w tylnych fotelach foteliki dla dzieci
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam
Opublikowano
albo mocowania do isofix - ja tak mam w skórzanej tapicerce są takie plastikowe zaślepki a pod nimi mocowania . jest to opcja

champion

e53 3.0dA 2005

e53 3.0dA 2004

Opublikowano
same ucha isofixa są przymocowane do karoserii pod kanapą więc trzeba by zajrzeć czy u ciebie są
http://img23.imageshack.us/img23/2096/7copytif.jpg
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam

Są dwie różne rzeczy jeśli chodzi o mocowanie fotelików. Nie wiem czy oba nazywają się Izofix ale jedno to o czym pisze Champion same mocowanie do fotelików dedykowanych do takich mocowań i to być może da się dołożyć a druga sprawa to co mam ja to gotowe w siedzisku podnoszone siedzenia dla dzieci (dziecko dzięki temu wyżej siedzi i może zapinać się normalnym pasem jest to rozwiązanie dla starszych dzieci gdzie w innym aucie trzeba dołożyć podwyższenie a tu jest wyciągane z oryginalnego fotela).

Pozdrawiam

• 4 lata później...