Skocz do zawartości

Wszystkiego najlepszedo dla Moderatora Solarisa :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:) Co za to chcesz DAREX ? – przecież nie masz ostrzeżeń do zdjęcia ;););)

A tak poważniej – to oczywiście dzięki za pamięć :)

Pozdrawiam

P.S. Nie wpisałeś kodu modelu [Exx] w tytule wątku ;) ;) ;)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Przyłączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego!

P.S.

Też mam dziś urodziny i imieniny i mam żonę Anię ;)

:!: :!: :!: Nieźle zaczyna się dziać :)

No to tym razem ja z przyjemnością składam najlepsze życzenia :)

pozdrawiam :)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

Wszystkiego Naaajlepszego!!!

Pozdrawiam

003.jpg
Opublikowano

No Panie Moderatorze -wszystkiego najlepszego!!!

Spełnienia marzeń!

Pozdrawiam! :D

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano (edytowane)
Przyłączam się do życzeń - Solaris, jesteś nie tylko trzeźwym facetem ale i sympatycznym moderatorem (a to też ważne).

Ja też dobrze myślę o Was :) – jakby nie patrzeć, tu mamy z sobą kontakt nie raz częstszy niż z przyjaciółmi z „real world” – niektóre wirtualne znajomości czasem przeradzają się w telefoniczne, pewnie też dojdzie do spotkań „na żywo”

Na razie coś takiego Wam przywiozłem ;)

http://sorient.pl/moje520ie34/img/m6a.jpg

pozdrawiam :)

Edytowane przez solaris520

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sto lat, Sto lat, Niech żyje nam... :D

Panie Moderatorze Solaris, wszystkiego najlepszego, kasiorki, dobrej żony :mrgreen: żeby BMW nie sprawiało problemów ( i my, zwykli użytkownicy). No i żeby za bardzo się nie opić w sobote :mrgreen: życzy kwk222 i jego auto :D

@EDIT:

To kiedy co chlapujemy? :clap:

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
To i ja sie dołączę...Wszystkiego najlepszego,kochajacej zony,grzecznych dzieci i auta wiecznie sprawnego...Pozdrawiam.100 lat.
Opublikowano

Marku wszystkiego naj naj i naj !!!

no a tobie fixxxer1 tylko raz naj bo nie jesteś modem więc nie ma co za bardzo się przychlybiać :D

Opublikowano
Wszystkiego najlepszego dla obydwóch solenizantów. Zdrowia, szczęscia, pomyślności oraz środków niezbędnych na zakup i utrzymanie wymarzonych beemek życzy Oleg
Opublikowano

Również życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i oby się w życiu wiodło tak jak sobie tego solenizanci wymarzą :) Pozdrawiam

Wiktor

Opublikowano
Marku wszystkiego naj naj i naj !!!

no a tobie fixxxer1 tylko raz naj bo nie jesteś modem więc nie ma co za bardzo się przychlybiać :D

Zapamiętam i jak będę modem to się przypomnę :twisted2: :wink:

Tak się wtrąciłem do tematu życzeń ale nie mogłem przegapić okazji i napisać że jest nas przynajmniej dwóch na Forum :)

Opublikowano

Dobrze, że się wtrąciłeś, bo jakby inaczej, skoro:

fixxxer1:

ur. 18 czerwca, imieniny 18 czerwca, imię: marek, wybranka serca: Anna, druga wybranka serca: BMW 5er

solaris520:

ur. 18 czerwca, imieniny 18 czerwca, imię: marek, wybranka serca: Anna, druga wybranka serca: BMW 5er

poza tym, jest mi raźniej, że OT nie tylko z mojego powodu :)

wielkie dzięki wszystkim za pamięć :)

pozdrawiam

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ŻYJ NAM STO LAT i nadal bądź MODEM bo mało kogo posty czytam z taką uwagą jak TWOJE.

W rankingu < moim własnym :8) jesteś na pierwszym miejscu na tym forum.

Oczywiście innych też wysoko cenię :twisted:

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Właśnie! Zapomniałem o Fixxxer'ze :oops: .Tobie także wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! Pozdrawiam! :)
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Dołączam się do życzeń :cool2:... Takich Gości jak Ty, Solarisie... chodzi o to jakie masz podejście do auta... to już nie ma...

Trzym się :cool2: !!!!

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
ŻYJ NAM STO LAT i nadal bądź MODEM bo mało kogo posty czytam z taką uwagą jak TWOJE.

W rankingu < moim własnym :8) jesteś na pierwszym miejscu na tym forum.

Oczywiście innych też wysoko cenię :twisted:

No szok – mnie wzrusza takie coś :oops: ;) ;)

Chyba dla otrzeźwienia wystawię sam sobie ostrzeżenie ;)

normalnie aż mi się ciepło robi, jak to czytam – spodziewałem się, że trudno będzie o podobne głosy – (zwłaszcza po mianowaniu na moda).

Co do mojej „twórczości” tekstowej na forum – nie myślcie, że postrzegam to bezkrytycznie. Mimo pojawiających się czasem słów poparcia, trzeba zastanowić się nad tym, co poszło w świat. Zresztą wiem, że nie raz wkurzyłem kogoś – choćby emocjonalnym podejściem do E34 i E38. Ale spoko – wiele z tego, co mi po języku biegało już napisałem – teraz to raczej proza życia mnie interesuje bardziej, czyli np.:

- wymiana elastycznych przewodów hamulcowych z przodu

- wymiana tulei tylnej belki – staram się zaprojektować jakiś fajny ściągacz do wyjęcia starych – tak, żeby dało się je wyjąć komfortowo, bez zdejmowania belki i bez zniszczeń czy konieczności podgrzewania

- wymiana chłodnicy (nowa wciąż w pudełku sobie śpi)

- wymiana pokrycia siedziska

no i coś tam jeszcze znalazłoby się – a do tego zawód zmusza mnie do pracy twórczej (co nie jest łatwe przy takich zainteresowaniach pozazawodowych ;) )

Poza wszystkim – te wyrazy sympatii bardzo mnie cieszą – zwłaszcza, że są kierowane ze strony poważnych ludzi – należących do tej grupy osób forum, którą najbardziej cenię. Dzięki, wzajemnie.

Pozdrawiam

http://sorient.pl/moje520ie34/img/emotsmile.jpg

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png