Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam zakupilem e39 528 anglika jako ze posiadam taka sama ale europejską wersje i z tad pytanie co morze sie przydac z gratów o mojej wiadomo ze lampy juz nie prosze o fachowe podpowiedzi
Opublikowano
... przydać się "morze" całe "może" części...

Tak mi się nasunęło... :mrgreen:

Stąd ;) ja twierdzę, że przyda Ci się wszystko co da się założyć a nie będzie to rzutowało na twoje bezpieczeństwo. Przełożysz wszystko to czym się nie różnią te modele (elementy karoserii, trochę z podwozia, silnik + osprzęt, itd).

Opublikowano

poszukaj w schowku może znajdziesz słownik

ps

nie mogłem się "powczymać" :twisted: :duh:

ps2

szyby, boczki drzwi jak nie ma elektrycznych szyb, różne plasticzki, lampy tylne (?)

Opublikowano
witam zakupilem e39 528 anglika jako ze posiadam taka sama ale europejską wersje i z tad pytanie co morze sie przydac z gratów o mojej wiadomo ze lampy juz nie prosze o fachowe podpowiedzi

Jak masz stodołę to schowaj tam swojego anglika bo przyda się wiele oj..wiele.. :D

Opublikowano
dzieki tak zrobie tylko najpierw rozloze na czesci dlatego wolalem kupic drugie bmw i miec na czesci niz potem chodzic i szukac pozdrawiam
Opublikowano

Pewności nie mam. Z tego co pamiętam to lampy przed liftem (nie wiem jak po) były uniwersalne i jest możliwość regulacji powinno to być widoczne po otwarciu maski.

Opublikowano

Pewności nie mam. Z tego co pamiętam to lampy przed liftem (nie wiem jak po) były uniwersalne i jest możliwość regulacji powinno to być widoczne po otwarciu maski.

Dokładnie ja u siebie dopiero teraz zauważyłem.

A jesli chodzi co się może przydać, cały zawias, tapicera, elektryka, szyby (zostaną ślady bo wycieraczki na przedniej mają w druga stronę) koła, wał, dyfer. Zawsze możesz jeden spisać na dobry film :twisted: bo to teraz modne :)

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

W po, jak sie orietuje tez jest to przestawialne, jest taka zaslepka, nie wiem czy nia sie kreci czy pod nia cos jest,a le podobno jest wlasnie od tego :).

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Lampy sie różnią i cos trzeba zmieniać, ale przydadzą się, wersja europejska lamp i angilska to dwie zupełnie inne bajki, zostaw sobie wszelkiego rodzaju podzespoly zawieszenia, tak jak koledzy wyżej piszą, dyfer itp wał... na Twoim miejscu zostawiłbym sobie rownież poszczególne elementy silnika typu blok, głowica itp, porównaj ze swoim czy są takie same. Częsci metalowe, zabezpiecz, najlepiej połóż w jakims pomieszczeniu mało wilgotnym, albo niech leżą w jakiejs oliwie czy coś w tym stylu. Całkiem przydatny może okazać się układ wydechowy, chociaż nie wiem czy podjedzie. Przydatny może być również atalizator, tłumik, wszystkie łączniki elastyczne, zwrotnice etc. chociaż jesli chodzi o układ wydechowy też nie wiem czy po tej samej stronie jest, bo angole moga mieć odwrotnie.
Opublikowano

jako jeden z niewielu samochodow w uk e39 ma wycieraczki po europejskiej stronie, wydech rowniez po tej samej stronie

pozdr...

Opublikowano
Dobra panowie, juz dajcie spokój z tymi żartami odnosnie ortografii, wiem, razi to, ale dajmy spokój koledze, pyta więc niech otrzyma konkretne odpowiedzi :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W lampach po zdjęciu tej okrągłej, plastikowej zaślepki jest dzyndzelek do przestawiania EU - USA - GB.
Opublikowano
no wlasnie kolega ma racje niechodzi tu o ortografie tylko o wymiane doswiadczen zwiazanych z bmw niekazdy byl orlem z polaka :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
No wiesz, ale są pewne zasady, których przyzwoicie by było się trzymać. Jesteś Polakiem i trochę wstyd tak pisać na forum publicznym. O tym, że nie używasz przecinków i kropek to już nawet nie ma sensu wspominać co świadczy, że nie masz problemów z ortografią tylko olewasz wszystko i wszystkich. Jak masz indolencję ortograficzną to używaj Worda potem dopiero wklej tekst na forum, bo oczy bolą jak się patrzy co wyprawiasz. :wink: Edytowane przez mmw