Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry teks i powód:

Sprzedaje auto TYLKO I WYŁĄCZNIE z tego względu iż nie podoba sie mojej kobiecie.....................,, jest dla Niej za niskie'' :duh: :mad2:

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
No moja ma bardziej zniszczone siedzenia z tylu niz z przodu i poodklejana podsufitke z tylu. Musialem podkleic. Wiec nie wiem co tam robil poprzedni wlasciciel. A fakt faktem w coupe z tylu jest nisko :mrgreen:
Opublikowano
To auto nadaje się tylko na złom razem z właścicielem,dolot lepiony taśmą klejącą,to bmw to rupieć miał 170KM jak nie miał gazu,zagazował i sprzedaje za 7500zł bo silnik jest na wykończeniu.Gdzie gazować BMW z takim silnikiem.
Opublikowano

Heheh ten przód wygląda jakby był na szybko składany :mrgreen: Widać tutaj fantastyczne spasowanie kierunków do blachy :cool2:

Zresztą każdy element przodu ma inny odcień :o

:)
Opublikowano
Mi nie chodzilo o kupno tego auta:)tylko czy był taki silnik 2.0 170hp.Ale fakt,ten samochód z ogłoszenia to porażka...te pokrowce na siedzeniach :duh: właściciel nie wie ze nie ma 2.0 tylko 1.8???jakis oszust!
Opublikowano
Mi nie chodzilo o kupno tego auta:)tylko czy był taki silnik 2.0 170hp.Ale fakt,ten samochód z ogłoszenia to porażka...te pokrowce na siedzeniach :duh: właściciel nie wie ze nie ma 2.0 tylko 1.8???jakis oszust!

Pisze przecież na aukcji że ma 2.1L i tyle ten silnik ma awięc czego oszust?

Co do tego że nie był tłuczony to oszust raczej :D

Opublikowano

jestem z tego miasta co to bmw ale raczej nie widziałem żeby jeździło:P

po wyglądzie stwierdzam że to złom,

Opublikowano

Pisze przecież na aukcji że ma 2.1L i tyle ten silnik ma awięc czego oszust?

Co do tego że nie był tłuczony to oszust raczej :D

A powiedz mi czy widziałes taki silnik jak 2.1?!bo ja pierwszy raz o takim słysze...a ze zdjec wynika ze to zykly ies

Opublikowano
A powiedz mi czy widziałes taki silnik jak 2.1?!bo ja pierwszy raz o takim słysze...a ze zdjec wynika ze to zykly ies

Przecież kolega Sendra podał na poprzedniej stronie tematu link do strony na którym jest nieco więcej o tym silniku ;)

Opublikowano
Już to czytałem.Jaet taki silnik!rzeczywiście rzadkość....ale na pierwszy rzut oka nie różni sie od 1.8.Chyba że dla prawdziwego znawcy :oops:
Opublikowano
Pomijając już fakt wyglądu tego samochodu, może ktoś powiedział by dwa zadnia na temat postu - co to za silnik? Czy ktoś z użytkowników forum posiada to cudo?Ja pierwszy raz widze takie coś... :shock:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
Już to czytałem.Jaet taki silnik!rzeczywiście rzadkość....ale na pierwszy rzut oka nie różni sie od 1.8.Chyba że dla prawdziwego znawcy :oops:

No nie widziałem takiego na oczy to prawda :D ale w sumie chętnie bym zamienił swój na takowy :)

Tylko jak to taki rzadki okaz to nie wiem jak z częściami zamiennymi w razie awarii jakiejś.

Opublikowano

No nie widziałem takiego na oczy to prawda :D ale w sumie chętnie bym zamienił swój na takowy :)

Tylko jak to taki rzadki okaz to nie wiem jak z częściami zamiennymi w razie awarii jakiejś.

Ja też nie widziałem i pierwsze słysze.Nikt z forum nie posiada takiego ustrojstwa.Mi się wydaje że moze być problem z częściami do niego i może gosc dlatego sprzedaje a nie że żonie sie nie podoba :D ciekawe jek to chodzi?!